Home - www.arendskerke.nl

Home

Home

VVA en Gerrit Petersen verlengen contract

6 december 9:15  ’s-Heer Arendskerke – Gerrit Petersen heeft sinds begin van dit seizoen de verantwoordelijkheid over de 1e selectie. De samenwerking met het begeleidingsteam waaronder de trainer/leider, André Tange, van de 2e selectie verloopt naar volle tevredenheid. Op voorspraak van zowel de spelersraad als de technische commissie is het bestuur met Gerrit Petersen tot overeenstemming gekomen het contract met een jaar te verlengen. Gerrit Petersen ervaart VVA als een betrokken vereniging en is blij met de zeer gedreven spelersgroep waarin potentie zit. VVA kent dit seizoen een mooie start, zowel het 1e, uitkomend in de 3e klasse A als het 2e spelend in de reserve 1e klasse A staan in de top 3. De verwachtingen zijn voor dit seizoen dan ook positief.

125x gelezen

Met vier doelpunten bewijst Sam Capello het gelijk van zijn twijfelende trainer

3 december 19:45  Hij stond op de nominatie om door zijn trainer gewisseld te worden, maar die veranderde op het laatste moment zijn mening. Trainer Gerrit Petersen had het geluk aan zijn zijde, want kort daarna zette Sam Capello negen feestelijke minuten in gang, waarin hij maar liefst vier keer scoorde. Het leverde Arendskerke in de derde klasse A een uiteindelijke 5-0-zege op tegen FC Axel.meer »


Ruime zege VVA op FC Axel: 3e hattrick Sam Capello

2 december 19:30  Arendskerke won zaterdag de voorlaatste wedstrijd van 2023 met 5-0 van FC Axel. Als je alleen naar de uitslag kijkt lijkt het er op dat Arendskerke een makkelijk middag had, maar dat was het niet.meer »


Arendskerke te sterk voor koploper

25 november 20:00  Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar veld en winderige omstandigheden was het Arendskerke die verdiend als winnaar van het veld afstapte. In de eerste helft was Arendskerke de bovenliggende partij maar de kansen waren schaars.meer »


Arendskerke doet zichzelf te kort tegen SSV'65

18 november 20:15  Arendskerke vergat voor rust al de wedstrijd definitief ter beslissen maar de ruststand was slechts 2-0 terwijl het er veel meer hadden moeten zijn.meer »


VVA ruim langs VC Vlissingen

11 november 20:30  Arendskerke had vandaag weinig moeite met VC Vlissingenmeer »


RCS maatje te groot voor VVA

4 november 19:30  Arendskerke werd zaterdag op waarde geklopt door een beter RCS, al was de eindstand misschien iets te geflatteerd.meer »


Jasper in de PZC

30 oktober 11:15  Jonge routinier Jasper Westplate (25) zag bij ’s-Heer Arendskerke alle kanten van het voetbal Hij is pas 25 jaar, maar Jasper Westplate loopt al tien seizoenen mee in de hoofdmacht van zaterdag-derdeklasser ’s-Heer Arendskerke. Hij was erbij tijdens de hoogtepunten, maar ook als het minder goed liep. Zowel met het team als persoonlijk. ,,Maar ik heb het liever over nu, nu ik weer fit ben.’’meer »

49x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!