| | | |  
VV Arendskerke Amateurpartner Feyenoord

Feyenoord highlights
Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
Arendskerke heeft een overeenkomst gesloten met Feyenoord Rotterdam waardoor het zich met ingang van het nieuwe seizoen Officieel Amateurpartner van de Rotterdamse clubkan noemen. Hiermee bevindt Arendskerke zich in goed gezelschap van talloze amateurverenigingen uit geheel Nederland die zijn ingegaan op dit unieke initiatief van Feyenoord.

De samenwerkingsovereenkomst richt zich niet op het technisch gebied, maar is uitsluitend bedoeld om vanuit Feyenoord haar waardering uit te spreken naar het amateurvoetbal in Nederland. Daarnaast hoopt de Rotterdamse club de binding met haar achterband in het land te vergroten.

Vanuit de overeenkomst vloeien enkele verplichtingen voor Arendskerke voort, maar die staan niet in verhouding tot de voordelen die de samenwerking biedt voor onze vereniging en haar leden. Zo kunnen onze jongste leden en onze vrijwilligers een keer gratis een thuiswedstrijd bezoeken.

Ook is de kans groot dat Arendskerke zendtijd krijgt in Feyenoord TV, een programma dat in het nieuwe voetbalseizoen dagelijks te zien zal zijn via KPN IP TV. Verder kunnen we rekenen op kortingen op diensten die Feyenoord aanbiedt.

Het officiële startschot werd gegeven tijdens de Open Dag van Feyenoord op woensdag 2 augustus 2006. Vier pupillen van Arendskerke liepen een ereronde op het veld en werden tevens betrokken bij de presentatie van de nieuwe selectie van Feyenoord.

Feyenoord heeft reeds toegezegd dat de activiteiten die gezamenlijk ondernomen zullen worden zich ongetwijfeld zullen uitbreiden. Het bestuur van Arendskerke verwacht dan ook veel van het samenwerkingsverband en is ervan overtuigd dat het voor zowel onze vereniging, onze leden en Feyenoord Rotterdambijzonder veel voordelen zal opleveren. Wij zijn er dan ook trots op zich Officieel Amateurpartner van Feyenoord Rotterdam te kunnen noemen!Lees meer op de Feyenoord site


Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie