| | | |  
VVA JO7-1 (MP1) Seizoen 2007/2008

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

Voorjaar

Achter van links naar rechts: de trainers Jan Geene en Avner van Westen.
Midden van links naar rechts: Sem Kamstra, Mick Joosse, Dies Korstanje en Jaron Geene
Voor van links naar rechts: Stijn Meulenberg, Jay Goedegebure, Dmitri v.d. Vrie en Yvar v.d. Burg
Op de foto ontbreekt: Maikel Kreule.
Leider(s):
Jan Geene
Trainer(s):
Jan Geene en Avner van Westen
Trainingstijd(en):
Woensdag 17:00-18:00 uur

najaar

Er is geen foto beschikbaar
Wouter Bonefaas
Cyriel Giese.
Siem van Hekken
Twan van Oosten
Leider(s):
Jan Geene
Trainer(s):
Wim Goedegebure
Trainingstijd(en):
Woensdag 17:00-18:00 uur


Voorjaar  

Competitieindeling
1
Wolfaartsdijk M1
10:00
2
3
Heinkenszand M1
11:30
4
Luctor'88 M1
09:00
5
Robur M1
09:00
6
Heer Arendskerk M1
11:15


Najaar  

Competitieindeling
1
Rillandia M1
2
3
Nieuwdorp M1
4
SVD M1
5
Heer Arendskerk M1
6
Kapelle M1

Voorjaar  

VVA M1-Robur M1
Afgelopen zaterdag vond, voor zover nu bekend, de laatste wedstrijd plaats van onze mini’s en wel een thuiswedstrijd tegen Robur M1.
Al snel bleek dat Robur M1 een flink maatje te groot was voor onze mini’s. Ene Daan (de jongen met de oranje voetbalschoenen) kon geweldig goed voetballen en schoot ook uit alle standen op doel. Een geweldige speler om naar te kijken en veel te goed voor onze mini’s.

Wat onze mini’s wel goed deden, was dat ze niet hun koppie lieten hangen en uitstekend hun best bleven doen om doelpunten te voorkomen en om zelfs een keer te scoren.
In de tweede helft lukte dit gelukkig Sam wel en hij redde dus deze morgen de eer voor onze mini’s. Ook de penalty’s werden weer goed genomen en tegengehouden door onze mini’s.

Het seizoen zit erop na deze wedstrijd. Ik moet zeggen, dat het een leuk seizoen was met de mini’s. De trainingen werden allemaal goed bezocht en iedereen deed uitstekend zijn best. In het begin samen met Frits Bolle de trainingen gedaan en na de winter samen met Avner van Westen. Dit werkte allemaal prima. De mini’s vonden het heel leuk om te dribbelen, schieten, penalty’s nemen en nog vele andere leuke oefeningen.

Ook bij de wedstrijden was altijd bijna iedereen, op ziekte, vakantie, e.d. na, aanwezig. Ook dit ging allemaal heel leuk. De mini’s deden allemaal erg hun best tijdens de wedstrijden en nooit was er iets wat ze niet leuk vonden; ook niet na een grote nederlaag. Ze hadden altijd allemaal lekker gevoetbald en dit is veel belangrijker dan winnen of verliezen. Grote klasse, jongens!!!
Soms was het bij de wedstrijden wel eens moeilijk met zoveel mini’s. Na de winterstop begonnen met 9 en geëindigd met 14 mini’s.

Ik wil de mini’s dan ook een groot compliment geven voor dit seizoen en op naar het seizoen 2008-2009.

Heinkenszand M1-VVA M1
Op zaterdag 19 april jl. gingen onze jongste pupillen een uitwedstrijd spelen tegen Heinkenszand M1. Vanwege het mooie weer waren er veel ouders en/of opa’s en oma’s die kwamen kijken naar onze mini’s. Er was bijna voor iedere mini een auto die kon rijden naar Heinkenszand. Leuk hoor al die belangstelling.

In de eerste helft deden de mini’s, onder luide aanmoedigingen van het publiek, erg hun best. Ze waren ook wel gelijkwaardig, alleen Heinkenszand scoorde in de eerste helft 3 keer en voor onze mini’s lukte dit helaas niet, ondanks een paar goede mogelijkheden daarvoor.
De tweede helft was echter veel beter. De mini’s deden nog meer hun best dan in de eerste helft en wat toen niet lukte, deed Sam nu wel. Scoren dus en hoe!! Liefst 3x achter elkaar liet Sam het net bollen. Een echte hattrick dus.

Helaas scoorde Heinkenszand in de tweede helft nog één keer en werd deze wedstrijd dus verloren met 4-3, maar gezien hoe de mini’s hun best deden verdient dit een flinke pluim.
Ook deze keer werden de penalty’s weer prima genomen.

VVA M1-Wolfaartsdijk M1
Een aantal weken terug moesten onze mini’s een thuiswedstrijd spelen tegen Wolfaartsdijk M1. Een hele klus voor onze mini’s, omdat er al een aantal wedstrijden gespeeld zijn tegen deze mini’s zonder goed resultaat.

Deze keer ook. Wolfaartsdijk was toch een klein beetje beter dan de blauw-witten. De eerste helft deden de mini’s erg hun best. Een doelpuntje konden ze net niet scoren. In de tweede helft lukte dit gelukkig wel. Sam was het die deze keer scoorde en wel precies in de bovenhoek.
De penalty’s werden ook deze keer weer uitstekend genomen door onze mini’s

VVA M1 – Luctor M1 1-11
Vroeg uit de veren voor de mini’s


Afgelopen zaterdag stond voor de mini’s de thuiswedstrijd tegen Luctor M1 op het programma. Deze wedstrijd begon wel wat vroeger dan onze voetballertjes (en ook de leiders) gewend waren, namelijk om 09.00 uur.

Na een zeer natte week was het ook nog maar de vraag of de wedstrijd door kon gaan. Op vrijdagavond zag het er naar uit, dat de wedstrijd afgelast zou worden, maar op zaterdagmorgen stond er om 08.00 uur al op de website, dat alle wedstrijden die dag doorgingen op het sportpark van de VVA.

We hadden deze morgen 11 mini’s die wilden voetbalden, waaronder de eerste wedstrijd voor nieuwkomer Adriaan. Omdat Luctor M1 met zeven spelertjes kwam, werd er 7 tegen 7 gespeeld. De rest van de mini’s speelden onderling een partijtje onder leiding van de vader van Stijn.
In de eerste helft bleek al snel, dat Luctor M1 gewend was om zo vroeg te voetballen, want ze waren wat wakkerder en allerter dan die van ons. Toch deden de mini’s erg hun best in de eerste helft ondanks het vroege tijdstip. Helaas hebben ze in de eerste helft niet gescoord.

In de tweede helft kwamen er vier andere mini’s in het veld en de andere gingen weer onderling een partijtje spelen. Ook nu deden de mini’s weer erg hun best, maar Luctor was toch weer iets sterker. Wel hebben de blauw-witten geprobeerd om een doelpunt te zetten. Eén keer is dit gelukt in de tweede helft. Jaron schoot vanaf de zijkant de bal op doel en via een been van een spelertje van Luctor ging de bal er in. Alleen Luctor scoorde meer in de tweede helft.

Eindstand was 1 – 11(??). Dit is echter niet belangrijk. Lol en het leuk vinden om te voetballen is voor de mini-pupillen veel belangrijker.

Na de wedstrijd werden er weer penalty’s genomen en de meeste werden weer gezet door onze blauw-witten. Na afloop had nieuwkomer Adriaan het hartstikke leuk gevonden om te voetballen en dit smaakt dus naar meer. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Wolfaartsdijk M1.


Zeelandia Middelburg M5 – VVA M1
Afgelopen zaterdag gingen onze mini’s weer een wedstrijd spelen in Middelburg tegen Zeelandia Middelburg M5. We vertrokken om 09.15 uur van het voetbalveld met 10 mini’s. Nieuwkomer Luc Wedding ging deze dag zijn eerste echte wedstrijd spelen. Ook de kersverse leider Pim Wedding ging deze morgen mee, om de eerste wedstrijd van zijn zoon te zien.

Aangekomen op het schitterende complex van Zeelandia-Middelburg gingen de mini’s zich gelijk omkleden. De wedstrijd vond plaats op het hoofdveld van Zeelandia-Middelburg waar ook een echte tribune was. Of de mini’s hier veel van meegekregen hebben, weet ik niet. Er waren voor en op verzoek van ons twee veldjes uitgezet, zodat onze “reserves”onderling ook een balletje konden trappen.

Onze mini’s begonnen met goede moed aan de wedstrijd, maar al snel bleek dat de tegenstander een maatje te groot was. Achteraf bleek ook dat zij gemiddeld een jaartje ouder waren.
De wil was er wel deze morgen en ze hebben allemaal hun stinkende best gedaan. Helaas is er geen doelpunt gescoord, hoewel we hier wel enkele kleine kansjes voor gehad hebben.

Het penalty nemen na afloop ging als vanouds; bijna iedereen heeft zijn penalty prima genomen.
Iedereen had na afloop lekker gevoetbald en ook Luc had het heel leuk gevonden om een echte wedstrijd te voetballen. Op naar de volgende wedstrijd.

Robur M1-VVA m1 2-1
Leuke wedstrijd voor onze mini’s

Afgelopen zaterdag 8 maart moesten onze blauw-witte mini’s aantreden voor een competitiewedstrijd tegen Robur M1 uit Goes. Omdat er de afgelopen weken een vijftal nieuwe mini’s bijgekomen zijn, was het een drukte van belang op hetGoese sportveld.
De nieuwe mini’s Sam en Bobbie deden na één training gelijk al mee aan deze wedstrijd. Ook voor Seb, die al langer meetraint, was het zijn eerste echte wedstrijd.

Omdat wij meer spelers hadden dan Robur, waren er bij de mini’s dus een drietal wissels.
De mini’s hadden de toss gewonnen en mochten dus in de eerste helft aftrappen. Vooraf was afgesproken, dat we gelijk op de helft van Robur gingen spelen. Dit plan lukte niet zo goed, omdat Robur in het eerste gedeelte van de wedstrijd toch wel de iets betere ploeg was en zij scoorden dan ook twee keer in de eerste helft.

Na de limonade, die er bij de meeste als koek inging, gingen onze mini’s gelijk weer op zoek naar het doel van Robur. Na een paar keer dat dit net niet lukte, zorgde nieuwkomer Sam voor het eerste doelpunt en de aansluitingstreffer van onze mini’s in deze wedstrijd. Nadien gingen de blauw-witten op jacht naar nog meer doelpunten, maar Robur liet dit, jammer genoeg voor ons, niet meer gebeuren.

Omdat Robur geen doelpunten meer wist te scoren, was het voor onze mini’s duidelijk, dat Robur de eerste helft gewonnen had met 2-0 en wij de tweede helft met 0-1. Eindstand dus 2-1 in het voordeel van Robur. Ook het penalty-schieten ging weer hartstikke goed op een paar missers na.

Gezegd mag worden dat onze mini’s deze wedstrijd hartstikke goed hun best hebben gedaan en dat de nieuwkomers Sam, Seb en Bobbie laten zien hebben dat ze goed tegen een bal kunnen trappen


VVA M1 – Heinkenszand M1
VVA M1 verliest wel van erg "grote" mini's Heinkenszand

Afgelopen zaterdag speelden de mini’s weer een thuiswedstrijd tegen Heinkenszand M1. Omdat Heinkenszand M1 met 11 mini-pupillen kwam en VVA er acht had, werden er twee viertallen gemaakt. Eén viertal van VVA bestond uit Sem, Jay, Stijn en Jaron. Het andere uit Dies, Dmitri, Yvar en Mick.

Het viertal met Dies, Dmitri, Yvar en Mick was in de eerste helft gelijkwaardig aan Heinkenszand (5–5); terwijl het andere viertal het veel moeilijker had (0–12)

In de tweede helft was het andersom, de viertallen van VVA hadden van veld gewisseld en
nu was het voor Jaron, Sem, Jay en Stijn iets makkelijker ( 3 – 7) en voor de andere veel moeilijker (0 – 16!?) Er werd dus wel door onze mini’s gescoord deze morgen: Dies, Dmitri, Yvar, Jay en Jaron zorgden voor de doelpunten.

Ook de strafschoppen werden deze morgen uitstekend genomen door onze mini’s.
Ondanks de vele tegendoelpunten blijven onze mini’s er plezier in hebben en dat is veel belangrijker dan met grote verschillen winnen.

Wel wil ik nog een kritische kanttekening plaatsen bij de mini’s van Heinkenszand. Er bleken bij Heinkenszand een aantal “mini’s” bij te lopen die al (ruim) 7 jaar waren. Als dan blijkt, dat dit dan ook nog goede voetballers zijn, vraag ik mezelf af, wat ze nog bij de mini-pupillen doen. Deze hadden volgens mij al lang bij de F-pupillen moeten voetballen. Als er dan "mini’s" tegenover staan, die nog maar 5½ zijn, is het leeftijdsverschil wel erg groot. Volgens mij is dit zowel voor de “mini’s” van Heinkenszand, als voor de mini’s van VVA niet echt leuk. Als vereniging zou ik dat ook niet willen en voor een oplossing zorgen.

De vraag komt vervolgens naar boven of je de volgende keer op deze manier nog wel moet voetballen tegen Heinkenszand of lekker zelf onderling een partijtje speelt op je eigen veld.

Wolfaartsdijk M1 – VVA M1 7-1
Eerste voorjaarscompetitie wedstrijd VVA M1

Afgelopen zaterdag 16-02-2008 moesten de mini’s, na twee oefenwedstrijden tegen Kloetinge en SVD Driewegen gevoetbald te hebben, een echte wedstrijd spelen tegen Wolfaartdijk M1.

We vertrokken om 09.30 uur vanaf het voetbalveld naar Wolphaartdijk en aldaar omgekleed begon de wedstrijd om 10.00 uur. Stijn, Jay, Maikel, Dies, Sem en Jaron waren de spelers die voor de mini’s in het veld stonden.

Vanwege de vorst die nacht bleek het veld keihard te zijn, wat voor sommige mini’s interessanter was, dan het voetballen zelf. Ook bleek al snel dat Wolfaartsdijk M1 ietsje beter was dan VVA M1. Toch deden onze mini’s hartstikke hun best om ook een doelpuntje te maken. De eerste helft is dit jammer genoeg niet gelukt en scoorde Wolfaartdijk M1 vier doelpunten.

Na de rust, waarin onze mini’s de nodige limonade dronken,  speelden ze wat beter. Misschien waren ze nu beter gewend aan het harde veld. Ze kregen nu ook enkele kansen om een doelpunt te scoren. Na een verre ingooi van Jay, lukte het Jaron om een doelpunt (de eretreffer) te maken voor onze mini’s. Wolfaartdijk M1 scoorde na de rust ook nog drie keer,waardoor de eindstand 7-1 werd.

Toch hebben onze mini’s in hun eerste echte wedstrijd voor de voorjaarscompetitie hartstikke goed hun best gedaan en hadden ze allemaal lekker gevoetbald. Dit is altijd nog belangrijker dan winnen.

Ook het penalty schieten na afloop ging hartstikke goed. Ga zo door, mini’s.seizoen 2017/2018 speelschema

JO7-1G (M1) - vooraar 3e klasse
1 Kwadendamme JO7-1 8:45
2 SSV'65 JO7-1 9:00
3 Luctor'88 JO7-1 10:00
4 Wemeldinge JO7-1 9:00
5 VV Arendskerke JO7-1G 10:00
6 Wolfaartsdijk JO7-1 9:30

Schema 6 (5 0f 6 teams)

WD 1
WD 2
WD3
WD4
WD5
WD6
1-6
4-2
1-4
2-6
1-2
return
2-5
5-1
2-3
3-1
5-3
WD 1
3-4
6-3
5-6
4-5
6-4
enz.

Speelschema competitie VV Arendskerke JO7-1 (MP1)

09/09/2017 - VV Arendskerke JO7-1G  
16/09/2017 SSV'65 JO7-1 VV Arendskerke JO7-1G  
23/09/2017VV Arendskerke JO7-1GLuctor H'zand JO7-1
30/09/2017Kwadendamme JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
07/10/2017 -VV Arendskerke JO7-1G
14/10/2017VV Arendskerke JO7-1GColijnspl. Boys JO7-1
28/10/2017Kapelle JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
04/11/2017VV Arendskerke JO7-1GDwO'15 JO7-1
11/11/2017VV Arendskerke JO7-1GKloetinge JO7-2
25/11/2017VV Arendskerke JO7-1GWolfaartsdijk JO7-1 
09/12/2017VV Arendskerke JO7-1GWaarde JO7-1 

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie