| | | |  
VVA JO17-1 (B1) Seizoen 2010/2011 3e klasse

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

   

Daniel Dekker
Rik Dekker
Jeroen Dijkwel
Edi van Doezelaar
Jorn van Doezelaar
Alexander Hamelink
Michel Harinck
Lex de Jong
Thomas de Jong
Gijs van Koeveringe
Ricardo Kriekaard
Simon Rijk
Nigel Sandifort
Hidde Westerweele
Thomas Wijnholds
Leider(s):
William Harinck
Trainer(s):
Serge Beulens en William Harinck
Trainingstijd(en):   

# Team-3e klasse G W GL V P DPV DPT PM
1 Zeelandia Middelburg B2
18
13
3
2
42
70
28
0
2 Nieuwdorp B1
18
12
2
4
38
76
32
0
3 VV Arendskerke B1
18
12
1
5
37
74
41
0
4 Yerseke B1
18
10
4
4
34
59
46
0
5 Bruse Boys B1
18
8
5
5
29
44
35
0
6 Hoedekenskerke SV B1
18
8
2
8
26
58
53
0
7 Patrijzen B1
18
6
2
10
20
29
35
0
8 RCS B2
18
5
1
12
16
29
65
0
9 Apollo'69 B1
18
4
2
12
14
27
61
0
10 Walcheren B2
18
1
0
17
3
23
93
0
   

VVA B1-Apollo'69 B1 5-1
VVA B1 ruim langs Apollo’69 B1
Door Gijs van Koeveringe en Michel Harinck
(ter inspiratie van Michiel Bouwman)


Vandaag stond de wedstrijd tegen Apollo’69 op het programma. Op veld 1, wat er ‘schitterend’ bij lag, en aangemoedigd door duizenden op de been gebrachte supporters, die allen sjaals en spandoeken mee hadden genomen, moest het vandaag gebeuren voor VVA B1. Om de tegenstander te verrassen hebben we speciaal voor deze wedstrijd een nieuwe coach aangesteld in de persoon van Danny de Jonge, ook wel bekend onder de naam Danny de Jonge. Het zou vandaag geen makkelijke partij worden tegen een team dat op één punt achterstand stond.

Iedereen was vandaag aanwezig, zelfs R. Dekker die net een dag uit het gips was. Zijn blessure liep hij op na een val van een bar. Complimenten voor deze jongen, die niet meer de jongen van vroeger is, dat hij toch aanwezig is vandaag.

Vanaf de eerste minuut, wat zeg ik, vanaf de eerste seconden, waren onze mannen goed bij de les. Dekker, D zette gretig door bij de aftrap van de tegenstander, wat resulteerde in de eerste kans van de wedstrijd. Deze werd echter om zeep geholpen. Er moest lang gewacht worden op de eerste goal. Maar wat een beauty was dat! De 1-0 kwam op naam van Van Koeveringe, die vanaf de 16-meter keurig de bal in de hoek schoot.

Het leek of de jongens van Apollo last hadden van Arends-vrees, want de score liep vervolgens snel op. Het begon allemaal op de hoogte van de middellijn waar Van Koeveringe de bal aangespeeld kreeg. Hij zag vervolgens dat Harinck de hoek in ging. De bal was echter te diep, maar Harinck liep door op de verdediger, die de bal terugspeelde op zijn keeper. Dekker, D was echter zeer oplettend, en onderschepte deze bal en tekende aan voor de 2-0! De 3-0 liet toen ook niet lang meer op zich wachten, Dekker, D kreeg de bal in de hoek aangespeeld en gaf goed voor, de keeper kon de voorzet echter nog keren maar Van Koeveringe zat er weer goed bij en tekende zijn 2 van de dag aan.

Ook de 4e goal was er 1 om in te lijsten. Een werkelijk schitterende bal van spelverdeler Harinck werd met links ingeschoten door Van Koeveringe: 4-0. Het publiek ging uit hun dak. Scheidsrechter Beenhakker dreigde de wedstrijd te staken nadat fanatieke fans begonnen met het afsteken van vuurwerk. Beenhakker was desalniettemin zeer attent en zorgde ervoor dat het vuurwerk niet tot ontploffing kwam. Na een makkelijk gegeven corner door dhr. Beenhakker, die overigens een zeer goede wedstrijd floot en naar eigen zeggen de beste man van het veld was, kwam Apollo toch nog terug tot 4-1. Rust.

Het was vandaag de laatste wedstrijd van onze rots in de branding Sandifort. Hij speelde vandaag een goede partij, en we gaan hem zeker missen. Sandifort houdoe en bedankt voor alles!

De sfeer was nog steeds uitstekend in stadion Arendsnest, waar de supporters hun eigen sambavoetballers aanmoedigden. Van dit sambavoetbal was de tweede helft echter amper iets waar te nemen. Toch kwam er nog een doelpunt vandaag. Het was R. Dekker die de bal keurig diep gaf op Harinck. Die kapte vervolgens twee man uit, en werkte de bal met links prima achter de ’s Gravenpolderse doelman. Dit was de laatste highlight van deze match. Een prima 5-1 zege op Apollo’69 B1.

Supporters, interim coach Danny de Jonge ook wel bekend als Danny de Jonge, en een matig vlaggende Kriekaard, bedankt!

Doelpuntenmakers:
16’ Koeveringe 1-0
23’ Dekker .D 2-0
29’ Koeveringe 3-0
33’ Koeveringe 4-0
37’ 4-1
65’ Harinck 5-1


VVA B1-Patrijzen B1 2-1
Verdiende overwining B1

Zaterdag 30 oktober de thuiswedstrijd tegen Patrijzen B1,deze ploeg stond met 1 punt meer boven ons dus daar moest verandering in komen.Op een zwaar bespeelbaar veld was het niet makkelijk voetballen, veel glij partijen maar wel inzet en daar gaat het toch om.

De wedstrijd speelde zich hoofdzakelijk af op het middenveld waar Michel en Jorn de zaak goed onder controle hadden.Toch kregen we wel wat kansen maar door goed keeperswerk van de patrijzen doelman bleef de nul op het bord staan. Ook onze keeper Simon gaat steeds beter keepen en voor de verdedigers Nigel en Alie is het toch wel lekker dat je een balletje terug kan spelen op Simon. Ook Lex en Hidde hadden hun tegenstander prima onder controle waardoor ze toch moeilijk voor ons doel kwamen.Ruststand 0-0.

Na de rust een fel Arendskerke Daniel en Gijs zetten goed druk naar voren wat direct een paar goeie kansen oplevert, maar een doelpunt laat nog even op zich wachten.Ook Patrijzen krijgt een goeie kans het is een speler die zich aan de verdediging weet te ontdoen, maar het is Simon die met een geweldige reflex de bal weet te stoppen.

Nu word er wel gescoord het is Edi die prima diep gaat en de bal goed voor de goal krijgt Daniel mist eerst maar het is Michel die met een droge knal voor de 1-0 zorgt. We blijven druk zetten als Alexander het met een solo probeert, vanaf achteruit stoomt hij op naar de goal maar komt net tekort om te scoren.

Toch komt de 2-0 eraan nu is het Daniel die van dichtbij kan scoren door een fout van de keeper. Ook Patrijzen scoort als Hidde de bal tekort op Nigel speelt, en de aanvaller de bal onderschept en op Simon afgaat en beheerst afwerkt 2-1. Toch komen we goed weg met nog 10 minuten te spelen krijgt Patrijzen een penalty omdat Nigel de tegenstander ligt aantikte. Nu is het aan Simon om de bal tegen te houden doet hij ook hij kijkt de bal ernaast, mis dus.

Zelf krijgen we de kans om de wedstrijd hellemaal op slot te gooien maar de bal wil er niet in.Vandaag veel strijd en een overwinning daar doe je het voor. Eindstand 2-1(doelpunten Michel en Daniel)


VVA B1-Zeelandia Middelburg B2 3-5
Tweede onnodige nederlaag op rij voor VVA B1

Vandaag 9 oktober kwam Zeelandia-Mburg op bezoek het was prima voetbalweer dus dat moest wel kunnen vandaag.We hadden vernomen via de stand dat dit geen makkie zou worden,ze stonden dan ook nog ongeslagen aan de leiding en daar moest dan wel wat aan gebeuren.

Eenmaal aan de wedstrijd begonnen was al snel duidelijk dat dit een zeer technische ploeg was die de bal snel over vele schijven rond speelde.We hadden moeite om in ons spel te komen en dat is de verdienste van M'burg, de verdediging had het zwaar en kwam eigenlijk geen moment lekker in de wedstrijd. Slecht de bal inspelen en je blijft onder druk staan, het is dan ook M burg dat verdiend aan de leiding komt doordat Simon de bal niet goed weg krijgt en we niet mee verdedigen 0-1. Gezien het spel beeld verdiend.

Toch komen we iets beter in ons spel we gaan iets rustiger voetballen en komen geleidelijk aan bij de goal van onze tegenstander,dan is het Daniel die goed stoort en de bal in bezit krijgt en ook bekwaam afwerkt 1-1 . We gaan er weer in geloven gaan ook iets beter voetballen krijgen ook kansjes maar het is toch M burg dat weer op voorsprong komt door weer slecht uitverdedigen 1-2.

Nog niks aan de hand we blijven hard werken en het is Michel die een paar goeie kansen krijgt, maar krijgt ze er niet in door goed keepers werk van de Mburg goalie.Direct na de tegen goal is het Daniel die weer goed stoort en de bal langs twee man meeneemt en prima terug legt op Gijs 2-2 zou je denken, maar het is de grens die vlagt voor buitenspel en het doelpunt word afgekeurd door de goed fluitende Robert. Toch is het M'burg dat weer na enkele minuten op voorsprong komt door een mooie aanval en onze keeper kansloos laat 1-3. Uitendelijk gaan we toch nog scoren voor de rust, het is weer Daniel die een bal verovert van een tegenstander en de aansluitings treffer scoort 2-3.

De tweede helft start Mburg weer sterk maar nu hebben we er een goed antwoord op, door korter op de man te spelen komen ze niet zo snel voor de goal.Het spel is niet echt geweldig maar er word hard gewerkt en we gaan ook goede kansen krijgen. Michel op solo dwars door het middenveld voor de keeper maar krijgt de bal er niet in. Nog een paar prima kansen maar je moet ze wel benutten en dan kom je op gelijke hoogte.

Het is uitendelijk Mburg dat wat makkelijk aan een doelpunt komt door een van richting veranderd schot via Alexander in het doel beland 2-4 .Niks aan de hand we krijgen zelfs de beste kansen, maar Michel krijgt ze er niet in, zelfs Jorn probeert het maar het wil niet lukken.Toch komen we op 3-4 door een schiterend afstandsschot van Jeroen, we gaan volop op de aanval spelen en Michel omspeelt de keeper maar krijgt hem er niet in.

De einduitslag word uiteindelijk 3-5 doordat Simon onder de bal doorgaat en de spits van M burg makkelijk kan scoren. Als we zelf de tweede helft de kansen benutten haal je in ieder geval nog een punt en nu heb je niets in deze leuke en sportieve wedstrijd...


RCS B2-VVA B1
1-5
Tweede overwinning op rij voor Arendskerke B1

Zaterdag de uitwedstrijd tegen RCS B2. Heerlijk weer, dus dat moest kunnen vandaag. We begonnen niet goed. Veel foute passes, veel kansen maar weinig doelpunten. Daniel, Ricardo en ook Gijs kregen kansen om de score te openen maar vonden steeds de keeper op hun pad of schoten ruim over.

Toch is het RCS dat eigenlijk een geluksgoaltje scoort. De bal word van richting veranderd via het been van Edi en onze keeper Simon verast 1-0. Toch zijn we de boven liggende partij en is het 1-1 na een prima voorzet van Gijs op Ricardo. We blijven druk zetten en het is Ricardo die vlak voor rust de 1-2 scoort door prima werk van Michel en Jorn op het middenveld.

In de rust weet iedereen dat het beter moet dus dat belooft iets goeds voor de tweede helft. Het is RCS dat fel aan de wedstrijd begint, maar dat vuurtje word snel gedoofd, als Ricardo een prima pas van Michel afrond door de bal keihard in de goal te schieten1-3. Door de vele wissels blijven we toch verzorgt voetballen. Rik had vandaag een prima dag eigenlijk kopt hij nooit (gel in zijn haar) maar nu wel, zo hoort het ook. RCS krijgt nog een kansje Simon komt uit en schiet over de bal, maar het is Alexander die goed verdedigt en een doelpunt voorkomt en de bal in Michel zijn voeten speelt. Nu is het Michel die een prachtige solo beloont ziet met een harde pegel in de kruising 1-4.

Niet veel later doet Michel het nog een keer door een prima bal van Lex over de rechterkant. Hij passeert een paar verdedigers en legt de bal loepzuiver in de linker bovenhoek 1-5. De wedstrijd is gespeeld, nog een beetje doorwisselen en de buit is binnen.

Vorige wedstrijd VVA B1-Walcheren B2 6-1 Daniel 2x , Michel 2x, Gijs 1x, Jeroen 1x
Bekerwijdstrijden:
Wemeldinge -VVA Uitslag: 1-11 (Ricardo 5x .Gijs 3x. Michel 2x, Daniel 2x)
VVA B1 - Tholense Boys B1: 1-5 (Gijs 1x)seizoen 2017/2018 speelschema

JO17-1 (B1) 3e klasse
1 De Meeuwen JO17-1 12:00
2 Kloetinge JO17-4 12:45
3 Zeelandia Middelb. JO17-3 15:00
4 FC Dauwendaele JO17-2 11:00
5 SSV'65 JO17-1 11:15
6 Bevelanders JO17-1 11:15
7 RCS JO17-2 12:30
8 Walcheren JO17-2 14:30
9 ST Serooskerke/Veere JO17-1 11:15
10 Goes JO17-1 12:45
11 Nieuwland JO17-1 11:45
12 VV Arendskerke JO17-1 11:30

Schema 12 (11 0f 12 teams)

WD1
WD2
WD3
WD4
WD5
WD6
WD7
WD8
WD9
WD 10
WD 11
1-11 8-1 3-11 1-5 3-5 1-6 6-11 1-7 2-5 10-11 1-10
2-9 7-2 4-10 11-2 7-11 2-3 8-9 2-4 4-11 9-1 2-8
3-10 9-3 5-9 8-3 4-1 8-10 12-1 3-6 6-9 12-2 3-12
4-8 12-4 6-8 9-4 6-2 11-12 10-2 5-10 7-8 7-3 4-7
5-12 11-5 7-12 12-6 12-8 5-4 4-3 9-12 10-12 6-4 5-6
6-7 10-6 2-1 10-7 10-9 9-7 7-5 11-8 3-1 8-5 11-9
WD 12
WD 13
WD 14
WD 15
WD 16
WD 17
WD 18
WD 19
WD 20
WD 21
WD 22
11-1 1-8 1-2 2-11 1-3 4-5 1-4 8-11 1-12 9-11 1-9
9-2 2-7 11-3 3-8 5-2 7-9 2-6 7-1 2-10 10-1 2-12
10-3 3-9 10-4 4-9 11-4 6-1 8-12 4-2 3-4 8-2 3-7
8-4 4-12 9-5 6-12 9-6 3-2 9-10 6-3 5-7 12-3 4-6
12-5 5-11 8-6 7-10 8-7 10-8 5-3 10-5 11-6 7-4 5-8
7-6 6-10 12-7 5-1 12-10 12-11 11-7 12-9 9-8 6-5 11-10


Speelschema competitie VV Arendskerke JO17-1 (B1)

23/09/2017 Terneuzen JO17-2VV Arendskerke JO17-1
30/09/2017VV Arendskerke JO17-1 Tern. Boys JO17-2
07/10/2017 Cadzand/Groede JO17-1 VV Arendskerke JO17-1
14/10/2017 VV Arendserke JO17-1 Clinge/HVV'24 JO17-2
28-10-2017 SSV'65 JO17-1 VV Arendskerke JO17-1  
4-11-2017 Zaamslag JO17-1 VV Arendskerke JO17-1  
11-11-2017 VV Arendskerke JO17-1 ST Koewacht/Steen JO17-3  
18-11-2017 VV Arendskerke JO17-1 Terneuzen JO17-2  
25-11-2017 Tern.Boys JO17-2 VV Arendskerke JO17-1  
2-12-2017 VV Arendskerke JO17-1 ST Cadzand/Groede JO17-1  
9-12-2017 ST Clinge/HVV '24 JO17-2 VV Arendskerke JO17-1  
16-12-2017 VV Arendskerke JO17-1 Zaamslag JO17-1  

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie