Bosweg 7
4383TV
VLISSINGEN
tel. 0118-466505

Afgelopen zaterdag kwam VVA uit bij GPC na 5 minuten al op voorsprong. In de 75e minuut werd het zelfs 1-3 voor VVA, maar toch eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Ook viel er aan beide kanten een rode kaart. Hiermee staat VVA na 22 wedstrijden op 33 punten en op de 7e plaats. 8 minder dan nummer 6 VC Vlissingen en 9 meer dan nummer 8 De Noormannen.

Om 15.00 fluit scheidsrechter Aartsen voor de start van de wedstrijd op het zware veld van GPC. GPC verkeert in degradatienood en heeft daarom echt wat voor te spelen. VVA hoopt nog kans te maken op de 3e periode. Dan moet ieder duel gewonnen worden.

Na 5 minuten spelen geeft Tom een mooie voorzet op Michel en Michel werkt de bal netjes in de goal: 0-1. Na deze treffer is VVA veel sterker en krijgt het een aantal goede mogelijkheden om de 0-2 te maken. Deze worden niet benut en na 18 minuten fluit de scheids voor een penalty voor GPC. Robin krijgt de bal duidelijk op de borst, maar de scheids ziet hands. De penalty wordt benut: 1-1.

Na de 1-1 wordt het spel van beide kanten met de minuut minder. Heel onrustig en voornamelijk de lange bal. Tot de rust wordt er niet meer gescoord.

Na rust gaat VVA wat beter voetballen en maakt het via Robin de 1-2 na 10 minuten spelen. Een voorzet van Jasper wordt door Robin knap binnen gewerkt. Het verzet van GPC lijkt gebroken en in de 75 minuut maakt Michel de logische 1-3 na een voorzet van Dennis.

Niet is wat het lijkt, gelijk komt GPC terug tot 2-3 na slecht verdedigen van VVA (76e). Met de aansluiting en een 2e gele kaart voor Luuk ruikt GPC terecht bloed. Ze zetten aan en de 87e minuut maken ze ook nog de 3-3. Vlak voor tijd lijkt Dennis de 3-4 te gaan maken maar hij wordt onderuit geschopt. Slechts een gele kaart en een vrije trap tegen voor de verdediger van GPC. De vrije trap gaat naast.

In blessuretijd ontvangt dezelfde verdediger van GPC alsnog rood nadat hij een veelbelovende aanval van VVA onderbreekt. Gescoord wordt er niet meer. Het blijft 3-3. Een zuur einde voor iedereen die VVA een warm hart toedraagt. Zaterdag 29 april staat de thuiswedstrijd tegen De Noormannen op het programma.