| | | |  
De Trainers van VV Arendskerke

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
2015-heden Adriaan Nieuwenhuijse
Adriaan Nieuwenhuijse neemt na 4 seizoen het stokje over van Serge Beulens. Met een jonge talentvolle ploeg is de doelstelling voor het 1e seizoen een plek in de top 5.
2011-2015 Serge Beulens
Serge Beulens volgt na 4 seizoenen Paulus Poortvliet op. Doelstelling: handhaving in de 3e klasse en de jeugdige talenten van Arendskerke laten doorstromen naar het 1e elftal.

In het seizoen 2011/2012 kon Arendskerke het nog vrij makkelijk bolwerken in de 3e klasse. Het seizoen daarop ging het allemaal wat moeizamer. Uiteindelijk viel het doek tijdens de nacompetitie en degradeerde Arendskerke naar de 4e klasse.

Maar het jaar er op promoveerde een verjongd Arendskerke via de nacompetitie weer naar de 3e klasse.
2007-2011 Paulus Poortvliet
Oud speler van Arendskerke, Paulus Poortvliet, nam het roer over van André van de Broek. Paulus kon beschikken over een ruime selectie doordat Arendskerke een behoorlijk aantal nieuwe senioren leden kon verwelkomen. De doelstelling: minimaal een periode en tot op het laatste bovenin meedraaien.

In zijn allerlaatste wedstrijd voor Arendskerke weet Paulus promotie af te dwingen naar de 3e klasse. Op eigen veld wordt Spui met 2-0 verslagen.
2004-2007 André van de Broek
Als helper in de nood was Andre van de Broek bereid om van VVA weer een club proberen te maken waar iedereen weer door een deur kon. Dat het eerste jaar in de 3e klas moeizaam zou gaan was wel een beetje te verwachten.

Helaas degradeerde Arendskerke in het seizoen 2005-2006 naar de 4e klasse. Er moest dus opnieuw gebouwd worden. Jongere spelers inpassen en handhaven was dan ook de doelstelling. Aan het einde van seizoen 2006-2007 werd de laatste periode op een haar gemist.
2003-2004 Jack Wijnands
Jack Wijnands, 2e trainer van Oostkapelle, werd de nieuwe trainer van VVA. Dat het een seizoen zou worden dat in het teken stond van overleven in de 2e klas stond eigenlijk al bij aanvang van de competitie vast en jammer genoeg is dit niet gelukt.

Na een verblijf van 10 jaar degradeerde VVA naar de 3e klas. Ook het opzeggen van het vertrouwen in de trainer, door de selectie, verdiende geen schoonheidsprijs.
2000-2003 Marien Schroevers
Na een aantal sollicitatiegesprekken werd Marien Schroevers de nieuwe trainer, een man met een eigen mening die niet door iedereen in de vereniging gedeeld werd. Het enige wat telde was het eerste elftal en dit was voor een aantal mensen binnen de vereniging toch niet de juiste weg die je bij een dorpsclub bewandeld.

Dat dit dan ook een keer zou escaleren was niet vreemd. In het laatste jaar was na de winterstop een meningsverschil tussen jeugdbestuur en trainer er de oorzaak van dat de trainer besloot om direct op te stappen.

Voor de vereniging goede of een slechte zaak, wie zal het weten. Feit was wel dat onder interim Jack Schipper toch nog een hoogtepunt werd bereikt in de 2e klas en wel het overnemen van een periodetitel. Hieraan verbonden twee wedstrijden tegen de De Zwerver uit Kinderdijk. Thuis een kleine overwinning uit een kleine nederlaag, dus strafschoppen– helaas voor VVA, maar toch een schitterend einde van een rumoerig seizoen.
1999-2000 Kees van der Linde
Cees van der Linde en Kees van der Sluis wisselden van club, van Patrijzen naar VVA en omgekeerd. Voor de competitie begon al een keepersrel in de vereniging, iets wat VVA onwaardig is en waarbij de club de grote verliezer was. Bij de winterstop had Kees van der Linde het al bekeken en wenste zijn contract niet te verlengen.
1997-1999 Kees van der Sluis
Kees van der Sluis was de nieuwe trainer in deze jaren. Weinig hoogtepunten, een stabiele 2e klasser met ups en downs. Misschien wel te zacht voor VVA
1994-1997 Jack Schipper
Jack Schipper werd de opvolger van Andre van de Broek. Voor het eerst in de tweede klas, menigeen keek de ogen uit want er gespeeld tegen ploegen die jaren 1e klas ervaring
hadden, o.a. SHO, Strijen en RVVH en natuurlijk de zeeuwse derby’s tegen Kloetinge en Oostkapelle. In het laatste jaar van Jack was er een reorganisatie bij de KNVB waardoor de bovenste helft van de 2e klas promoveerde naar de 1e klas. Helaas, dit was niet weggelegd voor VVA.
1990-1994 André van de Broek
André van de Broek voor de tweede keer terug gekeerd op het oude nest, het begin van een successtory!!! In de jaren met Andre als trainer werd VVA 2x kampioenen promoveerde 1x via de nacompetitie wat resulteerde in een plaats naar de 2e klas.
1988-1990 Izaak Verkeste
Izaak Verkeste was twee seizoenen trainer van VVA. In het eerste jaar een periodetitel maar geen succes in de promotiewedstrijden. Ook het tweede jaar geen promotie na lang op kop te hebben gestaan was het hoogst haalbare twee promotiewedstrijden tegen Kruiningen. Maar wederom geen promotie.
 
Overige trainers
 
Dokter Ten Have
J. Godé
Dhr. Hensbergen
Jaap Felius
Jo Janse
Wim Hirdes
Piet simpelaar
Gilles Sohier
Hans de Rijke
Wim Konings
Jaap Labruère
Kees Meuleberg
Jaap de Ridder
Jan de Roo

Meer informatie over bovenstaande trainers kunt u vinden in het jubileumboek (75 jaar VVA)

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie