| | | |  
In de kijker Leo Goedegebure

Naam

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
juli 2009

Leeftijd: 44
Samenwonend met: Leny
Kinderen: geen
Geboren in: 's-Heer Arendskerke
Relatie met VV Arendskerke (vroeger en nu)
Vanaf mijn 6e jaar ben ik lid van de VVA. Heb 15 seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Daarna nog een aantal jaren in het 4e. Momenteel ben ik leider van het eerste elftal.

Wie was en wie is….

Hoe was je als kind?
Na schooltijd was het altijd zo snel mogelijk ouwe kleren aan en spelen maar. Wij voetbalden heel veel vroeger. Achter ons huis was een grote lap grond waar augurken op geteeld werden. Zodra de oogst voorbij was, was het zo vlug mogelijk de goals erop en voetballen maar. We hielpen nooit mee met augurken trekken behalve wanneer het de laatste keer was en alles eraf gehaald kon worden. Ook voetbalden we veel bij De jager achter op de strook achter het tweede veld.
Wat wou je als kind altijd worden?
Dat wist ik eigenlijk nooit. Achteraf had ik timmerman moeten worden. Dat vindt ik een mooi vak.
En wat ben je uiteindelijk geworden?
Administratief medewerker bij de CZ.

Wat ga je doen als je gestopt bent met werken?
Van mijn vrije tijd genieten. Leny heeft altijd wel leuke plannetjes dus ik zal me niet snel vervelen.
Wat heb je nog niet gedaan wat je altijd hebt willen doen?
Sint Vincent winnen met de duiven. Sint Vincent is de Koninginnenvlucht van het duivenseizoen.
Wat doe je als je vrij bent?
Naast de voetbal heb ik nog een andere prachtige hobby, duiven. Hier steek ik best veel tijd in en op zaterdag ben ik dan ook meestal onder de pannen. We hebben ook een grote tuin en daarin is altijd wel wat te doen. Ook klus ik graag een beetje.
Waar kijk je het liefst naar?
Een goeie duuve!!
Waar luister je het liefst naar?
Bryan Adams, U2, Bon-Jovi en Bruce Springsteen.
Wat zijn je goede eigenschappen?
Sociaal. Altijd bereid anderen te helpen.
Wat zijn je minder goede eigenschappen?
Val vlug in slaap voor de televisie. Heeft Leny best wel een hekel aan.


Waar heb je het meeste hekel aan?
Wanneer mensen altijd maar negatief praten.
Waar ben je het meest trots op?
Op ons huidige stekkie waar we nu wonen.

Voetbal….

Vertel iets over je voetbalcarrière
Ik ben dus op mijn 6e jaar in de D-pupillen begonnen. Vervolgens alle jeugdelftallen doorlopen. Op mijn 16e maakte ik mijn debuut in het eerste in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Yerseke. Vanaf mijn 18e stond ik vast in de basis. Op mijn 32e moest ik helaas stoppen vanwege een knieblessure. Daarna heb ik nog wel een aantal jaren in het vierde gespeeld maar toen ook mijn andere knie het begaf was dit helaas ook over. Heb mooie jaren meegemaakt met de VVA. Kampioen met de A-junioren en twee keer met het eerste elftal. Ook de 2 jaren in de 2e klasse(nu 1e klasse) waren prachtig om mee te maken. Vooral de reisjes langs de Raayberg zal ik niet snel vergeten.

Vertel iets over je jaren bij VV Arendskerke
Dit heb ik eigenlijk hiervoor al verteld. Verder heb ik ook nog wel eens de jeugd getraind en een aantal jaren als kantinemedewerker achter de bar gestaan. Sinds oktober 2008 ben ik leider van het eersteelftal.

Wat maakt VV Arendskerke anders dan andere verenigingen?
Wat mij bij VVA altijd opvalt is dat ze heel veel voor de jeugd doen. Een jeugdhome heb ik nog nooit bij een andere vereniging gezien. Dit is er op Arendskerke al jaren. Ook de evenementencommissie is zeer actief.

Wat zou je graag willen veranderen?
Het trainingsveld. Dit is een drama natuurlijk.

Hoe ziet de toekomst van VV Arendskerke er uit?
Positief! Als je ziet hoeveel jeugd er rond loopt dan kan het niet anders of over een aantal jaren gaan we weer hogerop.

Wat wil je verder nog kwijt?
Sinds oktober 2008 ben ik leider van het 1e. Dit was me al eens eerder gevraagd maar ik zag dat nooit zo zitten. Maar ik moet zeggen, het bevalt me tot nu toe uitstekend. Vroeger toen ik langs de kant stond te kijken, dacht ik ook vaak dat men er tegenwoordig minder om geeft. Nu ik het van dichtbij meemaak denk ik er toch anders over. We hebben een leuke groep met een fanatieke trainer. Het zou prachtig zijn om een keer met deze groep kampioen te worden. Wanneer iedereen er keihard voor werkt, kunnen we lang mee doen voor de titel denk ik. Het zou voor de club fantastisch zijn. Een extra feestje aan het einde van het seizoen is nooit weg!!!

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie