| | | |  
Jeugdkamp 2011

Historie jeugdkamp

Historie voetbalkamp

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL
Jeugdkamp 2011 E F

Het Indianenkamp!

Het jeugdvoetbalkamp van 17, 18 en 19 juni op het sportpark te 's-Heer Arendskerke is zeer succesvol verlopen. Op vrijdagavond rond 18.30 uur verzamelden 29 kinderen en 15 begeleiders op het sportpark en op het hoofdveld stonden 5 grote tenten opgesteld in een halve cirkel. Het thema van het kamp was Indianen.

Na ontvangst was er voor alle deelnemers een mooi T-shirt in de sfeer van het thema, dit shirt werd het gehele weekend gedragen. Ook voor de begeleiders was er een mooi shirt voorzien van echte indianennamen. Het programma werd geopend met een voetbalcircuit.
Rond 22.30 uur gingen een groot deel van de F-indianen naar bed en de anderen gingen naar de "Kaloot" voor het nachtspel in de duinen. Daar werd het spel " Lichtjacht" georganiseerd waarbij het licht door de ene groep veroverd moest worden en de andere partij het licht moest verdedigen. De Indianen bleken ware krijgers te zijn en wisten herhaaldelijk het licht te bemachtigen van de bewakers.

Bij terugkomst van het nachtspel stonden er heerlijke broodjes met warme worsten klaar: smullen en snel naar bed!

Zaterdagmorgen om 8.30 uur zat iedereen in de kantine voor het ontbijt. Na het ontbijt is het programma wat aangepast omdat de ' Indianenweergoden' ons niet geheel goed gezind waren. Dit mocht de pret echter niet drukken. In plaats van een speurtocht in het Poelbos hebben we daarom een voetbaltoernooitje georganiseerd waarbij de vijf teams tegen elkaar moesten strijden. Het team dat pauze dacht te hebben mocht zich bij Wouter melden om te testen of ze na 15 rondjes rond een pylon nog op de goal konden schieten! Ondanks de nodige duizelingen werd er goed geschoten door de jonge indianen!
Na het toernooi werden de Indianen verwend met friet en snacks van het Klokuus waarna iedereen zijn zwembroek op kon gaan zoeken en zich klaar kon maken voor vertrek naar het zwembad.

Na terugkomst van het zwemmen hebben wij gezamenlijk gebarbecued waarna de Indianen weer snel het voetbalveld of de tenten opzochten voor wat vermaak.
Het avondprogramma was als volgt; voor de kleinsten een Bingo en voor de groten het spel "Mes op tafel". Ook dit jaar was er weer voor iedereen een leuke prijs.

Het programma werd voor de groten voortgezet met een nachtspel. Dit onderdeel was voor de deelnemers een ware beproeving. De 9 E-junioren begonnen, onder begeleiding van twee leiders, hun tocht door de donkere bossen en paden. Tijdens de tocht werden zij diverse keren op de proef gesteld en was het soms goed schrikken geblazen. De praatjes namen gaande weg wat af, de leiding mocht op den duur voorop lopen…Helaas gooide de regen wat roet in het eten waardoor we dit nachtspel niet geheel droog konden afsluiten. Maar…ondanks de regen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd nachtspel!

Zondagmorgen was het om 9 uur gezamenlijk ontbijten. Na het ontbijt ging iedereen zijn tent opruimen en zijn spullen bij elkaar zoeken. Daarna was het tijd voor de "Zeskamp". Zoals ieder jaar was de zeskamp weer prima verzorgd met dit keer zelf 2 grote luchtkussens! De teams moesten wederom tegen elkaar strijden om iedere keer weer de snelste tijd neer te zetten.

Het programma werd om 12.30 uur afgesloten met het gezamenlijk eten van pannenkoeken in de kantine. Deze zijn speciaal door verschillende ouders gebakken, waarvoor dank.

En zo kwam aan een geweldig kampweekend een einde. Mede dankzij de vele vrijwilligers/ leiders, sponsors en niet te vergeten de goede instelling van de kinderen, is het weer een super onvergetelijk evenement geworden!
   

Vrijdag 1 juli
18:30 uur Verzamelen op het voetbalveld
19:00 uur Melden bij Sabine / Nicole
Spullen wegleggen in de tenten
Afscheid nemen van ouders (heel snel)
20:00 uur Voetbalcircuit
22:30 uur Bedtijd F-pupillen
23:00 uur Lichtjacht
Zaterdag 2 juli
08:00 uur Opstaan, wassen, aankleden
08:30 uur Etenstijd
09:45 uur Spel 
13:15 uur Etenstijd
14:00 uur Zwemmen
18:30 uur Etenstijd 
20:00 uur F-pupillen: Bingo
E-pupillen: Met de bijl op tafel
22:30 uur Bedtijd F-pupillen
23:00 uur Hoe eng is de nacht?
Zondag 3 juli
08:30 uur Opstaan, wassen en aankleden
09:00 uur Ontbijt en aansluitend tenten opruimen
10:00 uur Indianenkamp 
12:30 uur Pannenkoeken eten 
13:30 uur Einde voetbalkamp

   

Martin Corstanje, Marijn Corstanje, Frank Davidse, Eljo Dooge, Jan Geene, Arianne Jansen-Albregtse, Ronald Jansen, Gijs van Koeveringe, Ricardo Kriekaard, Robin Loopik, Sabine Loopik, Laura Mulder, Nicole Moison, Adriaan Tolhoek, Wouter de Kort

   

Groep 1  ( Sioux )  Groep 2  ( Navajo )
(leiders: Robin en Eljo) (leiders: Adriaan en Ricardo)        
Rick Christiaansen Dylan Proost
Cyriel Giese Mike de Dreu
Dies Korstanje Sam Goedegebure
Luuk Wedding Jaron Geene
Kevin van Eijkeren Nick Bakker
Tom Kosten Rick Jansen
Groep 3   ( Apache )           Groep 4   ( Dakota )         
(leiders: Nicole en Marijn) (leiders: Sabine en Frank)
Menno Welleman Twan van Oosten
Tristan Hoogerland Niels van Eijkeren
Sam Capello Jouri de Jonge
Adriaan Feijtel Chiel Elshout
Ivar Burg Yona Coppens
Lars Goedegebure Bobbie Koppejan
Groep 5 ( Kiowa )     
(leiders: Martin en Ronald)  
Jasper Bonefaas  
Djen Douzelaar  
Vincent Verhage  
Dimitrie de Vrie  
Sem Kamstra  
Jay Goedegebure  


Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie