| | | |  
januari 2012
2012
  • jan-mrt
  • apr-jun
  • jul-sep
  • okt-dec
Nieuws archief

Nieuws archief
Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafel
WedstrijdverslagenWWW ARENDSKERKE.NL
VVA gelijk tegen Kloetinge 2

Arendskerke speelde vanmiddag zeer verdienstelijk gelijk tegen Kloetinge 2. Er had meer in gezeten want halverwege de 2e helft stonden de blauw-witten met 2-0 voor.

In de eerste helft was het Kloetinge vooral technisch de betere ploeg. Maar Arendskerke hield de ruimtes klein en gaf het jeugdige Kloetinge weinig ruimte om te voetballen. Halverwege de 1e helft kreeg Kloetinge een strafschop. Die werd echter matig ingeschoten en de prima keepende Jeffy voorkwam een achterstand.

Vlak voor de rust een slordigheidje achterin bij Kloetinge. Michel Harinck was er als de kippen bij en prikte de 1-0 binnen. Tevens ruststand.

Na rust hielden de ploegen elkaar redelijk in evenwicht. Beide ploegen kregen een paar kansjes. Een fraaie aanval over links werd goed afgewerkt door Frank Davidse: 2-0.

Kloetinge stroopte de mouwen nog eens een keer op en kwam een ruim kwartier voor tijd terug in de wedstrijd. Het tempo ging omhoog en Arendskerke werd naar achteren gedrukt. Grote kansen bleven echter uit en Kloetinge had een penalty nodig om de gelijkmaker op het bord te zetten. Dit keer werd deze prima ingeschoten: 2-2. Tevens eindstand.

Michiel Bouwman wordt op de huid gezeten door meerdere spelers van Kloetinge

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Arendskerke brengt geen geluk voor thuisploeg

Vier voetbalreisjes later kunnen we wel concluderen dat een bezoek van Arendskerke aan een voetbalwedstrijd weinig geluk brengt voor de thuisspelende ploeg.

In 2009 ging Southampton met 1-2 onderuit tegen Doncaster Rovers. Was meteen de laatste wedstrijd van, Southampton trainer, Jan Poortvliet (broer van onze toenmalige trainer Paulus).

Een jaar later werd wedstrijd Fulham-Portsmouth afgelast wegens de slechte weersomstandigheden. Een aantal deelnemers wisten kaartjes te bemachtigen voor Arsenal-Everton. De thuisploeg kwam niet verder dan 2-2.

In 2010 ging de reis naar Duitsland waar we een bezoek brachten aan Borussia Mönchengladbach-HSV. In een matige wedstrijd was HSV de sterkste. Het werd toen 1-2.

En dan het laatste reisje naar Brugge. In een nog slechtere wedstrijd dan in Duitsland werd de plaatselijke Club Brugge met 0-1 verslagen door KV Mechelen.

Misschien is het een idee om volgende keer een uit-wedstrijd te bezoeken.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Paulus poortvliet naar Bevelanders

Voormalig VVA trainer Paulus Poortvliet is volgend seizoen trainer van Bevelanders uit Kamperland. Hij volgt bij de zaterdag-derdeklasser Jacques Blijlevens op, die de overstap maakt naar Nieuwdorp. Paulus was vorig seizoen nog hoofdtrainer van Arendskerke waarmee hij promoveerde naar de 3e klasse. Hij heeft dit seizoen geen club onder zijn hoede. Naast Arendskerke is Paulus trainer geweest van Volharding en De Noormannen.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Jan Loopik krijgt VVA speld tijdens nieuwjaarsreceptie

Een prima opkomst tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van VV Arendskerke. En uiteraard weer heel gezellig met vele lekker hapjes. Vooraf aan de nieuwjaarsreceptie speelden VVA 1 en VVA 2 een (korte) oefenwedstrijd. Die werd met 3-1 gewonnen door de mannen van het 1e.

Voorzitter Edwin de Kok deed haalde, tijdens zijn toespraak, aan dat VV Arendskerke bekend staat als een sportieve vereniging en dat we dit ook zo willen houden. Het aantal kaarten dat we echter dit seizoen al hebben gekregen is echter vrij hoog. Hij riep daarom ook (met name de spelers van het 1e elftal) op om kaarten zoveel mogelijk te voorkomen.

Vervolgens werd voormalig voorzitter Jan Loopik door Edwin naar voren geroepen. Jan kreeg de VVA speld uitgereikt wegens het feit dat hij 20 jaar in het bestuur heeft gezeten waarvan 16 jaar als voorzitter. Daarnaast heeft hij menig beentje gemasseerd (voor en na de wedstrijd) van de selectiespelers. En dat laatste doet hij nog steeds. Jan treed hiermee toe tot een illuster gezelschap van speldragers.

Aan het einde van zijn toespraak gaf Edwin het startsein voor de verloting. Deze was ook weer een succes. Het jeugdbestuur had samen met de jeugdleiders weer een groot aantal prijzen weten te bemachtigen. Nadat alle lootjes waren uitverkocht werden de eerste 20 prijzen uitgereikt door jeugdvoorzitter André Tange aan de winnaars. Met dank aan een groot aantal sponsoren die hun bijdrage hier aan hebben geleverd.


Voorzitter Edwin de Kok (r) reikt de VVA speld uit aan voormalig voorzitter Jan Loopik (l)

De opkomst en sfeer was weer prima tijdens de goed verzorgde nieuwjaarsreceptie

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie