HeaderSectionExtra
  | | | |  
VVA F4 2002/2003

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
voorjaar  
Voorste rij van links naar rechts: Mees van der Borgt, David Korstanje en Marc Tange
Achterste rij van links naar rechts: Nico Wijts, Renz Nijsse en Raoul Dees
Achter staand: William Korstanje (leider)
Op de foto ontbreekt: Frank Goedegbure (trainer)
Leider:
William Korstanje
Trainer:
Frank Goedegebure

Uit de score van maart 2003

Sinds september zijn we gestart met een groep zogenaamde Ministars, de meeste jongens die toen begonnen zijn waren net vijf jaar of dat moesten ze nog worden. Nog erg jong dus en als trainer en ouder vraag je je af zijn ze er nog niet te klein voor?
Na de eerste training was er al een gedeelte van mijn twijfel weggenomen, alle jongens waren enthousiast en vonden het leuk. Inmiddels zijn we weer al een half jaar bezig en de trainingsopkomst is zo goed dat menig seniorentrainer er jaloers op zou zijn.
Ook hebben we inmiddels onze eerste wedstrijden gespeeld. In de kerstvakantie hebben we deelgenomen aan het zaaltournooi, dit was voor onze jongens hun eerste wedstrijdervaring en dit ging gepaard met wisselend succes. De wedstrijdjes tegen Kloetinge verliepen leuk, dit waren ook echte ministars. De jongens van Goes en Apollo waren duidelijk ouder wat ook bleek uit de uitslagen. Niettemin hebben alle jongens het prima naar hun zin gehad en volgens David Korstanje was het toch wel heel leuk zo’n voetbal-snoepfeestje!

Inmiddels zijn de ministars begonnen aan de voorjaarscompetitie en zijn ze verdeeld in twee teams:

F3 bestaat uit de volgende spelers:

Jarno Fierloos Nisse 24-12-1997
Mees Muskens Wolphaartsdijk 07-03-1997
Dennis Goedegebure Nisse 04-10-1997
David Sudaryat ’s-Heer Arendskerke 22-10-1997
Alex Traas ’s-Heer Arendskerke 13-11-1997
Jasper Westplate Nisse 21-11-1997

Leider: Frank Goedegebure

De eerste wedstrijd hebben deze jongens gespeeld tegen Heinkenszand F4. Deze allereerste wedstrijd zullen ze niet snel vergeten. Met 9-1(doelpunt Dennis) verloren en bijna vernikkeld van de kou. Op de volgende training bij het uitdelen van de weekbriefjes was dan ook de veelgestelde vraag: Is deze wedstrijd in de zaal?

De tweede wedstrijd was tegen Lebo en het ging al een stuk beter, het was alleen jammer dat er bij Lebo 1 speler rondliep die veel tegoed was en 9 van 10 doelpunten scoorde. David Korstanje scoorde na een mooie solo.

F4 bestaat uit de volgende spelers:

Mees v/d Borgt ’s-Heer Arendskerke 13-03-1997
Nico Wijts ’s-Heer Hendrikskinderen 12-05-1997
Marc Tange ’s-Heer Arendskerke 30-07-1997
Raoul Dees ’s-Heer Arendskerke 22-09-1997
Renz Nijsse ’s-Heer Arendskerke 27-12-1996
David Korstanje ’s-Heer Arendskerke 04-12-1997

Leider: William Korstanje

Dit team heeft nog maar 1 wedstrijd gespeeld tegen Lebo en met 5 –2 verloren. Doelpuntenmakers Renz en Nico.

Na het eerste half jaar als trainer/begeleider kan ik erg tevreden zijn en is de twijfel grotendeels verdwenen. Als trainer van de Ministars heb je slechts 1 doelstelling: Zorg dat ze plezier in het voetbalspel krijgen/hebben. Gezien het enthousiasme, de beleving en de goede trainingsopkomst lijkt dat aardig te lukken.

Frank Goedegebure
Verslagen

De eerste voetbalervaringen van F4

Terugkijkend op het eerste half jaar kunnen we concluderen, dat de ministars in een korte tijd met veel plezier en enthousiasme kennis hebben gemaakt met de voetbalsport. Ze hebben veel geleerd van trainer Frank en we hopen, dat ze na een verdiende zomervakantie weer fris aan de start verschijnen in augustus.

William Korstanje begeleider van Ministars F 4.


Lewedorpse boys F3 – VVA F4 5-2

Na een aantal maanden van trainen stond vandaag de eerste wedstrijd op het programma voor F4. Mees, Mark, Raul, Nico, Renz en David hadden er erg veel zin in en vol goede moed vertrokken we naar Lewedorp.

Onze jongens speelden een hele verdienstelijke wedstrijd en hadden er veel plezier in. De wedstrijd ging gelijk op en we kwamen de eerste helft met 3-0 achter omdat Lewedorp de kansen wat beter benutten dan onze jongens. De tweede helft gooiden onze ministars alle schroom van zich af en met twee doelpunten en nog een aantal goeie kansen keerden we tevreden terug naar ’s-Heer Arendskerke. De goals werden gemaakt door Nico en Renz.


VVA F4 – VVA F3 6-0
Na vier weken van afgelastingen speelden vandaag onze ministar teams tegen elkaar. Het werd een leuke wedstrijd waarin onze jongens veel plezier hadden en je kon zien dat onze ze de afgelopen maanden veel hadden bijgeleerd van onze trainer Frank. F4 was net iets sterker en met doelpunten van Mark, Nico, Renz en David was de eerste overwinning voor F4 een feit. Dat smaakt naar meer!!

VVA F4 – Luctor F4 2-15
Vandaag een wedstrijd tegen onze buren uit Heinkenszand. De eerste 10 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Luctor kwam voor met 1-0 en David maakte na er even later 1-1 van. Toen kwam Luctor op stoom. Boy de Jonge (van hem zullen we nog wel meer horen!) scoorde er lustig op los en met een ruststand van 9-1 gingen we de welverdiende limonade drinken. Na de rust boden we meer tegenstand. We speelden wat feller en hielpen elkaar beter. Na een mooie pass van Mark scoorde David ons tweede doelpunt van de wedstrijd. We hebben vandaag veel bijgeleerd en lekker gevoetbald.

VVA F4 – Lewedorpse Boys F3 3-3
Onze jongens speelden een leuke wedstrijd. De twee ministar teams waren aan elkaar gewaagd. Lewedorp kwam met 2-0 voor, maar door doelpunten van Nico en Raoul werd het 2-2. Arendskerke kwam met 3-2 achter, maar Renz zorgde voor de verdiende gelijkmaker. In de tweede helft speelden de stars een goede wedstrijd. Ze gaan steeds beter voetballen en je kunt zien dat de training van Frank z’n werk doet!

Heinkenszand F3 – VVA F4 6-0

Na het goede spel van vorige week hadden onze vrienden een collectieve baaldag. Met een mooi zonnetje aan de hemel en veel afleiding rond het veld konden onze stars maar met moeite hun aandacht bij de het spel houden. En wellicht waren ze wat geïmponeerd doordat de tegenstanders gemiddeld een kop groter waren. In ieder geval hadden ze veel plezier en met een snoepzak na afloop van de wedstrijd was de ochtend weer heel geslaagd. Oh ja, de wedstrijd werd met 6-0 verloren, maar dat mocht de pret niet drukken.


VVA F4 – Heinkenszand F3 0-4
Tegen de tegenstander van vorige week waren onze jongens uit op revanche. Ze speelden met wat meer passie dan de week ervoor en kregen ook kansen om een doelpuntje te maken. De tegenstander had net wat meer geluk en de wedstrijd werd met 4-0 verloren. Na een leuke penalty serie konden onze vrienden weer terug kijken op een geslaagde zaterdagmorgen.

Heinkenszand F4 – VVA F4 3-5

De ochtend begon al slecht omdat ondergetekende door griep geveld was. Gelukkig waren de heren André Tange en Joop Dees bereid om de “coaching”over te nemen. Onder dit zeer succesvolle duo werd de eerste overwinning binnengehaald. Dat het begeleiden van een F4 team niet zonder moeilijkheden gaat, werd vandaag bewezen. Volgens het programma moesten we spelen tegen Luctor. Op het complex in Heinkenszand aangekomen was het team van Luctor gevlogen. Zij waren afgereisd naar Lewedorp. Uiteindelijk moesten onze jongens spelen tegen Heinkenszand F4 en een veld verder stond de tegenstander ons al op te wachten. Heinkenszand F4 bleek ook een ministar team van gelijke sterkte en geprikkeld door de consternatie van deze morgen speelden onze stars een sterke pot. We wonnen met 5-3, door goals van Nico, David, Renz en Marc(2). Renz en Mees speelden ieder een helft met de tegenstander mee.


VVA F4 – VVA F3 8–2

Vandaag weer een wedstrijd tussen F4 en F3. De jongens hadden er veel lol in en er werd veel gelachen in het veld. F3 begon wat verzwakt aan de wedstrijd. Mees M. had zich verslapen, Jasper was ziek en David S. is helaas gestopt. Nico speelde de eerste helft mee net F3 en met moeite konden de jongens van F4 hem tot 3 keer toe van het scoren afhouden. Onder het genot van een heerlijk zonnetje begon F4 goed aan de wedstrijd. Door 4 doelpunten van Mark, 1 van David en 1 van Raul stond het bij rust 6-0. In de tweede helft deed Nico weer met F4 mee. De topscoorder Mark en de langslaper Mees versterkten F3. Zowel Mees als Mark scoorden een doelpunt voor F3. David en Nico scoorden nog 2 mooie doelpunten voor F4. Zo kwamen we na de wedstrijd uit op een uitslag van 8-2. Na een leuke wedstrijd en een lekkere zak chips (gekregen van Raul’s Mamma) konden onze ministars weer terugkijken op een leuke ochtend.


Luctor F3 – VVA F4 18-2

Onder de bezielende leiding van Joop Dees en Astrid gingen onze ministars vol goede moed naar Heinkenszand. Luctor was duidelijk een maatje te groot voor ons. Met een nederlaag van 18 – 2 gingen we terug naar ’s-Heer Arendskerke. De doelpunten werden gemaakt door Mark.


VVA F4 – Heinkenszand F4 1-1

Dit keer een tegenstander, die van gelijke sterkte was. Door een mooi doelpunt van Nico kwamen we met 1 – 0 voor. In de tweede helft kwam Heinkenszand terug tot 1 – 1. De wedstrijd ging gelijk op en onze ministars lieten weer mooie voetbalstaaltjes aan het publiek zien.


Einde seizoen  
Op vrijdag 2 mei hadden we een leuke afsluiting op het programma staan met een onderlinge wedstrijd. De ministars waren opgedeeld in 2 6-tallen en na een leuk partijtje wat in de eindstand van 4 – 4 eindigde werden onze jongens op een heerlijke frietmaaltijd getrakteerd. Dat lieten de ministars zich goed smaken.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie