| | | |  
Penalty-sponsor-bokaal 2011

Historie

Bijzondere gebeurtenissenWWW ARENDSKERKE.NL
Record opbrengst bij de penalty-sponsor-bokaal

Op vrijdagvond 27 mei werd er weer de penalty-sponsor-bokaal gehouden. Normaal gesproken was dit evenement altijd op de ochtend voor het familietoernooi maar door de late Hemelvaart en Pinksteren had het jeugdbestuur geen andere keus dan de vrijdagavond. En niet zonder succes, want aan het einde van de avond hadden de jeugdspelers van Arendskerke ongeveer €3100,- bij elkaar geschoten. Een recordopbrengst, waarvan een bedrag van €1100,- naar de stichting Flo4Kids gaat. De rest komt ten goede aan onze jeugd.

Om 18:30 uur werd gestart met de voorronden waar 84 spelers aan meededen. Alle teams waren ruim vertegenwoordigd muv de B-junioren. Die hadden zich al opgegeven voor het toernooi in Wolphaartsdijk voordat bekend was wanneer de penalty-sponsor-bokaal zou worden gehouden. Zij konden er dus helaas niet bij zijn.
Elke speler moest weer 15 penalties nemen op hun eigen keeper. De beste 3 spelers van elk team gingen door naar de finale die om 20:00 uur op het programma stond. Een compliment is hier op zijn plaats voor doelman Eljo Dooge. Hij moest in zijn eentje al die penalties verwerken en oogde aan het slot toch wel een beetje vermoeid. Maar dat is niet zo vreemd, want van jong tot oud werd er hard op hem geschoten.

Jeugdvoorzitter André Tange deelde aan het eind van de (drukbezochte) finales de medailles uit. Jamiro Dahoe werd extra in het zonnetje gezet. Hij kreeg een kleine attentie omdat hij de speler was die het meeste sponsorgeld had binnengebracht.

Nog even alle winnaars op de foto en toen was het weer afgelopen. De vereniging kan weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met dank aan de organisatie, de spelers en natuurlijk de sponsoren.
Einduitslag Penaltybokaal 2011

C1 D1
1 Stephan de Bruine
2 Jasper de Jonge
3 Pieter Maas
1 Robin Goedegebure
2 Joep Corstanje
3 Ard Verhage
D2 E1
1 Tom
2 Jeremy Ouweneel
3 Sander Goedegebure
1 Ceriel Giesse
2 Job de Feijter
3 Vincent Verhaegen
E2 F1
1 Mark de Jong
2 Jarno Tolhoek
3 Jasper Bonefaas
1 Jay Goedegebure
2 Sam Goedegebure
3 Mik Joose
F2 F3
1 Jaron Geene
2 Dimitri van de Vrie
3 Menno Welleman
1 Rick Jansen
2 Stijn Baars
3 Sam Capello
M1  
1 William van Gilst
2 Giovanni de Marco
3 Hans Drost
 

Flo4Kids

Flo4Kids is vernoemd naar Florian, de zoon van Taco en Carmen Blankestijn. Hij Lijdt aan Non Ketotische Hyperglycenemie, een zeer zeldzame stofwisselingsziekte. Door tijdige opsporing van diverse stofwisselingsziekten kan men sneller medicatie beginnen en hierdoor de ontwikkeling van deze kinderen verbeteren.

Elke dag worden in Nederland gemiddeld twee kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Veel van deze erfelijke aandoeningen vallen niet onder de reguliere zorg die onder de ziekteverzekering valt. Onderzoek is dan ook vaak afhankelijk van giften of stichtingen. En dat onderzoek is hard nodig, twee van de drie kinderen met een stofwisselingsaandoening overlijden voor hun 18e jaar.

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam heeft een speciale afdeling die zich met stofwisselingsziekten bezighoudt, onder leiding van Dokter de Klerk, Met de opbrengt van Flo4Kids willen we graag een verbetering naar medicatie en onderzoek voor kinderen met een stofwisselingsziekte laten uitvoeren.


Meer informatie op www.flo4kids.nl

Als amateur-partner van Feyenoord hebben we ons zelf verplicht om jaarlijks een actie te organiseren waarbij we een donatie doen aan een goed doel.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie