| | | |  
Voetbalkamp 2010

Historie jeugdkamp

Historie voetbalkamp

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL
Voetbalkamp Rucphen 2010
B, C, en D

Zaterdag
Zaterdagochtend 19 juni werd er iets later dan gepland koers gezet richting Rucphen voor het jaarlijkse voetbalkamp voor de D-pupillen en C-junioren. Omdat de B-junioren aangegeven hadden ook nog een jaartje mee te willen gingen zij ook nog mee. Dat tekent de goede sfeer in die groep.

Helaas kon Jasper Westplate op het laatste moment niet mee wegens een gebroken teen. En er was een leider zoek in de persoon van Wilco Nieuwenhuize. Hij reageerde niet op de telefoon en ook toen er bij hem aangebeld werd deed niemand open. Later bleek dat hij zijn wekker op de goede tijd ingesteld had maar vergeten was het knopje om te zetten. Hij lag dus lekker te slapen en kwam later achteraan.

Na een rit zonder problemen kwamen we in Rucphen aan bij Boer Mies. Nadat iedereen een slaapplaatsje had gevonden kwamen de spelers van SV Sprundel D1 op de fiets al aan en konden we ons opmaken voor de wedstrijd. Nadat beide teams samen op de foto waren gezet werd er afgetrapt. Beide teams gaven elkaar in de 1e helft niets toe. Arendskerke had het voordeel dat ze in de eerste helft het windje mee hadden. In de tweede helft was Sprundel de betere ploeg en pakte dan ook de verdiende zege. Het werd uiteindelijk 5-3 voor Sprundel.
Na een broodmaaltijd (die we binnen moesten nuttigen wegens de steeds terugkomende regenbuitjes) vetrokken we richting het Skidome waar we met zijn alleen de wedstrijd Nederland-Japan gingen kijken. De meeste mensen in een oranje-outfit en uiteraard ontbrak de inmiddels bekende vervelende toeter ook niet. We zaten met zijn allen in een klein zaaltje en het was zeer gezellig. De wedstrijd was wat minder aantrekkelijk, maar het resultaat was prima.
Toen weer terug naar Boer Mies om ons klaar te maken voor de volgende activiteit. De groep werd gesplitst. De D’s en C’s gingen naar het Steketee Outdoor Centrum voor de Adventure Game terwijl de B’s de kermis in Rucphen onveilig gingen maken.

Tijdens de onderdelen van de Adventure Game moesten de deelnemers in groepsverband, tegen elkaar of tegen zichzelf strijden. Zo was er een Steketee-run, broek hangen, pamperjumpen en een touwbaan. De Adventure Game werd afgesloten met paintbal- en airbow schieten.
Hier wordt de inhoud voor class "ImageCenter" weergegeven
Dat het feestvieren de Arendskerkenaren in het bloed zit bleek wel weer toen er een polonaise werd ingezet samen met een aantal dames die een vrijgezellenfeestje aan het houden waren. Aan het einde van het feestgedruis kreeg de toekomstige bruid van iedereen een dikke zoen.
Weer terug bij Boer Mies was het frites eten. Die gingen er wel in want het was een vermoeide middag geweest. Een paar uurtjes rust en toen was het weer onze spelmaker Vincent die iedereen het bos in stuurde voor een paar bosspelen. Peter en Els bleven achter om hamburgers te bakken die na afloop ook allemaal naar binnen gewerkt werden.

Zondag
Aangezien we dit jaar maar één nachtje bleven slapen hadden de mannen nog wat energie over. Het was dus zeer lang onrustig. Er hoefde dus zondagochtend niet veel gewekt te worden, sterker nog….vóór achten zaten er al mensen aan tafel voor het ontbijt, terwijl het ontbijt pas om 9:00 uur op het programma stond.

Na het ontbijt werden de spullen ingepakt en de slaapzalen opgeruimd. Vervolgens werd er na een stevige warming-up nog een klein ondelring toernooitje afgewerkt. Dat de korte nacht bij een aantal deelnemers hun tol begon te eisen was wel te zien. Regelmatig vielen er een paar om die steevast bleven liggen.
Na afronding van het ochtendprogramma werd de bagage weer ingeladen. Nog even een heerlijk pasta maaltijd met tomatensaus wegwerken en toen weer terug naar huis. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd voetbalkamp. Volgend jaar weer op 17-18-19 juni.

   

Zaterdag 19 juni 
8:00 uur  Vertrek vanaf het parkeerterrein in de Raadhuisstraat 
9:00 uur   Aankomst en inrichten slaapplaatsen
10:30 uur  Voetbalwedstrijd VVA D/C – SV Sprundel D1
12:00 uur  Broodmaaltijd
13:30 uur  Kijken naar Nederland – Japan op een groot scherm 
16:00 uur  Tussendoortje
17:00 uur – 20:00 uur Adventure Game voor D en C
20:30 uur Frites eten
23:30 uur Nachtspel
Zondag 20 juni 
09:00 uur  Ontbijt
09:30 uur  Inpakken en opruimen
10:00 uur  Voetbalcircuit of onderling toernooi
11:30 uur   Eten
12:30 uur  Vertrek uit Rucphen
13:30 uur  Aankomst kantine VVA en sluiting


Leiders
Els Wijts, Peter Wijts, André Tange, Vincent Nagelkerke, Frank Goedegebure, Henry van Gilst, Wilco Nieuwenhuize en Bou van Doezelaar

Deelnemers
D-pupillen en C-junioren
Stephan de Bruine, Siem Corstanje, Raoul Dees, Joey Denoy, Dennis Goedegebure, Robin Goedegebure, Danny op 't Hof, Jeroen van Iwaarden, Jasper de Jonge, David Korstanje, Rens Lokerse, Pieter Maas, David Sudaryat, Marc Tange, Jasper Westplate, Nico Wijts
B-junioren
Marco Beenhakker, Daniël Dekker, Jeroen Dijkwel, Jorn van Doezelaar, Edi van Doezelaar, Alexander Hamelink, Michel Harinck, Ricardo Kriekaard, Rens van der Linde, Simon Rijk, Nigel Sandifort, Hidde Westerweele


Kampreglement

Het is ten strengste verboden:

 • gebruik te maken van de brandtrap, daar mag alleen gebruik van gemaakt worden in echte noodgevallen
 • te voetballen in de stal of op de hooizolder
 • te voetballen op het veld voor de stal/boerderij
 • met de matrassen te sleuren, gewoon laten liggen
 • te roken in en nabij de gebouwen
 • met de grijze steentjes te gooien, dus laten liggen
 • op het voetbalveld te komen zonder toestemming
 • te spelen en springen in de greppel langs het voetbalveld
 • te klimmen in de perenboom
 • het terras in gebruik te nemen voor de kantine, dit is voor ons privé
 • aan de haal te gaan met de terrasstoelen van de kantine
 • aan de bloembakken en planten daar aanwezig te komen, gewoon afblijven en laten staan
 • kauwgum onder tafels of stoelen te plakken
 • na 22:00 uur luide muziek te draaien

Wat wel verplicht is:

 • douches na gebruik schoon achterlaten
 • wanneer er een boswandeling wordt gemaakt in avond/nacht…laat de buren van hun rust/slaap genieten
 • wanneer men ’s avonds na een uitstapje weer terugkomt bij de boerderij…doe dat in alle rust
 • Bij het naar huis gaan vooral niet vergeten schoon te maken, daar vallen ook de koffiepotten onder...u treft het schoon aan…de volgende gasten willen ook graag in een schoon vertrek komen

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie