| | | |  
Penalty-sponsor-bokaal 2007

Historie

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL

De penaltybokaal 2007 was tevens de financiële activiteit van 2007. Dus naast de strijd om de penaltybokaal werd ook geld ingezameld. Voor het eerst wordt een gedeelte van de opbrengst geschonken worden aan een goed doel.

De afgelopen jaren was het altijd prachtig weer geweest, maar bij de start van de voorronden was het nogal regenachtig. Gelukkig was de temperatuur ok en had niemand er erg veel last van. Als eerste waren de E- en D-pupillen en de C-junioren aan de beurt. Daarna was het de beurt aan de F- en Mini pupillen. Naarmate de ochtend verstreek klaarde het weer op en tijdens de finale was het helemaal droog. De beste 3 penaltynemers per team deden mee aan de finale.

Onder grote belangstelling gingen de finales om 12:00 van start. Je kunt wel goed penalty's kunnen nemen tijdens de voorronden, maar onder de ogen van al die toeschouwers is het toch allemaal wat lastiger. Daarnaast is het schieten op "een groot doel, met een grote keeper" ook heel wat anders. Het doel werd dit jaar verdedigd door Jan-Willem Maris en (gelegenheidskeeper) Pieter Adema.

Vrijwel bij elk team was de strijd behoorlijk spannend zodat pas na één uur alle winnaars bekend waren. Elke finalist kreeg een medaille en de keepers kregen als dank een bloemetje van de jeugdvoorzitter.

De uitslag van de penaltybokaal 2007 is:

C1 D1
1 Kay van de Berg
2 Christaan Tolhoek
3 Wouter Haarsma
1 Jeroen Dijkwel
2 Rens van de Linde
3 Rik Dekker
D2 E1
1 Gijs van Koeveringe
2 Edi van Doezelaard
3 Kevin Nijsse
1 Jeroen van Iwaarden
2 Rense Lokerse
3 Siem Corstanje
E2 F1
1 Kenzie van de Berg
2 Jasper Westplate
3 Marc Tange
1 Dejan Goedegebure
2 Jarno Fierloos
3 Alex Traas
F2 F3
1 Jan Lokerse
2 Kay Fossen
3 Julia van Koeveringe
1 Joppe de Vries
2 Jari Goedegebure
3 Tom Antonisse
F4 mini
1 Jeremy Ouweneel
2 Marijn op 't Hof
3 Marijn Melse
1 Liz Korstanje
2 Twan van Oosten
3 Cyriel Giese

En zeker niet onbelangrijk is de opbrengst van de penalty-sponsor-bokaal. Er werd maar liefst een bedrag van €2900,- bij elkaar geschoten. Een bedrag van ongeveer €1000,- wordt geschonken aan het Sophia Kinderziekenhuis en Unicef. Het jeugdbestuur is nog aan het bekijken op welke wijze we dit bedrag gaan overhandigen. Een en ander zal in overleg gaan met Feyenoord waar VV Arendskerke amateur-partner van is.

De rest van de opbrengst gaat naar de jeugd van onze vereniging. Met dit geld kunnen we dan voor allerlei activiteiten organiseren zoals: jeugdkamp, voetbalkamp, bezoek vanvoetbalwedstrijden in het betaald voetbal, bingo, zwemmen in de Roompot, elftalactiviteiten en nog veel meer.

Niek Rooze werd nog extra in het zonnetje gezet. Hij had het meeste aantal sponsors (34) en wist maar liefst €141,- te verzamelen.

Alle deelnemers en sponsoren....hartelijk bedankt voor de medewerking...!!!

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie