| | | |  
Kerstzaalvoetbal 2004

Historie

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL

In de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar was het vaak moeilijk om een parkeerplaats te vinden bij Sportpunt Zeeland. Geen wonder, want hier was het sportieve middelpunt van Goes. In 2 hallen werd het Sportpunt Zeeland Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi gehouden; in de grote hal 3 kon er worden geschaatst en natuurlijk kon er in het zwembad worden gezwommen. Het was er dus druk, maar de belangstelling voor het Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi was wat minder dan in andere jaren. Ook het fraaie weer speelde daarbij een rol. Maar ondanks de wat mindere publieke belangstelling was de organisatiecommissie in grote lijnen tevreden over het verloop van het toernooi.

Pechvogel
Er werden door de 134 jeugdteams van Apollo, Bevelanders, Goes, ’s-Heer Arendskerke, Kloetinge, Robur, S.S.V. ’65 en Wolfaartsdijk in totaal 332 wedstrijden gespeeld. Daarin werd in totaal 982 keer gescoord, zodat de prijs voor het 1.000ste doelpunt niet kon worden uitgereikt. Uiteraard heeft dit alles te maken met het feit, dat er voor het toernooi 1 hal minder beschikbaar was. De wedstrijden bij de junioren en de D-pupillen werden geleid door KNVB scheidsrechters; die bij de E-, F- en Minipupillen door jeugdleiders van de deelnemende verenigingen.

Ook was er elke dag een verzorger van de deelnemende verenigingen aanwezig; zij konden zich veelal beperken tot het plakken van een pleister, het stelpen van een bloedneus en het koelen om zwellingen tegen te gaan. De grote pechvogel was Saïd Arslanlar van Apollo uit ‘s-Gravenpolder; hij brak op de slotdag van het toernooi zijn enkel en zat met Oud en Nieuw in het gips. Hij ontving van de organisatiecommissie een CD-bon om de pijn wat te verzachten.

Leiderstoernooi
Alle bij het toernooi betrokken vrijwilligers kunnen op 29 januari van 19.00 tot 22.00 uur zelf aan de bak op het Leiderstoernooi. Dit toernooi is evenals het Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi zuiver recreatief. Het vormt een gezellige afsluiting van het 33e Sportpunt Zeeland Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi.

Sponsors
Ook dit jaar heeft een aantal bedrijven positief gereageerd op het verzoek om één of meer uren zaalhuur te sponsoren. Verder geeft de Goese Sportraad een flinke subsidie en ook de gemeente Noord-Beveland laat zich niet onbetuigd. Op deze manier is het weer mogelijk dit grote toernooi te organiseren zonder de penningmeesters van de deelnemende clubs grijze haren te bezorgen.

De organisatiecommissie bedankt alle sponsors en hoopt ook voor de 34e editie van het toernooi weer een beroep op hen te mogen doen. Door hun bijdrage hebben zij het mogelijk gemaakt dat de voetballende jeugd uit Goes en omgeving zinvol bezig is geweest in de Kerstvakantie.

SPONSORS SPORTPUNT ZEELAND JEUGDKERSTZAALVOETBALTOERNOOI 2004


HOOFDSPONSOR: SPORTPUNT ZEELAND
Goese Sportraad; Gemeente Noord-Beveland; Grafisch Bedrijf Goes; Industriestraat Goes; Katsman Rondhout en Tuinhout, Westhavendijk Goes; Zandee Fruit, Noordeinde/Manneeweg in Kloetinge; De Smidse, ’s Gravenpolder; Supermarkt C 1000 Clement, Kamperland; Stad en Zeeland Makelaars, Goes; Assurantiekantoor De Koning, Goes; Vergo Sport van Karl Vergouwen in Vlissingen; Eethuis De Vier Linden, Hollanse Hoeve in Goes; Bruynzeel Keukens BV, Bergen op Zoom; Jan-Kees de Bruine Hypotheken, pensioenen en verzekeringen Oostwal 103 Goes; Haringman Beton, Goes; Rijkse Accountants, Goes; Agrimarkt; de supermarkt voor Goes en omgeving; Krijger Koerier Post, Kloetinge; Hans Hollestelle transport, Kruiningen; H4A Bouw, Goes; Jeremiasse Tweewielers in Goes; Profile Rabout, Goes; Slijterij Dominicus, Goes; Speciaalzaak Simon, Goes; Autofit, Goes; De Flowershop, Oostsingel, Goes; IBZ; Installatiebedrijf Zuid, Kamperland; Slagerij Krijger, Wolphaartsdijk; Bakkerij Koster, Wolphaartsdijk; Snackbar “De Grote Markt” Goes; Metaalbedrijf I.T.M. ‘s-Gravenpolder; Profile Tyrecenter, Tissink Banden, Goes; Kapsalon Schot, Opril Grote Markt, Goes; Notariskantoor Frantzen en Van Sisseren, Frans den Hollanderlaan in Goes; C. Nuyten, Goes; Bouwbedrijf Den Dekker, ‘s-Gravenpolder; Bowlingcentrum, Goes; Tegelhandel Weezepoel, Goes; Charley Haarmode in Goes; Makelaardij Steendijk in Goes; Juwelier Fabery de Jonge, Lange Kerkstraat, Goes; Schildersbedrijf Meesters De Koeyer, Scottweg 6a in Goes; Joosse Assurantiën, Oostsingel, Goes; Bouwbedrijf Breas, Goes; Palinghandel Kees van de Kreeke, Wolphaartsdijk; Sponsorstichting S.S.V. ‘65; De Volkswinkel, Goes

Eindstanden
Omdat er voor het toernooi maar 2 hallen beschikbaar waren, heeft de organisatiecommissie het programma wat moeten inkrimpen. Zo werden er na de poulewedstrijden geen plaatsingswedstrijden meer gespeeld, zodat bij de junioren en de D-pupillen alleen een ranglijst is opgemaakt van de finalewedstrijden. Voor de andere teams geldt de eindstand in de poules. De E-, F- en minipupillen spelen geen finalewedstrijden; daar worden de eindstanden van de poules vermeld.

A-junioren B-junioren
1. Goes 1 1. Kloetinge 1
2. Bevelanders 1 2. Kloetinge 2
3. Robur 1 3. Apollo 2
4. Kloetinge 1 4. Kloetinge 4
5. Goes 2 5. Bevelanders 1
6. Arendskerke 2 6. Kloetinge 8
C-junioren D-pupillen
1. Kloetinge 1 1. Kloetinge 1
2. Wolfaartsdijk 1 2. Goes 1
3. Kloetinge 2 3. Kloetinge 6
4. Kloetinge 6 4. Apollo 3
5. Goes 2 5. Kloetinge 8
6. Goes 4 6. Arendskerke 3
E-pupillen Poule 1 E-pupillen Poule 2
1. SSV 1 1. Arendskerke 1
2. Kloetinge 2 2. Kloetinge 3
3. Goes 1 3. Apollo 1
4. Kloetinge 1 4. Wolfaartsdijk 1
5. Bevelanders 1 5. SSV 2
E-pupillen Poule 3 E-pupillen Poule 4
1. Kloetinge 4 1. Arendskerke 2
2. Robur 1 2. Kloetinge 5
3. SSV 3 3. Apollo 2
4. Wolfaartsdijk 2 4. Wolfaartsdijk 4
5. Bevelanders 2 5. Kloetinge 6
  6. Wolfaartsdijk 3
F-pupillen Poule 1 F-pupillen Poule 2
1. Kloetinge 1 1. Kloetinge 2
2. SSV 1 2. Bevelanders 1
3. Goes 1 3. Apollo 1
4. Arendskerke 1 4. Goes 2
  5. Kloetinge 3
F-pupillen Poule 3  
1. SSV 2  
2. Wolfaartsdijk 1  
3. Kloetinge 4  
4. Kloetinge 5  
5. Arendskerke 2  
6. Apollo 2  
7. Robur 1  
Mini-pupillen Poule 1 Mini-pupillen Poule 2
1. Wolfaartsdijk 1 1. Goes 1
2. Kloetinge 1 2. Kloetinge 2
3. Bevelanders 1 3. Kloetinge 3
4. Arendskerke 1 4. Arendskerke 2
  5. Apollo 1

Inlichtingen
Verdere inlichtingen bij:
Adri de Bruine (voorzitter organisatiecommissie), tel. 0113-228388
Bram Bouwense (lid organisatiecommissie), tel. 0113-220198

De Bevelander - 12 januari 2005

GOES - Tussen Kerstmis en Nieuwjaar was Sportpunt Zeeland het sportieve middelpunt van Goes want naast het Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi, 134 inschrijvingen, kon men schaatsen op de ijsbaan in Hal 3 of voor een frisse duik het zwembad in.

Volgens Adri de Bruine van de organisatie van het Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi was het erg druk, maar door al die activiteiten wat minder druk bij het zaalvoetbal. "Ondanks de wat mindere publieke belangstelling is de organisatiecomrnissie in grote lijnen tevreden over het verloop van het toernooi. Sponsoring door veel bedrijven, subsidie van de Goese Sportraad en een bijdrage van de gemeente Noord-Beveland maakte dit mogelijk."

Jeugdteams van Apollo, Beve landers, Goes, Arendskerke, Kloetinge, Robur, SSV '65 en Wolfaartsdijk speelden 332 wedstrijden waarin 982 doelpunten werden gescoord. De verzorgers van de verenigingen hoefden alleen klein blessureleed te behandelen. Pechvogel was Saïd Arslanlar van Apollo die op de slotdag van het toernooi zijn enkel brak en in het gips moest.

Bij de A-junioren ging de hoofdprijs naar Goes l;
bij de B- en C-junioren en D-pupillen was Kloetinge l de sterkste;
bij de E-pupillen wonnen SSV l, Arendskerke 1, Kloetinge 4, Arendskerke 2, Kloetinge l, Kloetinge 2 en SSV 2;
bij de mini-pupillen eerste plaatsen voor Wolfaartsdijk l en Goes 1.

Afsluitend wordt voor alle betrokken leiders in Sportpunt Zeeland op zondag 29 januari het Leiderstournooi georganiseerd.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie