| | | |  
VVA JO7-1 (MP1) Seizoen 2011/2012 3e klasse

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

VoorjaarKoen
Ivar
Timo
Jimmi
Lars
Stan
Niels
Leider(s)
Daan Weststrate
Trainer(s)
Henry van Gilst, Janita Mol, Pieter Maas en Siem Corstanje
Trainingstijden
Woensdag 17:00-18:00 uur

najaar

M1 en M2
Giovanni de Marco
Hans Drost
Ivar van Eenennaam
Jappe Bouman
jimi Jansen
Koen Tolhoek
Krijn Korstanje
Lars de Zwarte
Merijn Mol
Niels Weststrate
Nikky Tolhoek
Stan Ruisaard
Timo Jansen
William van Gilst
Leider(s)
Henry van Gilst
Trainer(s)
Henry van Gilst
Pieter Maas
Siem Corstanje
Trainingstijden
Woensdag 17:00-18:00 uur


Voorjaar  

# Competitieindeling
1 Luctor'88 MP1
2 Nieuwland MP1G
3 Patrijzen MP1
4 Kapelle MP1
5 VV Arendskerke MP1G
6 Heinkenszand MP1

 Najaar  

# Competitieindeling
1 VV Arendskerke MP1
2 Nieuwland MP1G
3 Patrijzen MP1
4 Heinkenszand MP1
5 Kapelle MP1
6 Luctor'88 MP1

Voorjaar  

Zware voorjaarscompetitie Mini's 1
Op 28 januari begonnen we aan de voorjaarscompetitie, tegen Nieuwland die we met 8-2 verloren. Er brak toen een vorstperiode aan, waardoor er niet gevoetbald kon worden, maar met schaatsen werd de conditie op peil gehouden.

Daarna 2 zware nederlagen uit naar Luctor 88 die we met 10-0 verloren en Kapelle uit waar we eveneens verloren met 12-1. Dat ene doelpunt werd gescoord door ons nieuwste teamlid Nick Reijnhoudt. Patrijzen verloren we nipt met 3-4.

De volgende 5 partijen werden allemaal verloren, waardoor de spelertjes het toch wel wat beu waren om steeds te verliezen. De laatste wedstrijd van de competitie uit tegen de Patrijzen werd met 6-0 gewonnen waardoor het toch nog een mooie afsluiting van het seizoen werd.

Spelers Mini 1

Lars de Zwarte

0

doelpunten

Jimmy Jansen

3

 

Ivar van Eenennaam 

0

 

Timo Jansen  

3

 

Nick Reijnhoudt 

2

 

Stan Ruisaard

4

 

Koen Tolhoek

1

 

Niels Weststrate

 


Nieuwland M1-VVA M1 8-2
Eerste wedstrijd na de winterstop, iedereen had er zin in, met de spelers Timo, Jimmie, Niels, Lars, Ivar en Hans [geleend van F2] [Coen en Stan waren met mini 2 mee].

We begonnen de eerste helft, waar we binnen een paar minuten met 3-0 achter stonden. Toen ging Hans een beetje van achter spelen. Dat ging beter maar met wat geluk kwam Nieuwland toch op 6-0 bij de rust.

De tweede helft ging het beter. Timo scorde uit een schiterende aanval. Niels schoot een doeltrap over iedereen heen de bal werd aangeraakt en rolde zo in het doel. Nieuwland scoorde nog 2x. Tweede helft 2-2, einduitslag 8-2.

Najaar  

Mini's op weg naar de F's
We hebben met de mini 1 een geweldige najaarscompetitie gehad. We hebben een leuke hechte groep waarin iedereen leuk met elkaar omgaat waarin iedereen gerespecteerd en gewaardeerd wordt dit is natuurlijk een geweldige basis.

Dat deze goede basis heeft geleid tot geweldige prestaties kan haast niemand zijn ontgaan met tussendoor zelfs een overwinning van 0-23 in de uit wedstrijd tegen Patrijzen.

Maar de overwinning tegen Kapelle uit met 6-8 was misschien wel de mooiste wedstrijd van het seizoen want deze wedstrijd bleef tot de laatste minuten spannend met een 6-6 stand maar ook toen wisten de dames en heren van mini1 aan het langste eind te trekken met een geweldige inzet.

Jammer dat de stand niet wordt bijgehouden door de knvb anders waren we kampioen geweest. Jullie zijn een super groep en wat mij betreft de kampioen van de najaarscompetitie. Op naar de F's.

Nieuwland MP1-VVA MP1 0-8
VVA MP1 neemt revanche op mini's Nieuwland

Dit seizoen heeft mini 1 alles gewonnen met uitzondering van de wedstrijd tegen Nieuwland die onder barre weersomstandigheden nipt verloren werd. Maar vandaag hadden de mannen (de dames waren er vandaag helaas niet) de kans om alles recht te zetten en zo het "kampioensschap" binnen te slepen.

Het werd een geweldige eerste helft met goede combinaties, geweldige doelpunten en achterin werd het keurig dicht gehouden. Het was echt genieten. Met de rust stonden we dan ook dikverdiend met 0-4 voor. De tweede helft was helaas iets minder maar ook hierin werd er door VVA 4 keer gescoord en ons goal bleef keurig schoon dankzij onze goede verdediging en een geweldige sliding voor de doellijn. Jongens jullie hebben laten zien dat jullie klaar zijn voor de F's. Keurig!

Luctor'88 MP3-VVA MP1 0-12
VVA MP1 te sterk voor mini's Luctor'88

Vanochtend zijn we vertroken om de strijd aan te gaan met Luctor,weer een uit-wedstrijd, en weer tegen(ja wel) Luctor. Hier hebben M1 wel goede ervaringen mee en vandaag  waren de verwachtingen niet veel anders.

Arendskerke stond met 8 man te springen om van start te gaan,eerst even warm lopen gevolgd door de bal warm te trappen en toen opstellen voor de aftrap,de begin van de wedstrijd was nu en feit.De tegen partijbestond uit 4 leuke meiden die niet van plan waren om over zich heen te laten lopen en gingen net als M1 vol gas er tegen aan,maar dit mocht niet baaten want in de erste 3 minuten stonden onze steren al 0-3 voor,in de eerste helft werd het 0-12 toen de kleedkamers werden op gezocht.

de tweede helft werden William en Giovani gedetacheerd bij Luctor en werd de wedstrijd omgezet (omgetoverd)in een mooi en spannend spel,waar er minder punten genoteerd werden,maar wel heel wat leuker,Giovani mocht 5 goals en Willem 1 goal achter hun naam zetten voor Luctor (we houden het er maar op dat dit een oefen wedstrijd is geworden) de uitslag hier van 6-4.

Al met al,de kids hebben het weer goed gedaan,ze zijn een leuk team zo samen en maken van deze sport een sportief spel, goed gedaan jongens en meisjes.

Heinkenszand MP1-VVA MP1 3-11
Grote zege MP1 op Heinkenszand MP1

Op een mooie zaterdagmorgen vertrokken de dames en heren van Arendskerke M1 met trainer Henry van Gilst en de begeleidende staf om 08.30 naar Heinkenszand. Om 09.00 uur stond de wedstrijd tegen Heinkenszand op het programma. De week er voor is er stevig getraind om deze derby in winst om te zetten.

De selectie van Arendskerke bestond deze morgen uit Giovanni, Ishana, Merijn, Nicky, Krijn, Hans, William en Jappe. Aangezien er vijf tegen vijf gespeeld werd was er sprake van een brede selectie. De wedstrijd stond onder leiding van een scheidsrechter die naar alle waarschijnlijkheid woonachtig is in Heinkenszand.

De openingsfase van de wedstrijd was direct voor Arendskerke. Met pressievoetbal werd Heinkenszand teruggedrongen op eigen helft met in de eerste minuut direct een corner voor Arendskerke. Deze scherp genomen corner werd door William op de paal geschoten, de eerste doelpoging was een feit. Het wachten was op het eerste doelpunt dat Hans voor zijn rekening nam waarop vrij snel het tweede doelpunt volgde door Giovanni.

De dames en heren van Arendskerke gingen er gelijk wat makkelijker over denken met als gevolg dat slecht uitverdedigen leidde tot een doelpunt van Heinkenszand. De strak coachende trainer Van Gilst spoorde zijn pupillen aan om niet direct de lange bal te hanteren maar in de kleine ruimtes naar elkaar over te spelen. Dit positiespel leidde er toe dat met af en toe mooi verzorgd voetbal de stand voor de rust – door doelpunten van Jappe, Giovanni en Merijn – uitgebouwd werd naar een 5-1 voorsprong. Met een nog te nemen corner floot de scheidsrechter voor de rust.

Na de rust werd het direct duidelijk dat Arendskerke wilde werken aan het doelsaldo. Vanaf het fluitsignaal werd direct de aanval gezocht wat resulteerde in doelpunten van Jappe, Merijn, Giovanni, William en nog eens Giovanni. Daarna ontstond er enige verslapping in zowel de aanval als verdediging van de Arendskerke met als gevolg een doelpunt van Heinkenszand. De centrale verdedigers Giovanni of Merijn vonden het daarna genoeg en stonden Heinkenszand geen enkele doelpoging meer toe. Het slotakkoord was voor Jappe waarmee de eindstand bepaald werd op 3-11. Een mooie overwinning voor de pupillen van Henry van Gilst.

Luctor'88 MP1-VVA MP1 4-7

Mooi weer levert MP1 drie punten op

Vanmorgen de eerste return wedstrijd van het seizoen. Na de analyse van vorige week (het regende) werd er met een heerlijk zonnetje om 10 uur afgetrapt op het veld van Luctor. Door het niet goed ingrijpen van de verdediging van VVA stonden we al snel 3-0 achter.

Maar VVA deed wat terug met 2 messcherpe corners van Giovanni en de attente spelers van vva stond het 3-2. Even later weer een corner voor VVA maar Giovanni stond niet in het veld maar William nam hem net zo goed en ook deze kon Ishana mooi inschieten. Met een 3-3 stand mochten we de rust in. Na rust speelde arendskerke beter mede door het uitstekend verdedigen van Merijn. Ook Krijn deed goed zijn best want verliezen van zijn neef dat wilde hij niet. Door doelpunten van Ishana, Krijn en Jappe werd het 4-7. 

Tot slot de analyse: het was mooi weer. 


VVA MP1-Nieuwland MP1 3-4
VVA MP1 geeft het weg

Vanmorgen de wedstrijd tegen Nieuwland onder barre weersomstandigheden. Nieuwland kwam voor op 0-1 maar VVA deed al snel wat terug door een doelpunt van Giovanni. Merijn die stond prima als laatste man te spelen en was elke keer op tijd bij de bal zo konden we veel aanvallen van Nieuwland onderscheppen.

Voor rust konden we zelfs nog de 2-1 maken. Na de rust was het harder gaan regenen maar we begonnen vol goede moed aan de tweede helft. Hans die scoorde de 3-1 hiermee denken we dan de winst binnen te hebben maar het liep helaas anders. VVA stond verkleumd op het veld en gaf niet meer de druk op Nieuwland waardoor ze gemakkelijk 3 keer van afstand konden scoren.

VVA probeerde nog wel maar kwam niet door de 6 man op het goal van Nieuwland heen. Eindstand 3-4. Jammer jongens.

Patrijzen MP1-VVA MP1 0-24
Monsterzege VVA MP1 op Patrijzen MP1

Zaterdagmorgen ging de wekker vroeg want er moest om 9 uur gespeelt worden bij Patrijzen. Om 8.30 vertrokken we vol goede moed richting Patrijzen. Al voor 9 uur begonnen we met de wedstrijd. Binnen enkele tellen lag de bal in het net bij de tegenstander. De doelpunten volgenden elkaar snel op. Ook debutant Ishana wist een paar keer het net te vinden.

VVA hield heel de wedstrijd de druk op de tegenstander zodat het hen niet lukte om in hun spel te komen. VVA ging met 5 en later met 4 man spelen tegen de 6 man van Patrijzen maar ook dat mocht de tegenstander helaas niet helpen. VVA was veel te goed voor Patrijzen en sleepte een dikverdiende overwinning binnen. Eindstand 0-4. Gefeliciteerd.

Op 8 oktober spelen we de volgende competitiewedstrijd tegen Nieuwland dat zaterdag met 7-6 van Luctor won.    

VVA MP1-Heinkenszand MP1 11-3
VVA MP1 wint van mini's Heinkenszand

Vandaag de derde competitiewedstrijd van dit seizoen na de eerste wedstrijd van Luctor te hebben gewonnen en vorige week in een zware strijd van Kapelle kwam vandaag Heinkenszand op bezoek. Wat we van Heinkenszand moesten verwachten wisten we niet, wel wisten we dat ze met 24-4 van Patrijzen hadden gewonnen dus opletten.

Heinkenszand was met 4 spelers afgereisd naar VVA dus dat was even een tegenvaller voor onze fanatieke 7 man/vrouw die natuurlijk allemaal graag spelen.

Om 10 uur was het de uitstekend fluitende scheidsrechter die floot voor de aftrap. VVA klapte er gelijk bovenop en met twee prachtige acties zette Giovanni de 2-0 op het scorebord. Daarna scoorden Jappe, Giovanni en Merijn en stond het al snel 5-0. We hadden vervolgens nog een mooie aanval maar die schoot Krijn helaas op de paal.

Hans en Nikky wisten elkaar aan de linkerkant van het veld elkaar prima te vinden ze keken goed waar de ander stond en speelden elkaar prima aan en daardoor kon Hans twee keer scoren, ook Nikky kon bijna scoren na een prima combinatie maar haar schot stuitte op de uitgestoken voet van de keepster laatste 'man'.

Of het door het vele wisselen kwam of doordat het zo gemakkelijk ging ik weet het niet maar ons niveau werd daarna al snel wat minder en Heinkenszand profiteerde voor rust nog twee keer. Toen werd er gefloten voor de rust en gingen we ons welverdiende bekertje ranja drinken.

In de tweede helft scoorde Merijn zijn tweede van deze morgen. Daarna deed Heinkenszand nog wat terug maar echt spannend werd het niet meer. Zeker nadat Giovanni met een mooi afstandschot de 9-3 maakte. Ook Jappe maakte daarna zijn tweede zo werd het 10-3 en uiteindelijk bepaalde Giovanni de eindstand(11-3) met zijn vijfde doelpunt. Volgende week uit tegen Patrijzen als we scherp zijn weet ik zeker dat we ook die wedstrijd gaan winnen.


seizoen 2017/2018 speelschema

JO7-1G (M1) - vooraar 3e klasse
1 Kwadendamme JO7-1 8:45
2 SSV'65 JO7-1 9:00
3 Luctor'88 JO7-1 10:00
4 Wemeldinge JO7-1 9:00
5 VV Arendskerke JO7-1G 10:00
6 Wolfaartsdijk JO7-1 9:30

Schema 6 (5 0f 6 teams)

WD 1
WD 2
WD3
WD4
WD5
WD6
1-6
4-2
1-4
2-6
1-2
return
2-5
5-1
2-3
3-1
5-3
WD 1
3-4
6-3
5-6
4-5
6-4
enz.

Speelschema competitie VV Arendskerke JO7-1 (MP1)

09/09/2017 - VV Arendskerke JO7-1G  
16/09/2017 SSV'65 JO7-1 VV Arendskerke JO7-1G  
23/09/2017VV Arendskerke JO7-1GLuctor H'zand JO7-1
30/09/2017Kwadendamme JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
07/10/2017 -VV Arendskerke JO7-1G
14/10/2017VV Arendskerke JO7-1GColijnspl. Boys JO7-1
28/10/2017Kapelle JO7-1VV Arendskerke JO7-1G
04/11/2017VV Arendskerke JO7-1GDwO'15 JO7-1
11/11/2017VV Arendskerke JO7-1GKloetinge JO7-2
25/11/2017VV Arendskerke JO7-1GWolfaartsdijk JO7-1 
09/12/2017VV Arendskerke JO7-1GWaarde JO7-1 

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie