| | | |  
Augustus 2011
2011
  • jan-mrt
  • apr-jun
  • jul-sep
  • okt-dec
Nieuws archief

Nieuws archief
Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafel
WedstrijdverslagenWWW ARENDSKERKE.NL
VVA maatje te klein voor Alliance

Arendskerke was zaterdag in haar laatste bekerwedstrijd een maatje te klein voor Alliance. In de eerste helft kon Arendskerke de ploeg uit Roosendaal nog wel bijbenen en ging het met 1-0 rusten. Na de thee gaf Alliance gas en in combinatie met enkele persoonlijke fouten liep het eenvoudig uit naar 5-0.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Kriekaard winnaar 1e Snuffelschuur-trofee

Vrijdagavond 26 augustus organiseerde de sponsorcommisie van de v.v. 's Heer Arendskerke haar eerste sponsortoernooi om de Snuffelschuur-trofee. 9 Sponsoren namen deel. Er werd sportief gestreden om de trofee beschikbaar gesteld door de Snuffelschuur uit Eindewege. De wedstrijden stonden leiding van Henk Koeyvoets, Frans van de Waart, Hans Verrips en leendert Nieuwenhuize. Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine.

Uitslagen finale-poule

Plaats 7/8/9.
Fraanje - Doezelaar 5 – 0  
De Clavers - Fraanje 1 – 1  
De Clavers - Doezelaar 4 – 1  
Plaats 5 /6
Franse - Haringman 4 – 2  
Halve finale.
Bouman - Op ’t Hof 1 – 1  Bouman wns.
Kriekaard - Corstanje 2 – 0  
Plaats 3 /4
Op ’t Hof - Corstanje 0 – 3  
Finale
Bouman - Kriekaard 1 – 1 Kriekaard wns.

Eindstand
1.     Kriekaard 6.     Haringman
2.     Bouman 7.     Fraanje
3.     Corstanje 8.     De Clavers
4.     Op ’t Hof 9. Doezelaar
5.     Franse

Ricardo Kriekaard (rechts) ontvangt de snuffelschuurtrofee
van de voorzitter van de sponsorcommissie, Martin Corstanje

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Krabbendijke wint van VVA in doelpuntrijk duel

Krabbendijke heeft dinsdagavond 23 augustus gewonnen van Arendskerke. Michiel Bouwman opende de score maar een eigen doelpunt bracht Krabbendijke langszij. Weer was het Michiel Bouwman die Arendskerke op voorsprong schoot, maar voor rust maakte Krabbendijke gelijk.

Na de thee was het Krabbendijke dat op voorsprong kwam. Even later gevolgd door een doelpunt van Michel Harinck. Een kwartier voor tijd viel de beslissing zodat Arendskerke uitgebekerd is.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Arendskerke verliest 1e bekerduel van Dinteloord

Arendskerke moest het in haar 1e bekerduel opnemen tegen 2e klasser Dinteloord en kende een zeer ongelukkiger start. Binnen een paar minuten lag de bal al op de stip toen Pascal Beeke de bal tegen zijn hand kreeg binnen de zestien. De scheidsrechter gaf hem tot ieders verbazing nog geel ook. De strafschop werd vervolgens binnengeschoten.

Nog geen 15 minuten later maakt Pascal een overtreding die (terecht) met geel bestraft werd. Hij kon dus vertrekken en Arendskerke stond met 10 man. Wedstrijd leek gespeeld. Toch was het Arendskerke dat op zoek ging naar de gelijkmaker en was daar zeer dicht bij. Ricardo had de bal uit een voorzet voor het intikken maar schoof de bal naast.

In het vervolg van de 1e helft waren er aan beide kanten nauwelijks kansen. En wist Dinteloord de man meer situatie niet uit te spelen. Arendskerke gaf prima partij en liet zien goed te kunnen voetballen. Dinteloord had een vrije trap nodig om de 0-2 te maken.

Na rust was het Dinteloord dat het initiatief nam en Arendskerke kwam er nauwelijks meer uit. Dinteloord kwam uiteindelijk op 0-4. Het slotakkoord was voor Arendskerke met 2 prachtige doelpunten. De 1-4 kwam van het hoofd van Michiel Bouwman, de 2-4 van het hoofd van Niels Schaier.

Een verdiende zege voor Dinteloord, maar het vertoonde spel van Arendskerke biedt vertrouwen voor het komende seizoen.

Michel Harinck in duel met een speler van Dinteloord

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

JVOZ voetbalkamp 2011

Op 11 en 12 augustus was het JVOZ voetbalkamp weer neergestreken in Arendskerke. De door de gebroeders de Nooijer en Dolf Rokse opgezette voetbalkampen zijn inmiddels een begrip geworden in Zeeland.

Arendskerke was dit jaar al weer voor de 4e keer gastheer. En met succes want net als de afgelopen jaren hadden zich meer dan 90 jongens en meisjes zich ingeschreven. Gelukkig vielen de weersomstandigheden mee en konden alle activiteiten doorgang vinden.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Nieuw dak voor het jeugdhome

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe dak van het jeugdhome. De afgelopen jaren hadden we regelmatig last van lekkage waarvan de oorzaak vrijwel niet te achterhalen was. Daarom is er gekozen voor een nieuw dak dat iets schuin afloopt waardoor er geen water meer op blijft liggen. De lekkages zullen nu tot het verleden behoren.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie