Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Afgelopen zaterdag won VVA haar tweede competitiewedstrijd Veere. Een week eerder werd er nipt met 2-1 gewonnen uit bij Patrijzen. De wedstrijd tegen Veere was minder spannend, na een ruststand van 3-1, werd het uiteindelijk 8-1 op het sportpark van Arendskerke.

Om 15:00 werd de wedstrijd in gang gezet door scheidsrechter Alvarez. Al in de 3e minuut gaf Siem een mooie voorzet vanaf links welke knap door Jari binnengeschoten werd: 1-0. Veere dat dus gelijk moest incasseren slaagde er niet in de bal in de ploeg te houden en zo kon VVA blijven aanvallen. In de 16e minuut tikte Marc een voorzet van Michel binnen en zette zo de 2-0 op het bord. Geen vuiltje aan de lucht zo leek het: VVA heer en meester, Veere zoekende.

Toch was het Veere dat terug kwam op 2-1 na een 20 minuten spelen. Een onnodige hakbal achterin bezorgde aanvaller De Rijke van Veere een opgelegde kans die hij niet naliet. Na deze tegenstoot werd het even rommelig, maar een kwartier later was het Jasper die van afstand de 3-1 achter de keeper van Veere schoot. Dit was tevens de ruststand.

Blijf doen waar je goed in bent, gaf trainer Kees in de rust mee aan zijn ploeg. Vervolgens waren het verdedigers Marijn en Jeroen die al snel voor de 4-1 en 5-1 zorgden. Jasper maakte zijn 2e in de 53e minuut: 6-1.

Arendskerke bleef de 2e helft verzorgd voetballen en Veere kwam haar eigen 16 niet meer uit. Namens VVA scoorden Robin en Jay nog en zo werd de eindstand van 8-1 bepaald.

Hiermee staat Arendskerke na 2 wedstrijden op 6 punten en gaat VVA zaterdag 8 oktober op bezoek bij VC Vlissingen. Vlissingen dat afgelopen zaterdag verloor bij Dauwendaele en dus tegen Arendskerke zeker de punten thuis zal willen houden. We kijken alvast uit naar deze wedstrijd: aftrap 15:00, Vlissingen.