| | | |  
VVA JO7-2 (MP2) Seizoen 2006/2007 MINI

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

najaar


Achter van links naar rechts: Marco Goedegebure (leider/trainer) en Ramon Dahoe (leider/trainer)
Midden van links naar rechts: Sander Goedegebure, Rick Tange, Kjelt Sandifort, Tom Antonisse en Tristan Hoogerland
Voor van links naar rechts: Jamiro Dahoe, Jari Goedegebure, Ina van Kleunen, Jop de Feijter en Daan van Hekken
Op de foto ontbreken: Hans Bonefaas (leider/trainer) en Jasper Bonefaas

Leider(s):
Marco Goedegebure, Hans Bonefaas en Ramon Dahoe
Trainer(s):
Marco Goedegebure, Hans Bonefaas en Ramon Dahoe
Trainingstijd(en):
Woensdag 17.00-18.00 uur


Najaar  


Competitieindeling
1
Heer Arendskerk M2 (F4)
2
Bevelanders M1
3
Hansweertse B. M1
4
Robur M1
5
Kapelle M1
6
Heinkenszand M1


Najaar  

VVA M2-Rillandia M1 6-1
VVA team Rick T., Daan, Kjeld, Jasper, Sander, Jari

Zaterdag om 11.15 begon de andere wedstrijd van de ministars. Rilland had ook zes spelers dus konden we mooi 6 tegen 6 spelen.

We begonnen erg stroef en waren nog niet erg bij de les ,het duurde dan ook niet lang voor dat Rilland op voorsprong kwam. Maar toen schrokken we wakker en hadden een aantal jongens het chloor van de zwemles uit hun ogen gevreven.

Jari ging vervolgens aan de dribbel en scoorde 3 keer achter elkaar. Vlak voor rust ging Sander op links goed door en zijn prima voorzet werd door een speler van Rilland in het doel gewerkt. Het was veel al een richtings verkeer en stonden Daan en Rick verdedigend ook hun mannetje.

Na rust had Jari nog een paar oplevingen en scoorde hij nog twee keer en hadden Jasper en Kjeld nog een paar goede pogingen. De eerste overwinning is binnen dus de toon is gezet. Prima jongens ga zo door.

Marco

Wolphaartsdijk M1-VVA M2
Vandaag stond de uitwedstrijd naar Wolphaartsdijk op het programma en wel een echte derby. Wij waren met tien en zij met acht spelertjes zodat we mooi twee partijtjes op twee veldjes konden spelen.

Team 1 Kjeld Rick Jari Jasper en Tristan
Team 2 Daan Sander Jop Ina en Tom

Team 1 begon tegen een sterke tegenstander waarbij ook een aantal rappe jongens bij waren. Toch kregen wij de beste kansen en werden we steeds sterker, waarbij de eerste goal pas n tien minuten viel en wel een mooi doelpunt van Rick. Onze Rick bracht ons mooi aan de leiding maar maakt niet lang daarna per ongeluk een eigen doelpunt. Dit was het sein om er schepje boven op te doen. Rick ging voor op in de strijd en maakte dan ook prachtig de 1-2. Er kwamen nog volop kansen waarbij Jari de eindstand van de eerste wedstrijd bepaalde 3-1. Prima eerst helft jongens. Iedereen deed lekker mee en er wordt soms al lekker overgespeeld.

Team 2 had het een stuk makkelijker . Er werd een snelle voorsprong genomen door doelpunten van Jop en Sander. Wolphaartsdijk maakte nog wel 1-2 maar daarna was het VVA wat de klok sloeg. Vooral Jop en Daan maakten een gedreven indruk. Jop en Daan scoorde nog 2x en Tom, Ina en Sander allen 1x. zodat de eind uitslag op 1-9 kwam. Prima gedaan jongens.

Na de limonade hebben we de teampjes omgewisseld. Nu had team 1 het wel wat makkelijker en was Jari lekker warm gedraaid hij scoorde 7x, Tristan 2x Rick en Kjeld 1x. Wolphaartsdijk scoorde ook nog 2x en de eindstand was bepaald op 11-2.

Team 2 moest nu flink aan de bak en kwamen ze zelfs op achterstand. Maar de mouwen werden opgestroopt en maakte Jop prima 1-1. toen kreeg Daan het op zijn heupen en scoorde Daan maar liefst 3x . Wolphaartsdijk kwam nog wel terug in de wedstrijd tot 3-4. maar Tom besliste wedstrijd definitief 3-5. Prima wedstrijd jongens de wil om te winnen was duidelijk aanwezig. Ga zo door met z’n allen.

Hansweertse boys M1 – VVA M2 4-3
Zaterdag 7 oktober stond de uitwedstrijd tegen Hansweertse boys op het programma. Een tegenstander die we vorig jaar ook een aantal keren zijn tegengekomen.

Om tien uur begon de wedstrijd en we hadden in goed overleg om het eens op een half veld te proberen, aangezien deze jongens er allemaal wel aan toe zijn.
We waren met z’n negenen en Tristan wilde de eerste helft graag keepen en we hadden 1 wissel zodat we om de beurt even op adem konden komen. VVA begon fel aan de wedstrijd en probeerde dan ook druk te zetten maar de Hansweertse boys bleek een taaie tegenstander en zij opende dan ook de score. De bal werd niet goed weggewerkt en zo kwam de bal bij een tegenstander van Hansweertse boys die twijfelde geen moment en schoot zo de 1-0 binnen.

We hadden een klein veldoverwicht en er werd geknokt voor iedere meter. Bij een aanval van ons krijgt Rick de bal voor zijn voeten en schiet hard op de keeper die redt maar de terugkomende bal schiet hij wel binnen 1-1 prima goal. Dan fluit de scheids voor rust en kunnen we even lekker aan de limonade.

De tweede helft begonnen we weer fel met deze keer Kjeld als keeper. De druk werd weer goed naar voren gezet maar toch maakten Hansweertse boys uit een aanval de 2-1. We gingen niet bij de pakken neer zitten en niet lang daarna maakte Jari ook de gelijk maker. Het leek erop dat we wedstrijd in de hand kregen totdat uit een warrige situatie Jari even zijn oriëntatie. vermogen kwijt was en plots op ons eigen doel af ging. Na roepen van de kant kon hij nog net de rem erop gooien maar 1 speler van de tegenstander was goed meegelopen en kon optimaal profiteren 3-2. Jari helemaal ontdaan van wat er gebeurd was maar hij liet het er niet bij zitten en maakte dan ook al vlug 3-3 na een lange sprint.

Na wat kansen over en weer leek de wedstrijd te eindigen in een gelijk spel maar door weer een niet goed weggewerkte bal konden zij toch nog 4-3 binnen schieten. Helaas jongens maar toch een prima wedstrijd gespeeld, het had net zo goed andersom kunnen zijn.

De volgende keer beter, de trainer weet in iedere geval waar hij op training aan moet werken. Verder viel het op dat iedereen lekker mee deed en niet stond te kijken. Sander, Ina en Daan stonden goed te verdedigen. Ga zo door op naar de volgende wedstrijd.

VVA M2-Heinkenszand M1 8-1

Zaterdag 14 oktober stond de oefenwedstrijd tegen Heinkenszand op het programma. Het zonnetje scheen heerlijk op het groene gras dus het beloofde een prachtige voetbalmorgen te worden. We hadden met de leider van Heinkenszand afgesproken om het op een half veld te proberen, aangezien dit bij ons de week daarvoor goed bevallen was.

Zo konden we met 7 spelers en 1 wissel met goede moed beginnen aan de wedstrijd. Vandaag hadden we ook 1 debutant in de ploeg genaamd Joppe de Vries. Joppe had zich op de training al flink laten gelden dus waren de verwachtingen vandaag hoog gespannen.

Met Jari in het doel begonnen we aan de wedstrijd, en vanaf de aftrap werd er gelijk flink fel gespeeld. Dit resulteerde al vlug in 1 doelpunt en jawel een doelpunt van onze debutant Joppe. Joppe onderschepte de bal op het middenveld en kon vervolgens doorlopen naar het doel en met een prima schot scoorde hij zijn eerste doelpunt voor VVA.

Maar Heinkenszand bood ons goed partij en zij kwamen dan ook een paar keer gevaarlijk voor ons doel, waarvan uit 1 van die aanvallen dan ook 1-1 viel. Toch kregen we een veld overwicht waarna niet lang daarna Joppe de 2-1 liet aantekenen. Waarbij hij bij zijn eerste goal vergat te juichen gingen nu zijn beide handen de lucht in. Jop nam de keepers trui over van Jari die vervolgens het veld in sprintte, en met een goed pass van Jamiro Kon Jari doorgaan op de keeper en met een prima schot in de hoek werd het 3-1. Niet lang daarna ging hij er weer door maar werd hij lelijk onderuit gehaald. De vrije trap die hij kreeg schopte hij verdiend in de goal. We konden met een goede eertse helft in de bene even gaan rusten en genieten van de limonade . Ruststand 4-1.

Na rust met een beetje het zelfde spelbeeld begonnen we weer fel. Joppe scoorde al snel zijn derde doelpunt met een prima schot. Toen was het de beurt aan Kjeld, hij had al een paar kansen gehad maar het lukte steeds niet. Totdat hij de bal goed voor zijn voeten kreeg en de bal hard tegen de touwen schoot 6-1. Jari bepaalde eindstand met nog 2 treffers op 8-1.

Prima Jongens goed gespeeld dit was een zeer goede overwinning . Op naar de volgende wedstrijd.


Patrijzen M1 – VVA M2 4-4
Vandaag stond de wedstrijd tegen patrijzen op het programma. Gevreesd werd of het duel niet werd afgelast  vanwege de vele regenval maar met nog wat donkere wolken boven s’heer-Arendskerke zijn we vertokken naar s’Heerenhoek waar het zonnetje al lekker begon te schijnen.Wij hadden 10 spelers tegen 7 van Patrijzen. Gelukkig was Ina bereidt om met patrijzen mee te doen om samen met haar neefje te spelen. Zo konden we mooi 8 tegen 8 spelen en Sander wilde het als keeper proberen.

We gingen fel van start naar Patrijzen bleek een taaie tegenstander te zijn. Toch kwamen we na 10 minuten op een fraaie actie van Joppe. Even later had Jari een mooie actie in huis en kon de bal met zijn chocoladebeen binnen. 0-2  Ruststand 0-2.

Na de sinas kwamen we weer terug  op het veld om vervolgens aan de tweede helft te gaan beginnen, maar net als vorige week beginnen we de tweede helft niet goed en staan we teveel met elkaar te kletsen. Teveel jongens zijn dan vlugger afgeleid. Voordat we het wisten stonden we dan ook weer zo gelijk 2-2. Gelukkig kwamen we weer wat beter in de wedstrijd.

Dankzij Joppe kwamen we weer op 2-3 na lange solo vanaf eigen helft prima goal!!! Niet lang daarna viel de gelijkmaker weer de goede speler van patrijzen (mooie actie) 3-3.

Uit een kluwen van spelers kon Jari de bal ontfutselen en de 4-3 binnen schieten. Zo leken we de overwinning binnen te hebben maar op de valreep wordt het toch nog 4-4 door weer de zelfde speler ( hij scoorde 4 keer) en was de eindstand bepaald.

Een verdiende uitslag waarbij gezegd moet worden dat de gastspeler Ina van Patrijzen wel erg goed haar best deed. (prima gespeeld) .Verder was het weer een geslaagde ochtend en gaan we volgende week proberen de tweede helft ook goed te spelen.


seizoen 2017/2018 speelschema

JO7-2 (M2) - vooraar 3e klasse
1 Kloetinge JO7-4 9:30
2 Walcheren JO7-2 10:00
3 De Meeuwen JO7-1 9:00
4 VCK JO7-1 10:00
5 VV Arendskerke JO7-2 10:00
6 Zeelandia Middelb. JO7-4 10:00

Schema 6 (5 0f 6 teams)

WD 1
WD 2
WD3
WD4
WD5
WD6
1-6
4-2
1-4
2-6
1-2
return
2-5
5-1
2-3
3-1
5-3
WD 1
3-4
6-3
5-6
4-5
6-4
enz.

Speelschema VV Arendskerke JO7-2 (MP2)

21/01/2017Walcheren JO7-2VV Arendskerke JO7-2
28/01/2017VV Arendskerke JO7-2Kloetinge JO7-4
11/02/2017VV Arendskerke JO7-2Zeelandia Middelb. JO7-4
18/02/2017VCK JO7-1VV Arendskerke JO7-2
11/03/2017VV Arendskerke JO7-2Meeuwen JO7-1
18/03/2017VV Arendskerke JO7-2Walcheren JO7-2
25/03/2017Kloetinge JO7-4VV Arendskerke JO7-2
01/04/2017Zeelandia Middelb. JO7-4VV Arendskerke JO7-2
08/04/2017VV Arendskerke JO7-2VCK JO7-1
06/05/2017Meeuwen JO7-1VV Arendskerke JO7-2

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie