| | | |  
VVA JO7-2 (MP2) Seizoen 2011/2012 3e klasse

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

Voorjaar


Van links naar rechts:
Pieter,Siep,Boaz,Ivar,Finn en Tim
Leider(s)
Janita Mol
Trainer(s)
Henry van Gilst, Janita Mol, Pieter Maas en Siem Corstanje
Trainingstijden
Woensdag 17:00-18:00 uur

najaar

M1 en M2
Giovanni de Marco
Hans Drost
Ivar van Eenennaam
Jappe Bouman
jimi Jansen
Koen Tolhoek
Krijn Korstanje
Lars de Zwarte
Merijn Mol
Niels Weststrate
Nikky Tolhoek
Stan Ruisaard
Timo Jansen
William van Gilst
Leider(s)
Daan Weststrate
Trainer(s)
Henry van Gilst
Pieter Maas
Siem Corstanje
Trainingstijden
Woensdag 17:00-18:00 uur


Voorjaar  

# Competitieindeling
1 FC Dauwendaele MP2
2 Arnemuiden MP1
3 's Heer Arendskerke MP2
4 Luctor'88 MP3
5  
6 GPC Vlissingen MP2


Najaar  

# Competitieindeling
1 Nieuwdorp MP2
2 Kruiningen MP1
3 FC Dauwendaele MP2
4 VV Arendskerke MP2G
5 Luctor'88 MP3
6 Zeelandia Middelburg MP4

Voorjaar  

De nieuwe sterren van VVA
Na de winterstop startte de competitie voor mini 2. We zaten in een poule met Dauwendale, Luctor, GPC, Arnemuiden en later ook nog Zeelandia Middelburg.

De eerste wedstrijd was tegen de meiden van Luctor, voor velen van ons de allereerste wedstrijd. Siep starte geweldig met de 1-0, daarna werd het moeilijker maar gelukkig kon Stan nog heel wat doelpuntjes voorkomen. (1-8).

Hierna volgden de wedstrijden tegen Dauwendale en GPC ook deze ploegen waren nog een maatje te groot voor ons, wel zien we elke wedstrijd vooruitgang en veel enthousiasme. Tot de wedstrijd thuis tegen Arnemuiden, dit bleek een leuke tegenstander voor ons, we wonnen met 6-4. Tim en Boaz hebben nog een helft met Arnemuiden meegedaan en Tim heeft toen zijn eerste doelpunt gemaakt.....

Een week later de uitwedstrijd tegen Arnemuiden, was weer een geweldige wedstrijd, dit keer eindigde het in 4-4. Toen volgde de uitwedstrijd tegen Dauwendale, tot de rust konden we goed mee (3-3), jammer dat de einduitslag 12-3 werd. (er was een jongetje die 11 keer scoorde).

De laatste wedstrijd was op 21 april tegen Zeelandia Middelburg, voor dit teampje hun eerste wedstrijd. Het ging goed, we wonnen met 5-1! (doelpunten van Tim,Dian en Siep 3x). Nu nog 2 toernooitjes en dan weer op naar het nieuwe seizoen).

Najaar  

Mini's M1 ervaring rijker
De najaarsreeks van de mini's 2 was even wennen, omdat het voor iedereen nieuw was.  Met de spelers Koen, Ivar, Stan, Timo, Lars, Jimmie en Niels is alles sportief en leuk verlopen. Even de spelers op een rijtje.  
                     
KOEN: Een speler die overal inzetbaar is links, rechts, voor en achter het maakt koen niets uit, luistert altijd goed naar de coach als er iets uitgelegd word ! ?
IVAR: Speler met een goed overzicht in het veld, specialist in het nemen van hoekschoppen. Vangt de tegenstander ook wel eens met de borst op.
STAN: Speler die het liefst van achter staat. Als een speler van de tegenpartij wil doorbreken is er altijd Stan nog, die de bal of de tegenstander tegen houdt.
LARS: De dribbelaar van het team, liefst met de bal aan de voet. Is ook regelmatig in gesprek met het publiek.
TIMO: De topscoorder van de mini's 2,  slalomt regelmatig door de verdediging van de tegenpartij om verwoestend uit te halen.
JIMMIE: Zeer waardevolle speler voor het team uitstekende linker voet en stofzuiger van het middenveld , ook wel de Rafael van der Vaart van het team genoemd.
NIELS: Speler met een sterk schot in het rechter been, test regelmatig de lat en de paal van het doel met zijn schoten.

Nu gaan we verder als MINI'S 1 in de voorjaars reeks, met een schat aan ervaring uit de herfst.  Succes jongens. 

VVA MP2-Zeelandia-Middelburg MP4 4-0
Winst voor VVA MP2 in slotwedstrijd

Vandaag was het alweer de laatste wedstrijd van de eerste competitie van onze mini's. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden, onze tegenstander Zeelandia Middelburg had nog niet verloren in deze competitie. En vandaag waren wij ook nog eens niet compleet. Koen en Ivar zijn een weekendje weg en kunnen er helaas niet bij zijn vandaag. Niels moest noodgedwongen met koorts thuis blijven, ook hij kon dus niet mee voetballen.

Gelukkig waren Giovanni en Jappe van de mini 1 na het spelen van hun eigen wedstrijd bereid om onze jongens te komen helpen. Ondanks dat ze al een wedstrijd in de benen hadden (die ze met 8-0 hadden gewonnen !) waren ze nog fit genoeg om met Stan, Jimi, Lars en Timo mee te voetballen tegen Zeelandia. Ook Zeelandia was met 6 mini's naar Arendskerke gekomen, dus konden we vandaag zonder wissels 6 tegen 6 spelen.

Direct na de aftrap was er een schot van Zeelandia op ons doel, deze kans werd niet benut door goed verdedigend werk van Jappe. Na een poosje goed voetbal komt de bal voor de voeten van Stan en hij schiet met een harde trap de bal naar voren, helaas kan Jimi net niet meer bij de bal en gaat de bal naast. De eerste corner van de wedstrijd is voor onze jongens. Timo schiet de bal naar zijn neef Jimi……….. jammer maar weer net geen doelpunt.

Mede door de vele adviezen langs de lijn van de papa's, mama's en de opa en oma van Jimi gaat het steeds beter met onze jongens. Jimi weet druk te zetten op een speler van Zeelandia en de bal komt daardoor bij Giovanni……….. raak 1-0. Giovanni krijgt daarna vleugels en niet veel later begint hij een solo vanaf de middellijn en slalomde langs diverse spelertjes van Zeelandia en dat wordt beloont met zijn tweede doelpunt 2-0. En met deze stand gaan we naar de kleedkamer om de siroop.

Vroeg in de tweede helft kregen we in corner, die perfect genomen werd door Lars. Jappe lukte het net niet om deze mooie corner te verzilveren. Niet veel later ging er een klutsbals tussen Giovanni en een tegenstander gelukkig in de goal, maar ook deze tellen 3-0. De wedstrijd lijkt beslist.

Hierna wilde het bij de tegenstander niet meer zo lukken, veel van hun kregen last van kleine pijntjes en zo kwamen ze niet meer echt aan voetballen toe. Onze jongens konden mede daardoor de wedstrijd simpel uit spelen. Jappe knalde zelfs nog op schitterende wijze de 4-0 binnen. Dit was tevens de eindstand.

Gefeliciteerd jongens met jullie mooie overwinning !!

Natuurlijk volgde er ook nog een panaltyreeks, het bleek dat beide teams over hele goede keepers beschikken. Er werd namelijk maar 1 penalty raak geschoten, de reeks werd gewonnen door Zeelandia 1-0

VVA MP2-Patrijzen MP1 1-4
Patrijzen MP1 wint van VVA MP2

Zaterdag 19 november mochten de jongens van mini2 weer thuis spelen omdat er van tegenstanders met het mini1-team was gewisseld. De tegenstanders waren de jongens en meisjes van Patrijzen.  In de kleedkamer was te merken dat onze jongens er weer zin in hadden, dit geeft goede moed.

De tegenstanders uit 's Heerenhoek waren goed vertegenwoordigd, ze kwamen met 9 'man', dus werd er 7 tegen 7 verspeeld, dit was soms wel wat te veel omdat ze elkaar wel eens in de weg liepen... Na de aftrap bleef het lang spannend, zeker toen er een bal tegen de pal kwam bij het doel van A'kerke.

Ondanks goed verdedigen viel toch na 10 min de eerste goal 0-1 voor Patrijzen. De kansen van onze mannen werden helaas net niet benut, goede trappen richting de goal, maar dan was er geen medespeler om het werk af te maken.

Na een kwartier te hebben gespeeld was de stand 3-0 voor de tegenstanders en was het tijd voor de rust, de siroop en goede tips van de leider!

Nog een goede harde trap vanaf de middenlijn richting de goal, deze was helaas net naast. Toen volgde een super voorzet van Ivar op Timo, die goed voor de goal stond en met zijn knie scoorde! 1-3; een mooi stand om terug te komen, maar al snel volgde een tegengoal van patrijzen; 1-4.

Aan het eind van de speeltijd, kreeg Ivar nog 3 keer achter elkaar de kans om door middel van een hoekschop nog een goal te pakken maar ondanks goede 'trappen' stond er steeds een tegenstander in de weg... Eind stand: 1-4 voor Patrijzen.

De penalties waren erg spannend; deze eindigden in 4-5.

Niels, Jimmy, Koen, Lars, Ivar, Timo en Stan goed jullie best gedaan en volgende week weer nieuwe kansen en plezier! Dit is alweer de laatste wedstrijd van dit jaar, tegen Zeelandia.

VVA MP2-Nieuwdorp MP2 0-5
Mini's Nieuwdorp te sterk voor die van VVA

Na de blamage in Nieuwdorp waren de mannen van VVA belust op revanche. Vol goede moed gingen ze dan ook de wei in.

VVA bleef een beetje aanmodderen en in een scrimmage voor de goal van VVA werd er zelfs een eigen doelpunt gemaakt: 0-2.

Ondanks deze tegenslag werd er druk gezocht naar het vijandelijke doel. Niels haalde af en toe zijn geheime wapen van stal en probeerde met een loeiharde trap de bal vanaf het eigen doelgebied zo in het andere doel te schieten, maar de schoten misten precisie, helaas.

Lars en met name Stan probeerden de stand draaglijk te houden, maar ook zij konden niet voorkomen dat de thuisploeg met een 0-3 stand de kleedkamer op mocht zoeken.

Het drinken had onze jongens weer nieuwe energie gegeven en vol goede moed gingen ze ten strijde in de tweede helft. Timo, Jimmy, Ivar, Koen, Niels, Stan en Lars zetten alles op alles om de stand om te buigen en dat leverde Nieuwdorp de ruimte om nog eens toe te slaan. Hoezeer de thuisploeg ook aandrong, uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 0-5.

Gelukkig werd ook deze uitslag weer manmoedig aanvaard en was de tegenslag snel vergeten. Vol goede moed kijken we dan ook weer uit naar de volgende match: de derby tegen Luctor uit Heinkenszand, volgende week.

FC Dauwendaele MP2-VVA MP2 5-5
10 doelpunten bij openingsduel VVA MP2

Eindelijk was het dan zover, na een tijd van alleen maar trainen, eindelijk een wedstrijd voor mini 2. En zin dat ze er in hadden, het enthousiasme spatte van de gezichtjes van deze mannetjes af.

Onze manschappen, Timo, Koen, Ivar, Lars, Stan, Jimi en Nils, begonnen om 9:45 aan hun eerste wedstrijd in het mooie blauw witte tenue. Ze begonnen goed, na enkele minuten voetballen belande de bal voor de voeten van een tegenstander, die pardoes in eigen doel schoot, het eerste doelpunt voor mini 2 was een feit.

Dauwendaele kwam snel daarna terug op 1-1, en de 2-1 volgde er snel op. Jimi bezorgde VVa de 2-2, na een mooie rush van dit kleine dappere ventje. De wedstrijd ging op en neer, er werd gestreden om elke meter, dauwendaele kwam op 2-2, maar de andere Jansen, Timo, bezorgde ook met een mooie rush (zit dit in de familie) Arendskerke een 2-3 ruststand.

Opgetogen gingen de mannen even wat ranja drinken, om er daarna weer met frisse moed tegen aan te gaan. In een gelijkopgaande 2e helft was het de tegenstander die op 3-3 kwam. Deze kleine tegenslag werd goed opgevangen, zodoende dat Stan ook voor zijn 1ste doelpunt tekende, niet veel later gevolgd Nils die ook zijn duit in het zakje deed.

Ouders tevreden met de 5-3 stand, en de gedachte de 3 punten mee naar huis te nemen, maar dit bleek helaas minder waar, in de laatste 2 minuten kwam de tegenstander nog terug tot 5-5, en dit was dan ook de eind uitslag.

Ik heb genoten van de speelvreugde van deze mannen, en natuurlijk een heel mooi resultaat voor een eerste wedstrijd. Op naar de volgende, over 2 weken, in en tegen Nieuwdorp.

Niels maakt de 5-3


seizoen 2017/2018 speelschema

JO7-2 (M2) - vooraar 3e klasse
1 Kloetinge JO7-4 9:30
2 Walcheren JO7-2 10:00
3 De Meeuwen JO7-1 9:00
4 VCK JO7-1 10:00
5 VV Arendskerke JO7-2 10:00
6 Zeelandia Middelb. JO7-4 10:00

Schema 6 (5 0f 6 teams)

WD 1
WD 2
WD3
WD4
WD5
WD6
1-6
4-2
1-4
2-6
1-2
return
2-5
5-1
2-3
3-1
5-3
WD 1
3-4
6-3
5-6
4-5
6-4
enz.

Speelschema VV Arendskerke JO7-2 (MP2)

21/01/2017Walcheren JO7-2VV Arendskerke JO7-2
28/01/2017VV Arendskerke JO7-2Kloetinge JO7-4
11/02/2017VV Arendskerke JO7-2Zeelandia Middelb. JO7-4
18/02/2017VCK JO7-1VV Arendskerke JO7-2
11/03/2017VV Arendskerke JO7-2Meeuwen JO7-1
18/03/2017VV Arendskerke JO7-2Walcheren JO7-2
25/03/2017Kloetinge JO7-4VV Arendskerke JO7-2
01/04/2017Zeelandia Middelb. JO7-4VV Arendskerke JO7-2
08/04/2017VV Arendskerke JO7-2VCK JO7-1
06/05/2017Meeuwen JO7-1VV Arendskerke JO7-2

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie