Kadetweg 4
4353SJ
SEROOSKERKE WALCHEREN
tel. 0118-592442

De eerste 10 minuten waren voor VV Arendskerke en Michel had uit de aftrap zelfs de 0-1 kunnen maken, maar in de resterende 80 minuten was Serooskerke beter. De uitwedstrijd bij Serooskerke eindigde dan ook in een 3-0 verlies voor VVA. Na deze teleurstellende middag staat VVA met 9 punten uit 6 wedstrijden op een 7e plaats.

Scheidsrechter Timmers had de wedstrijd nog maar net in gang gezet en gelijk stond Michel vrij voor de keeper. Zijn inzet ging helaas net naast doel. In de eerste 10 minuten stond VVA goed en kon Serooskerke enkel met lange ballen de aanval zoeken.

Die lange ballen werden naar mate de eerste helft vorderde steeds meer gevaarlijk en de rechter kant van VVA had moeite om tegen te houden. Serooskerke kwam ook aan de bal beter in het spel. Na 15 minuten maakt Riemens de 1-0. Even later wordt de 2-0 van Jobse afgekeurd wegens buitenspel.

In de 39e minuut maakt Overweel namens Seroos alsnog de 2-0. Na een steekpass weet hij Eljo te omspelen en kan hij intikken. Een flinke tik voor VVA, maar het past in het wedstrijdbeeld. VVA is vaak net te laat en kan Serooskerke niet ontregelen. Vlak voor rust kan Jasper uit vrije positie op doel schieten, maar zijn schot gaat net naast. 2-0 bij rust.

In de 2e helft wil VVA de wedstrijd weer spannend maken maar dit lukt niet. Er wordt heel weinig gecreëerd. Dit geldt ook voor Serooskerke. Een rommelige 2e helft die voortkabbelt. Het lukt beide ploegen niet om goed te voetballen, maar je krijgt ook niet de indruk dat er nog gescoord gaat worden. Toch valt in de blessuretijd de 3-0 nog via Murre, na een aardige aanval.

Zaterdag 12 november speelt VVA thuis tegen Zaamslag. De ploeg die het in de beker met 4-2 versloeg. VVA kan veel beter dan dat het tot nu toe heeft laten zien en aanstaande zaterdag krijgen ze de kans om dit, voor eigen publiek, weer te laten zien. Op naar een goede trainingsweek en een mooie wedstrijd!