| | | |  
jeugd- en voetbalkamp

Historie jeugdkamp

Historie voetbalkamp

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL
De afgelopen jaren worden er 2 soorten kampen gehouden. Het jeugdkamp voor de E- en F-pupillen en het voetbalkamp voor de D-pupillen en de C-, B- en A-junioren. Voorgeen gingen de D-, E- en F-pupillen nog samen op kamp.

Maar gezien het grote leeftijdsverschil en het feit dat de D-pupillen jarenlang een zelfde soort kamp meemaakten (de tenten worden namelijk opgezet op het voetbalveld van 's-Heer Arendskerke) is besloten om deze groep in 2003 samen met de junioren op kamp te laten gaan.

Traditiegetrouw wordt het jeugdkamp gehouden op en om het voetbalveld van Arendskerke. De jongens en meisjes overnachten in tenten. Het kamp duurt van vrijdagavond tot zondagmiddag.

Er worden tijdens dit weekend allerlei activiteiten ondernomen. Via het menu aan de rechterkant van deze pagina kun je een indruk krijgen wat er allemaal gedaan wordt.

Vanaf 2003 wordt het voetbalkamp gehouden in Rucphen. Het kamp duurt van vrijdagavond tot zondagmiddag. Ook hier worden tijdens dit weekend allerlei activiteiten ondernomen. Alleen zijn deze wat meer gericht op de oudere jeugd.

Via het menu aan de rechtekant van deze pagina kun je een indruk krijgen wat er allemaal gedaan wordt.
Download het inschrijfformulier door op onderstaande link te klikken:
Jeugdkamp Arendskerke (M+F+E)
Voetbalkamp Rucphen (C+D+B)

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie