| | | |  
VVA JO15-1 (C1) Seizoen 2013/2014 2e klasse

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

   

Martijn Bolle
Joep Corstanje
Kaj Fossen
Dejan Goedegebure
Robin Goedegebure
Joery Goense
Sebastian de Jong
Thomas de Jong
Jan Lokerse
Marijn Melse
Nieck Rooze
Ard Verhage
Leider(s):
Martin Corstanje
Frits Bolle
Trainer(s):
Martin Corstanje
Trainingstijden:
Maandag 18:15-19:45 uur
Woensdag 18:15-19:45 uur


   

   

VVA C1-Sluis C1 7-2
VVA C1 ruim langs Sluis C1

Opstelling:
Jan keeper
Martijn, Joep, Marijn , Thomas   verdediging
Sebas ,Ard , Dejan, Kaj   middenveld
Robin , Yoeri, Nieck{2de helft}     spits

We begonnen goed aan de wedstrijd, Yoeri scoorde al snel de 1-0, daarna scoorde Robin de 2-0, we gingen iets verslappenmet als resultaat doelpunt voor sluis 2-1.we pakten de draad weer op en Yoeri scoorde de 3-1.
dit was de ruststand
Na rust kwam Nieck er voor Yoeri in, en scoorde Robin al snel de 4-1. even daarna de 5-1 door Dejan , kansje voor sluis en ja hoor 5-2. Nieck scoorde de 6-2 met een mooi hard schot net binnen de 16 , net voor rust scoorde Robin de 7-2 door een mooie voorzet van Ard
het was een mooie wedstrijd met een goed resultaat
Ga zo door!!!!!!!!!

Nieck


FC de Westhoek C1 -VVA C1 4-1
Bekeravontuur VVA C1 ten einde

Na de carnavals vakantie en een ongemotiveerde training reisden we op woensdag avond af naar Burgh-Haamstede waar we aantraden tegen FC De Westhoek C1 en probeerden een ronde verder te komen in de beker.

We startten niet al te best aan de wedstrijd veel zwakke aannames, niet zuivere passes en veel balverlies. Na een tijdje zo voetballen ging het dan uiteindelijk toch mis, een voorzet van de rechterkant die Tom in eerste instantie vast had maar door een beuk in de rug/zij liet hij hem los waardoor de spits de bal zo binnen kon schuiven op leeg doel, 1-0. Verder kansen voor rust bleven uit. RUST

We kwamen dit keer wel goed uit de startblokken want het spel was beter en daar kwamen kansen uit de grootste daarvan was toen een prima aanval via achtereenvolgens Rick en Dejan op de paal werd geknald door Robin. Even later kreeg Robin na een aanval vanaf rechts uit de kluts nog een kans en benutte deze wel. 1-1

Het leek er even op dat de wedstrijd onze kant op ging vallen maar dat was helaas niet zo want de reactie van De Westhoek was er, de verdediging staat niet goed en de spits loopt langs 3 man (!) en geeft voor door de benen van Dejan en schoof zijn man de bal binnen. 2-1 Binnen een paar minuten was het weer raak uit een uittrap van Tom die door Dejan gemist werd staat de verdediging niet op te letten en lopt de aanvaller de 3-1 binnen. Kort daarna word zelfs de 4-1 achter tom in het net geschoven.

Hiermee kwam een einde aan het bekertoernooi van VVA C1 maar we kunnen de competitie nog steeds winnen en daar zetten we ons dan ook volledig voor in!!


Steen C1-VVA C1 0-4
Uitzege VVA C1 bij Steen C1

Deze week stond Steen C1 op het programma. Na de uitschakeling in de beker tegen de Westhoek moesten we het rechtzetten en de wedstrijd winnen. We begonnen de wedstrijd met de opstelling: Tom op de goal, Martijn, Joep, Marijn, Thomas in de verdediging, op het middenveld Sebas, Ard, Dejan en Kaj, in de aanval Joery en Robin. We begonnen sterk aan de wedstrijd en het resulteerde tot de 0-1. Na een mooie aanval kon Robin terugleggen op Ard die de bal hard binnenkant paal erin schoot. We speelden erg goed en na wat gemiste kansen kwam dan toch de 0-2. Een prachtige bal van Joep, buitenkant schoen gegeven, kon Robin makkelijk terugleggen op Joery die de bal erin tikte. Na rust gingen we gewoon we gewoon weer door met tikken en na wat gemiste kansen was het weer raak. Weer een mooie bal van Joep, die Dejan goed meenam en hem mooi over de keeper tikte, 0-3. Vrij snel na de 0-3, was het al 0-4. Een voorzet van Robin die ongelukkig door een Steen verdediger in het eigendoel werd getikt. Na de 0-4 kwamen er nog wel wat kansen maar de stand bleef 0-4. Een goede overwinning en een van de beste wedstrijden die we gespeeld hebben!

Jan Lokerse


VVA C1-Zeelandia Middelburg C2 3-2
VVA C1 in slotfase langs Zeelandia-Middelburg C2

Het was een spannende wedstrijd tegen Zeelandia C2. We  kwamen al snel  op een 0-1 achterstand door een foutje achterin. We bleven goed tikken en bleven positief tegen elkaar dat hielp want, Robin scoorde de 1-1. Het was een spannende wedstrijd. Tot dat Zelandia een hoekschop kreeg. Eerst werd de bal weg gehaald maar de bal kwam terug en Zelandia maakte een mooi doelpunt vlak voor rust.

Naar een goeie bespreking in de kleedkamer gingen we het veld weer op met een 1-2 achterstand. Een hele tijd was een 1-2. Tot dat er een mooie kopbal kwam en weer Robin hem er in kopt en ons weer tot gelijke hoogte bracht. 2-2

Het laatste kwartier was het spannends van de hele wedstrijd. Na een zware botsing met Ard moesten we toch nog met 10 man veder. We hielden ons kopie er bij en voetbalde verder. Marijn Melse kreeg de bal en het was alles of niets dus hij schoot de bal van 20 meter afstand in het goal. Dat was het winnende doelpunt. De 3-2 en de puntjes bleven in Arendskerke !!!


VVA C1-Hontenisse C1 5-2
VVA C1 verslaat koploper

Deze week stond de wedstrijd tegen de koploper op programma  Zij hadden al hun wedstrijden nog gewonnen. Omdat Hontenisse ook in de blauwe tenues spelen, speelde wij een keertje in de oranje shirts.

De wedstrijd starten om 11.15 onder leiding van Leendert, we verwachten veel van de tegenpartij dus we wilde ze van de 1e minuut onderdruk zetten. Dat resulteerde na 6 minuten na een mooie aanval schoot Robin de 1-0 binnen. We bleven de druk goed houden en na een prachtige bal van Joep op Kaj, kwam Kaj alleen voor de keeper en schoot hem prachtig binnen.

Hontenisse werd iets beter en had met de razend snelle voorhoede en paar goede kansen, maar door goed werk van  de verdediging en een prima keepende Jan gingen deze er niet in. We bleven goed combineren en na weer een prachtige van Dejan kon Kaj de 3-0 scoren. Hontenisse kwam daarna terug tot 3-1 met een hardschot in de hoek. Maar  via Robin kwamen we vrijsnel weer op 4 – 1. Dit was ook direct de rust stand.

In de 2e helft bleven we druk zetten en na een paar gemiste kansen  scoorde Ard met een onhoudbaar afstandsschot de  5-1.  Hontenisse had daarna nog een paar goede counters waaruit zij   1 scoorde 5-2. Daarna speelde wij de wedstrijd zonder verdere problemen uit. Eindstand 5-2 . Hierna volgde een feestje in de kleedkamer, want het was een mooie prestatie.

Rick Tange   (gastspeler van C2)


VVA C1-Phillipine C1 4-1
Overwinning VVA C1 op Phillipine C1

We startten met de gebruikelijke selectie aan de wedstrijd tegen een voor ons nog onbekende tegenstander.
We begonnen met de volgende opstelling : met jan op goal , met Martijn, Joep, Marijn en Thomas van achter, in het midden Kaj, Dejan, Ard en Sebas en voorin met Robin en Joery.

Hoewel we de wedstrijd niet goed begonnen, maakte Robin na goed doorzetten van Sebas de 1-0 met een droge schuiver langs de doelman. Na de matige start gingen we zeker niet beter verder en kreeg onze tegenstander een goede kans op de gelijkmaker maar werd de bal van de lijn gehaald. Martin greep in en wisselde een aantal spelers om hun een beeld te geven van hoe ons matig ons spel was en hoe het beter kon. Na verloop van tijd viel dan toch de 2-0, Thomas stoomde goed op en schoot de bal mooi achter de keeper. Rust

Al vroeg in de tweede helft kwamen we op een 3-0 voorsprong door opnieuw een goal van Robin. Even later claimt Joep een penalty maar die lijkt er niet te komen totdat Dejan na neergehaald te worden er wel een meekrijgt. Zoals gebruikelijk gaat Joep achter de bal staan en schiet feilloos binnen 4-0. Na een periode vol best goede aanvallen die niet goed werden uitgespeeld of waarvan de voorzet niet aankwam, kregen we uit een corner de 4-1 tegen door een paar communicatie fouten bij het verdedigen. We blijven aan het eind de kansen missen en Dejan slaagt er zelfs in om van dicht bij de bal over te schieten op leeg doel.

Het maakt uiteindelijk allemaal niet uit want de drie punten zijn voor ons! Op naar de volgende thuiswedstrijd waarin we beter voor de dag willen en moeten komen tegen hoogvlieger Hontenisse.

Gr. Dejan


VVA C1-Steen C1 5-3
VVA C1 wint van Steen C1

Afgelopen Zaterdag speelde onze C1 een zware wedstrijd tegen Steen. Onze C1 kwam op een mooie 1-0  voorsprong door een hard schot van Youri in de hoek. Maar daarna kwam onze C1 op  2-1 achterstand. Maar onze C1 wist wat hun te doen stond en kwamen weer op voorsprong door een schitterende Actie van Dejan en een goed geplaatste penalty van Joep. Het was 3-2 en toen scoorde Robin er nog twee fraaie goals bij.
Het werd uiteindelijk nog 5-3 doordat de tegenstander nog een keer scoorde. Maar de C1 had weer een overwinning te pakken met een mooi vooruitzicht op de volgende wedstrijd.


Waarde C1-VVA C1 2-6
VVA C1 bekert verder na winst op Waarde C1

Op 12 oktober ging VVA C1 voor een bekerwedstrijd op bezoek bij Waarde C1.
Er waren 3 gastspelers uit de C2 aanwezig te weten Tom Anthonisse(keeper), Marijn op ’t Hof(verdediging) en Jop de Feijter(aanval).

Na het eerste fluitsignaal zette VVA meteen veel druk naar voren toe. Er werd goed en fel op de bal gespeeld. Het duurde dan ook niet lang of Ard zorgde voor een 0-1 voorsprong door de weggegeven corner direct in de goal te schieten.

Doordat VVA wat minder druk zette na deze goal kreeg Waarde de kans iets terug te doen. Een paar minuten na de 0-1 stond het al weer 1-1. VVA herpakte zich en voerde de druk op de verdediging van Waarde weer op. Na een paar mislukte kansen schoot Dejan de bal met een fraai afstandschot achter de keeper, stand 1-2.

In tegenstelling tot de eerste goal bleef VVA nu wel alert op tegenaanvallen. Ard maakte na een mooie actie op links de 1-3. VVA bleef goed passen en loeren op een opening in de verdediging van Waarde. Die kwam er ook toen Joep een mooie dieptepass op Jop speelde die alleen op de keeper af kon gaan en de bal met buitenkant rechts langs de keeper in de hoek kon prikken, stand 1-4 tevens de ruststand.

Na de thee waren de VVA spelers nog niet goed bij de les wat resulteerde in een tegengoal en dus een stand van 2-4. VVA herpakte zich goed en na een paar kansen schoot Joery de bal in de goal wat 2-5 betekende.

VVA bleef druk zetten en na een actie op de rechterkant gaf Jop een voorzet die door een verdediger van Waarde in eigen goal werd gekopt. Stand 2-6.
Hierna ging het tempo omlaag want VVA vond het wel goed zo en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit.

Jop de Feijter.


FC Axel C1-VVA C1 3-2
Kleine nederlaag VVA C1 bij FC Axel

VVA C1 ging met volle moed op weg naar Axel. We hadden twee goede spelers van de C2 meegenomen. Daar aangekomen zagen we op het papier dat we van Axel op het eerste veld mochten spelen!

Toen de wedstrijd was begonnen speelde VVA C1 iets wat slapjes en daardoor scoorde Axel al snel. Axel zat wel lekker in ''flow'' en maakte even later de 2-0. VVA C1 had het nog tot de rust volgehouden dat het niet verder zou uitlopen tot nog meer achterstand. In de rust vond iedereen dat we feller en beter moesten voetballen.

Begin tweede helft voetbalde VVA C1 beter en begon Axel conditioneel minder te worden dan die van VVA C1. Op deze conditie had de VVA C1 de hele week getraind. Ongeveer de helft van de tweede helft is voorbij. VVA C1 vindt het wel eens tijd worden om te scoren! Robin stondt voor het doel en kreeg de bal en kon hem goed in de hoek schieten. VVA C1 kreeg weer moed. Maar toen, Axel tolereerde dit niet en trapte af, gaf een hoge bal naar hun spits en maakte meteen de 3-1.

VVA C1 liet zich niet onder doen. Ze voetbalde gewoon door en zette toch nog de 3-2. Axel hielt het daarna goed dicht van achter en hield dit tot het laatste fluitsignaal vol. Zonder 3 punten ging VVA C1 naar huis maar hadden wel een visitekaartje achter gelaten. Want de volgende wedstrijd gaan ze wel winnen!!!


VVA C1-Terneuzense Boys C1 8-0
Goede start VVA C1 in de 2e klasse

Vandaag onze eerste wedstrijd in de 2e klas. Tern boys kwamen op bezoek bij VVA C1.
De opstelling
Doel: Jan Verdediging: Martijn, Marijn/Joep, Thomas Middenveld: Sebas, Ard/Dejan, Rick Voorhoede: Joery, robin

De wedstijd begon en we waren meteen fel. We moesten in het begin een beetje wennen aan de 2e klas. We kwamen wel op een 1-0 voorsprong door een voorzet van Sebas op Robin. We gingen domineren na de 1-0 we kregen het heft in handen. Toen kwam de 2-0 van Robin door een goeie vorzet van kaj . We gingen de rust in met 2-0 .

Ook na rust kwam ook het goeie spel van onze kant . We kregen een penalty omdat kaj gevloerd werd in het strafschop gebied. Joep scoorde de penalty en we gingen weer opzoek naar de volgende treffer. Die kwam er door joery die goed binnen schoot 4-0. En daar snel achterna scoorde joery weer de 5-0 en daarna scoorde joep van afstand de 6-0 binnen. En toen een goeie actie van sebas en kopte dejan de 7-0 binnen.

Toen gebeurde er een hoogstandje nieck deed een mooie beweging achter het standbeen. En daarna scoorde rick zijn doelpuntje en was de eindstand bepaalt 8-0
Dit was het verslag van Nieck


Meeuwen C1-VVA C1 2-3
VVA C1 wint van Meeuwen C1

We gingen vandaag op reis naar Zoutelande. daar moesten we tegen Meeuwen C1. We hadden 2 goeie spelers meegenomen van de C2. De opstelling was als volgt. keeper: Jan Verdediging van links naar rechts: Thomas, Marijn, Joep en Martijn middenveld van links naar rechts: Kaj, Dejan,Sebas en Nieck aanvallers van links naar rechts: Robin en joery

Na een hele tijd hard werken kwam er door een fout van martijn een tegengoal. we hadden genoeg kansen om geleik te maken en voor te komen maar de bal wou er niet in. Dus gingen we met 1-0 achterstand rusten. Ondertussen was Marijn gewiseld door Marijn van de C2. en Nieck was gewisseld door Rick van de C2. We hebben toen een goeie peptalk gehad van onze trainer/coach.

We gingen vol nieuwe moet het veld weer op. en al snel waren wij weer de baas op het veld. We kregen de ene kans na de andere alleen kregen we de bal niet in het goal. Na zoveel kansen schoot Joery vanuit een ommogelijke hoek eindelijk de 1-1 in.

Toen kreeg iedereen weer moet en zijn we weer heerlijk gaan voetballen. Op het middeveld had Kaj de bal afgenomen van de tegenstanders en rende naar de hoek, na 2 man te hebben gepaseerd gaf hij een voorzet en kopte Robin hem prachtig door. toen was het Joery de andere spits zijn beurt weer om een goal te maken die schoot hij er mooi in. Toen de bal werd weggewerkt uit een corner wou Kaj de bal nog binnen houden maar had de cornervlag niet gezien. de cornervlag schoot toen terug omhoog in het gezicht van Kaj. Kaj werd gewisseld voor Martijn en Martijn ging op de linksback spelen en Thomas schoof door op Kaj zijn plek.

Daarna kwam er gelijk een counter van Meeuwen C1 en Joep wou de bal wegkoppen maar kopte per ongeluk naar achter toe waardoor de spits van de tegenpartij hem er nog in kon schieten. Toen werd Joery gewiseld voor Nieck die de laatste minuten nog goed zijn best deed. In de laatste minuut schoot Sebas van 20 meter afstand keihard op de paal. VVA C1 had de winst binnen ze hadden met 2-3 gewonnen. en reisden weer terug naar arendskerke.

gr Kaj


Luctor'88 C1-VVA C1 1-13
Na de bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag waar we thuis 9-0 van Walcheren C2 wonnen. Moesten we vandaag onze eerste competitie wedstrijd tegen Luctor C1, We gingen op de fiets richting Heinkenszand met een complete selectie. De 4-4-2 opstelling was als volgt: Keeper Tom, Verdediging: Martijn, Joep , Thomas en Marijn. Middenveld: Kaj, Dejan, Ard en Sebas. Aanval: Robin en Joery

We begonnen de wedstrijd al gelijk goed, Door een mooie voorzet van Kaj was het Dejan die de bal er in kopte. Het ging snel want daarna was het al snel Robin die de 2-0 maakte. 3-0 door Joery. Toen een foutje in de verdediging waardoor Luctor de 1-3 maakte. Maar we bleven goed voetballen en scoorde Ard de 1-4, en Joery de 1-5 daarna was het joep die de 1-6 maakte.

We scoorde aan de lopende band. Joery maakte de 1-7 door een mooie versnelling, Ard maakte de 1-8 ook door een versnelling vanaf het middenveld. En de 1-9 was van Joep door een mooi afstandschot. Dit was ook de ruststand. De tweede helft begonnen we ook weer goed. We speelde weer goed samen dat bleek ook uit de goal van Joery die de 1-10 maakte.

De 1-11 was van Kaj door een mooie voorzet van Sebas. De 1-12 was voor Sebas, en de laatste goal was van Joery die de 1-13 maakte. Dit was ook de uitslag. Het was weer een goede wedstrijd van VVA C1, Die zijn eerste 3 punten pakt in de eerste competitie wedstrijd. Komende week gaan we weer lekker trainen op naar de volgende wedstrijd! Groeten Ard


VVA  C1-Walcheren C2 9-0

Walcheren C2 maatje te klein voor VVA C1

De eerste helft speelden wij  niet zo goed, maar toch weet Robin van 4 meter afstand de bal er in te schieten. Niet veel daarna scoorde Joep nog een  doelpunt en opeens gaat snel, de drie nul ligt er al in door een eigen doelpunt. Met nog  10 minuten op de klok scoort Joery  er nog twee. Toch is de C1 niet tevreden over de eerste helft. De tweede helft is weer begonnen en opeens begint  Walcheren goed te spelen . Maar toch naar lang wachten scoor de C1 weer door Ard.  En totaal onverwachts  scoort Nieck. En paar minuten daarna scoort Joep nog een keer. En  in de laatste minuten van de wedstrijd scoort Robin nog.

Gemaakt door Jari GoedegebureYerseke C2-VVA C1 2-3

VVA C1 wint 1e bekerwedstrijd tegen Yerseke C2

Na de relatief simpele wedstrijd afgelopen woensdag, waarin Kruiningen
C1 met maar liefst 0-20 verslagen werd, reisden we af naar Yerseke. Met een bijna complete selectie waar alleen Marijn ontbrak traden we in de gebruikelijke 4-4-2 aan. Opstelling luidt alsvolgt ; keeper = Jan, verdediging van links naar rechts = Martijn, Thomas, Joep, Nieck, middenveld van links naar rechts = Kaj, Dejan, Ard, Sebas, aanval = Robin, Joery

We begonnen de wedstrijd opzich goed maar kwamen na het missen van grote kansen toch op een 1-0 achterstand. We bleven echter scherp genoeg, Kaj gaf na het versieren van een vrije trap aan de linkerkant van de 16 meter een afgemeten voorzet op Robin die knap en hard binnenkopt 1-1. We bleven kansen missen en de 1-2 moest dan ook komen uit een standaard situatie, na een afgeketste corner gaf Dejan opnieuw voor deze keer strak waardoor Robin met een afgemete en knappe kopbal voor de voorsprong. Rust

We startten de rust met het inbrengen van Sander aanvankelijk op linksback maar die later toch met Kaj wisselde. Het begin van ons was scherp en gretig maar de kansen vlogen er niet in waardoor de jongens van yese weer vertrouwen kregen in een goede afloop vanaf hun kant. Dit leidde ook tot een wat ongelukkige gelijkmaker van de thuisploeg 2-2.

Het teken voor ons om opnieuw gas te geven en Robin in stelling te brengen. Sander had een aantal goede acties op de linkerflank. Maar de goal kwam uit een voorzet van de rechterkant die door Robin werd binnengegleden (dit leverde wel een vervelende schaafwond op ). We bleven vechten voor de 3 punten en die kwamen er dan na het verlossende fluitsignaal van de scheidsrechter die beter floot dan vorig jaar.

Het was een mooie wedstrijd van ons team. Die overigens onnodig nog spannend werd maar daardoor wel zeer leerzaam en leuk werd. Muziek aan in de kleedkamer en op naar de volgende wedstrijd!

Gr. Dejan goedegebure 
seizoen 2017/2018 speelschema

JO15-1 (C1) 3e klasse
1 SJO FC De Westhoek JO15-1 11:00
2 GPC Vlissingen JO15-2 11:15
3 Wolfaartsdijk JO15-1 11:00
4 SJO Lebo/SVN JO15-1 10:00
5 RCS JO15-2 12:30
6 Walcheren JO15-2 11:15
7 VV Arendskerke JO15-1 11:15
8 Oostkapelle JO15-1G 10:15
9 Kloetinge JO15-3 11:15
10 GPC Vlissingen JO15-1 11:15
11 VCK JO15-2 10:00
12 Zeelandia Middelb. JO15-3 13:00
Schema 12 (11 0f 12 teams)

WD1
WD2
WD3
WD4
WD5
WD6
WD7
WD8
WD9
WD 10
WD 11
1-11 8-1 3-11 1-5 3-5 1-6 6-11 1-7 2-5 10-11 1-10
2-9 7-2 4-10 11-2 7-11 2-3 8-9 2-4 4-11 9-1 2-8
3-10 9-3 5-9 8-3 4-1 8-10 12-1 3-6 6-9 12-2 3-12
4-8 12-4 6-8 9-4 6-2 11-12 10-2 5-10 7-8 7-3 4-7
5-12 11-5 7-12 12-6 12-8 5-4 4-3 9-12 10-12 6-4 5-6
6-7 10-6 2-1 10-7 10-9 9-7 7-5 11-8 3-1 8-5 11-9
WD 12
WD 13
WD 14
WD 15
WD 16
WD 17
WD 18
WD 19
WD 20
WD 21
WD 22
11-1 1-8 1-2 2-11 1-3 4-5 1-4 8-11 1-12 9-11 1-9
9-2 2-7 11-3 3-8 5-2 7-9 2-6 7-1 2-10 10-1 2-12
10-3 3-9 10-4 4-9 11-4 6-1 8-12 4-2 3-4 8-2 3-7
8-4 4-12 9-5 6-12 9-6 3-2 9-10 6-3 5-7 12-3 4-6
12-5 5-11 8-6 7-10 8-7 10-8 5-3 10-5 11-6 7-4 5-8
7-6 6-10 12-7 5-1 12-10 12-11 11-7 12-9 9-8 6-5 11-10Speelschema competitie VV Arendskerke JO15-1 (C1)

23/09/2017VV Arendskerke JO15-1Hansweertse B. JO15-1
30/09/2017 -VV Arendskerke JO15-1
07/10/2017Apollo'69 JO15-1VV Arendskerke JO15-1
14/10/2017VV Arendskerke JO15-1Wolfaartsdijk JO15-1
21/10/2017 Krabbendijke JO15-1 VV Arendskerke JO15-1  
28/10/2017Kapelle JO15-3VV Arendskerke JO15-1
04/11/2017VV Arendskerke JO15-1SSV'65 JO15-2
11/11/2017VV Arendskerke JO15-1Kloetinge JO15-3
18/11/2017 Wemelding JO15-1VV Arendskerke JO15-1
25/11/2017VV Arendskerke JO15-1Rillandia JO15-1
02/12/2017Kruiningen JO15-1VV Arendskerke JO15-1
09/12/2017VV Arendskerke JO15-1 -

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie