| | | |  
VVA JO7-1 (MP1) Seizoen 2008/2009

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

najaar/voorjaar

Spelersgroep M1 en M2 is gemengd.

Achterste rij van links naar rechts:
Pim Wedding (leider M2), Wim Capello (kledingsponsor) en Jan Geene (leider M1/trainer)
Middelste rij van links naar rechts:
Michael van Eekelen, Luuk Wedding, Stijn Baas, Seb Ars, Sem Kamstra, Jaron Geene, Adriaan Feijtel en Tom Kosten
Voorste rij van links naar rechts:
Stijn Meulenberg, Sam Capello, Lars Goedegebure, Dmitri v.d. Vrie, Michael Kreule, Mink van Poppel en Bobbie Koppejan.
Op de foto ontbreekt:
Gido v.d. Graaf (voorlopig gestopt)
Leider(s):
Jan Geene en Pim Wedding
Trainer(s):
Voorjaar 2009: Jan Geene en Eljo Dooge
Najaar 2008: Jan Geene en Avner van Westen
Trainingstijd(en):
Woensdag 17.00 – 18:00 uur


Voorjaar  

Competitieindeling
1
Goes M1
2
Arendskerke M1
3
Kapelle M1
4
Luctor'88 M1
5
Volharding M1
6
Zeelandia Middelb. M1


Najaar  

Competitieindeling
1
DFS M1
2
Robur M1
3
Bevelanders M1
4
Arendskerke M1
5
SSV'65 M1
6
Heinkenszand M1

Voorjaar  

VVA M1-Luctor'88 M1 20-1
Mini’s VVA veel te sterk voor mini’s Luctor

Op zaterdag 4 april jl speelden de mini’s van VVA een wedstrijd tegen Luctor M1. De mini’s moesten al vroeg uit de veren, want de wedstrijd begon al om 09.00 uur vanwege de vele jeugdwedstrijden die morgen.

Omdat M2 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Heinkenszand voetbalde, deden Seb en Bobbie daar bij mee en bestond M1 uit Sem, Dmitri, Jaron, Tom, Menno, Stijn M en Stijn B.

Om 09.00 uur precies begon de wedstrijd en al snel bleek dat de blauw-witte mini’s veel te sterk waren voor die van Luctor M1. Na een minuut waren er al twee goals gescoord en in de eerste helft werd het ene doelpunt na het andere gescoord. Ruststand: 9-0??

Na de limonade in de rust, gingen de mini’s in de tweede helft rustig door met doelpunten maken. Zelfs met met maar drie mini’s in het veld, werd er nog gescoord. Gelukkig wist Luctor in de tweede helft ook een keer te scoren. Eindstand volgens de mini’s: 20-1.

Alle mini’hebben in deze wedstrijd één of meer doelpunten gezet en ook de penalty’s werden na afloop door beide teams prima genomen.

VVA M1-Goes M1 2-9
Mini’s Goes te sterk voor VVA M1

Op zaterdag 14 maart jl speelden de mini’s weer een wedstrijd en wel tegen Goes M1. Van tevoren waren de mini’s ervan overtuigd, dat ze zouden winnen, omdat de vorige wedstrijd tegen Kapelle M1 ook gewonnen was. Ze hadden er dus duidelijk zin in. Voor sommige mini’s (Stijn B en Menno) was het hun eerste echte wedstrijd.

Om 10.00 uur precies begon de wedstrijd en al vlug ging de wedstrijd op en neer. Dan was Goes weer in de aanval en dan onze mini’s weer. Goes was echter net iets beter in de eerste helft, omdat bij onze mini’s niet alles lukte. Goes scoorde in de eerste helft 3 keer en voor ons lukte het Dmitri om een keer te scoren. Ruststand: 1-3.

In de tweede helft begonnen onze mini’s veel feller en in het begin lukte alles ook beter. Al vlug wist Jaron met een corner, die tegen een been van een mini van Goes kwam, te scoren. Maar gelijk daarna wist Goes opnieuw te scoren. Daarna lukte het voor onze mini’s niet meer. Ze deden wel hartstikke hun best, maar een doelpunt maken ging niet meer. Bij Goes ging dat beter. Ze scoorden daarna nog vijf keer, zodat ze de wedstrijd ruim wonnen. Eindstand: 2-9.

De penalty’s werden overigens wel goed genomen en vele strafschoppen werden gescoord.

Kapelle M1-VVA M1 1-8
Eerste zege voor mini’s in 2009

Afgelopen zaterdag 14 februari moesten de mini’s de eerste wedstrijd van 2009 spelen en wel een thuiswedstrijd tegen Kapelle M1. De mini’s hadden er duidelijk zin in, want iedereen was ruim op tijd op het voetbalveld.

Omdat Stijn M en Tom hadden afgezegd vanwege ziekte en Stijn B en Bobbie eigenlijk met M2 hadden mee moeten doen (helaas werd dit afgelast), hadden de mini’s nog 4 spelers over. Gelukkig wilde Kevin, na al een wedstrijd gevoetbald te hebben met F4, nog een keer meedoen met de mini’s, zodat we met 5 spelers konden beginnen. Kevin als nog bedankt daarvoor. Deze spelers waren: Sem, Seb, Kevin, Jaron en Dmitri. Omdat Kapelle ook met 5 mini’s kwam, werd er 5 tegen 5 gevoetbald.

Toen de wedstrijd om 11.15 uur begon, gingen zowel de mini’s van VVA als de mini’s van Kapelle gelijk in de aanval. Omdat er door beide partijen goed verdedigd werd, lukte het niet om snel een doelpunt te maken. Kapelle had ook wel de pech, dat een schot op de paal kwam en een schot net naast ging. Omdat de blauw-witten in de eerste helft wel twee keer wisten te scoren, werd de ruststand 2-0.

Na goed gedronken te hebben in de rust, gingen de mini’s in de tweede helft weer gelijk in de aanval. Door goed samen te spelen en te passeren, werden er in die tweede helft nog zes doelpunten gemaakt. Gelukkig wist Kapelle ook nog een keer te scoren, zodat de eindstand 8-1 was. De doelpunten werden gescoord door Dmitri, Kevin, Sem en Jaron.

Ook de penalty’s werden weer foutloos genomen door onze mini’s en ook de meeste strafschoppen werden tegengehouden. Goed gedaan jongens en ga zo door.  

Najaar  

Robur M1-VVA M1 4-5
Mini’s VVA net te sterk voor Robur M1

Afgelopen zaterdag moesten onze mini’s op het koude voetbalveld van Goes een wedstrijd spelen tegen de mini’s van Robur. Vanwege Sinterklaas hadden we deze morgen vijf mini’s: Sem, Kevin, Jaron, Gido en Dmitri.

Omdat de wedstrijd al om 09.00 uur begon, hadden de mini’s nog wat slapers in hun ogen, omdat de meeste de avond daarvoor op het gezellige Sinterklaasfeest van de VVA waren.
Als de scheidsrechter om 09.00 uur voor het begin van de wedstrijd fluit, waren de slapers echter uit de ogen van onze mini’s verdwenen.

Al snel gingen de blauw-witten in de aanval en Dmitri schoot gelijk al op de binnenkant van de paal. Helaas ging de bal niet het doel in. Ook Robur ging gelijk in de aanval en op een gegeven moment wisten zij het eerste doelpunt te maken. De mini’s gingen daarna gelijk weer naar voren en Kevin kon al snel de gelijkmaker voor ons maken. In de eerste helft scoorden zowel Robur als Kevin nog een doelpunt. Ruststand: 2 – 2.

De tweede helft was precies als de eerste helft. Dan waren onze mini’s weer in de aanval; dan was Robur weer in de aanval. Dan weer maakten onze mini’s een doelpunt, dan weer de mini’s van Robur. Het was duidelijk, dat beide ploegen wilden winnen.

Gelukkig wist in de tweede helft Sem één keer te scoren en Dmitri twee doelpunten te maken. Robur wist in de tweede helft nog twee keer te scoren.

Eindstand: 4 – 5.

Ook de penalty’s werden na de wedstrijd weer uitstekend genomen door de mini’s. Bijna alle penalty’s werden benut door het vijftal.

VVA M1-Bevelanders M1
Mini's spelen gelijk tegen en winnen van Bevelanders M1

Afgelopen zaterdag speelden de mini’s een thuiswedstrijd tegen Bevelanders M1. Omdat Sam deze keer bij ons meevoetbalde, hadden wij deze morgen negen mini’s. Gelukkig kwam Bevelanders ook met acht mini’s, zodat we twee ploegjes konden maken.
Het ene team bestond uit Sem, Tom, Jaron, en Dmitri. In de tweede helft kwam Kevin daar nog bij. Het andere team bestond uit Gido, Seb, Stijn, Sam en in de eerste helft dus ook Kevin. Gelukkig was de vader van Stijn (Mark) deze morgen bereid om de wedstrijd van dit ploegje te fluiten.

Om klokslag 10.00 uur begon de wedstrijd voor het ploegje van Sem. Al snel bleek, dat onze mini’s en die van Bevelanders aan elkaar gewaagd waren. De aanvallen golfden op en neer voor beide ploegjes en het wachten was op het eerste doelpunt. Na goed doorgaan en het passeren van twee tegenstanders, lukte het Dmitri om het eerste doelpunt te scoren. Bevelanders was ook een paar keer gevaarlijk, maar konden niet scoren.
Voor de blauw-witten scoorde Jaron de tweede goal en vlak voor de rust scoorde Bevelanders alsnog.
Ruststand: 2-1.

In de tweede helft was er het zelfde spelbeeld als in de eerste helft voor het ploegje van Tom. Dan waren onze mini’s in de aanval en dan Bevelanders weer. Voor het publiek dus een leuke wedstrijd. Helaas konden onze mini’s in die tweede helft geen doelpunt meer scoren en Bevelanders lukt dit nog wel een keer.
Eindstand: 2-2 (een terechte uitslag voor beide ploegen)

Ook het ploegje van Gido begon om precies 10.00 uur aan hun wedstrijd. Al snel bleek, dat onze mini’s veel te sterk waren en al vlug werd er een spelertje van ons reserve gezet. Vele doelpunten werden er in die eerste helft gescoord. Voor onze mini’s waren dit er twaalf en voor Bevelanders helaas maar één (altijd nog beter dan niets).
Ruststand: 12-1

Het ploegje van Stijn speelde de tweede helft met drie spelertjes en Bevelanders met vier. Dit was iets beter verdeeld dan in de eerste helft. Toch lukt het onze mini’s om nog zes keer een doelpunt te maken en Bevelanders lukt dit nu drie keer.
Eindstand: 18-4 ( wie de doelpunten maakten, is mij helaas niet bekend).

Ook de penalty’s werden door beide ploegen weer uitstekend genomen.

Heinkenszand M1-VVA M1 5-1
Heinkenszand M1 te sterk voor onze mini’s

Afgelopen zaterdag speelden de mini’s weer een competitiewedstrijd tegen Heinkenszand M1 in Heinkenszand. Om 11.00 uur stonden de kleinste blauw-witten (Sem, Stijn, Guido, Jaron, Tom, Seb en Dmitri) te popelen van ongeduld om te gaan voetballen. Na omgekleed te zijn begon de wedstrijd om 11.30 uur.

De eerste helft ging gelijk op. Dan weer was Heinkenszand in de aanval en dan wij weer. Scoren lukte helaas nog niet in de eerste helft; ondanks een paar kansen daarvoor. Bij Heinkenszand lukte dit beter. Zij scoorden in de eerste helft drie keer. Ruststand: 3-0.

Na in de rust wat opgewarmd te zijn, gingen de mini’s in de tweede helft er weer volop tegenaan. Er werd goed gevoetbald om te proberen een doelpunt te maken. Een paar keer waren de mini’s er dicht bij, maar steeds lukte het net niet. De mini’s van Heinkenszand scoorden in de tweede helft nog wel twee keer.

Toen de wedstrijd bijna was afgelopen kon Dmitri nog net een doelpunt voor de mini’s maken, zodat de nul ook vandaag niet op het scorebord bleef staan. Eindstand: 5-1.

De penalty’s werden door de mini’s weer goed genomen en ook goed tegengehouden. Sem deed dit zelfs met zijn hoofd. Goed gedaan mini’s en op naar de volgende wedstrijd.

VVA M1-SSV'65 M1 4-0
Mini’s VVA iets beter dan SSV’65 M1

Afgelopen zaterdag speelden de mini’s,na een paar weken rust,weer een competitiewedstrijd tegen SSV’65 M1 uit Goes.

Op de zonnige zaterdag hadden onze mini’s er weer veel zin; dit bleek ook voor nieuwkomer Michael het geval te zijn die deze morgen zijn eerste echte wedstrijd ging spelen. Na omgekleed te zijn en een warming-up te hebben gedaan op het zandveld, begon even na 11.00 uur de wedstrijd.

In het begin waren de mini’s iets beter dan de tegenstander en al snel had Dmitri zijn eerste twee doelpunten van deze wedstrijd gescoord. De mini’s hadden er duidelijk zin in en bleven maar aanvallen, maar niet alles lukte deze morgen. Toch lukte het Tom om nog een keer te scoren voordat er gefloten werd voor de rust. Ruststand: 3-0.

Na de overheerlijke limonade op te hebben gedronken in de rust, gingen de mini’s er weer volop tegenaan. Wellicht dat het mooie weer een rol speelde, maar de mini’s voetbalden niet meer zo goed als in de eerste helft. Passeren lukte niet meer en de bal goed raken lukte in de tweede helft ook niet meer zo goed.

Toch scoorde Dmitri in de tweede helft nog een keer, maar verder lukte het niet meer voor onze mini’s om een doelpunt te maken. Ook de mini’s van SSV’65 konden deze wedstrijd helaas geen doelpunt maken. Eindstand: 4-0.

Na afloop deden beide mini’s de penalty’s wel erg goed nemen en velen werden dan ook een doelpunt.

DFS M1-VVA M1 5-1
DFS M1 te sterk voor mini’s

Afgelopen zaterdag ging mini-M1 weer een wedstrijd voetballen. Deze keer een uitwedstijd tegen DFS M1 uit Burgh-Haamstede. Om klokslag negen uur had iedereen zich verzameld op het parkeerterrein bij café “De Oranjeboom” en gingen we naar Burgh-Haamstede toe. Het was het weekend van de beroemde kustmarathon en dus zou het wel eens druk kunnen zijn onderweg en in Burgh-Haamstede.

Dit viel allemaal gelukkig nogal mee en om 10.00 uur floot de scheidsrechter voor de eerste helft. Al snel bleek, dat DFS M1 toch iets meer in hun mars hadden, maar onze mini’s deden hartstikke hun best om de bal in het goede doel te krijgen. Er werd hard gewerkt voor iedere meter. Helaas lukt het in de eerste helft niet om te scoren en DFS M1 scoorde twee keer. Ruststand: 2-0.

Na de overheerlijke limonade in de rust, gingen de mini’s verder met voetballen zoals ze dat ook in de eerste helft deden. Er werd hard gewerkt en ook goed gepasseerd en samengespeeld.
Helaas resulteerde dat nog niet in doelpunten (Luuk scoorde bijna, maar net voordat hij wilde schieten, zat er nog een mini van DFS aan de bal). DFS M1 scoorde in de tweede helft nog 3 keer.

VVA M1 bleef het toch proberen om een doelpunt te maken en opeens pakte de jarige Sem de bal af van een speler van DFS en ging alleen op het doel af. Hij bleef rustig kijken en scoorde het dikverdiende doelpunt voor onze mini’s. Eindstand: 5-1.

Na de wedstrijd werden er ook weer penalty’s genomen en die gingen er ook bijna allemaal in. Goed gedaan mini’s en ga zo door. Na afloop trakteerde Sem nog op een heerlijke lolly en werd hij door iedereen toegezongen vanwege zijn doelpunt en verjaardag.

VVA M1 – Robur M1 5-3
Zaterdag 20 september speelden onze mini’s-M1 hun eerste thuiswedstrijd tegen Robur M1 uit Goes. Op het zonovergoten sportpark was iedereen ruim op tijd aanwezig en na omgekleed te zijn, gingen de mini’s alvast de warming-up doen.

Om 11.15 uur precies floot scheidsrechter Cees Ars voor de eerste helft. Het was duidelijk dat de mini’s er erg veel zin in hadden, want gelijk werd de aanval gezocht. Helaas lieten de doelpunten nog even op zich wachten, maar al snel maakte Tom het eerste doelpunt na een paar spelers van Robur gepasseerd te hebben. Ook Dmitri wist in de eerste helft het net nog te vinden. Ook Robur deed goed mee in de eerste helft en ook zij wisten twee doelpunten te maken in die helft. Ruststand 2-2.

Na de limonade opgedronken te hebben en een beetje bijgekomen te zijn van de eerste helft, werd de tweede helft weer goed begonnen door de blauw-witten. Al snel in de tweede helft wist Sem het doel te vinden na goed doorgaan vanaf zijn eigen helft. De mini’s bleven in die tweede helft goed voetballen en ook Tom en Dmitri wisten nog een doelpunt te maken.

Ook Robur wist in de tweede helft nog een keer te scoren, zodat deze wedstrijd een 5-3 overwinning opleverde voor onze mini’s. Ook de strafschoppen na afloop werden zowel door Robur als onze mini’s prima genomen, zodat deze mooie morgen een goed einde kreeg en kunnen we vooruit kijken naar de volgende wedstrijd.

Bevelanders M1-VVA M1 3-5
Omdat we op dit moment 14 mini’s hebben die op zaterdag hun wedstrijdje spelen, hebben we besloten om dit seizoen met 2 “mini’s” te gaan werken. Voor mini-M1 stond voor vandaag 6 september de uitwedstrijd tegen Bevelanders M1 op het programma. De wedstrijd begon al om 09.00 uur en dus moesten de volgende mini’s vroeg uit de veren: Sem, Stijn, Dmitri, Tom en Jaron.

Na aankomst in Kamperland en nadat iedereen (dus ook de leiders en begeleiders) de slapers uit hun ogen hadden gewreven, begon om klokslag 09.00 uur de wedstrijd tegen Bevelanders M1. De eerste helft ging gelijk op. De mini’s hadden er veel zin in en voetbalden erg goed. Er werd zelfs al geprobeerd om samen te spelen en te passeren. De ruststand was 2-2. Twee goals van Dmitri.

Na in de rust de limonade naar binnen te hebben gewerkt, begonnen de mini’s ook goed aan de tweede helft. Ook nu waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Echter de mini’s wisten net een paar doelpunten meer te scoren. De eindstand van deze wedstrijd was 3-5. In de tweede helft wist Dmitri nog twee keer te scoren en één doelpunt werd gezet door een gastspeler bij ons van Bevelanders M1.

Ook de penalty’s werden door onze mini’s weer prima genomen. Al met al een prima begin van onze mini-M1 en dit geeft moed voor de volgende wedstrijd.


seizoen 2017/2018 speelschema

JO7-1G (M1) - vooraar 3e klasse
1 Kwadendamme JO7-1 8:45
2 SSV'65 JO7-1 9:00
3 Luctor'88 JO7-1 10:00
4 Wemeldinge JO7-1 9:00
5 VV Arendskerke JO7-1G 10:00
6 Wolfaartsdijk JO7-1 9:30

Schema 6 (5 0f 6 teams)

WD 1
WD 2
WD3
WD4
WD5
WD6
1-6
4-2
1-4
2-6
1-2
return
2-5
5-1
2-3
3-1
5-3
WD 1
3-4
6-3
5-6
4-5
6-4
enz.

Speelschema competitie VV Arendskerke JO7-1 (MP1)

09/09/2017 - VV Arendskerke JO7-1G  
16/09/2017 SSV'65 JO7-1 VV Arendskerke JO7-1G  
23/09/2017VV Arendskerke JO7-1GLuctor H'zand JO7-1
30/09/2017Kwadendamme JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
07/10/2017 -VV Arendskerke JO7-1G
14/10/2017VV Arendskerke JO7-1GColijnspl. Boys JO7-1
28/10/2017Kapelle JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
04/11/2017VV Arendskerke JO7-1GDwO'15 JO7-1
11/11/2017VV Arendskerke JO7-1GKloetinge JO7-2
25/11/2017VV Arendskerke JO7-1GWolfaartsdijk JO7-1 
09/12/2017VV Arendskerke JO7-1GWaarde JO7-1 

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie