Nieuwstraat 65 A
4493BA
KAMPERLAND
tel. 0113-372010

Bevelanders kwam nog wel op voorsprong 1-0, maar vlak voor rust scoorde Jasper via een penalty de 1-1. Tevens ruststand.
Na de thee maakte Sander er in de 68e minuut er 1-2 van. In de 80e minuut viel de definitieve beslissing na een eigen doelpunt en viel tevens het doek voor Bevelanders dat volgend seizoen een niveautje lager moet uitkomen. In de slotfase scoorde Sander de 1-4 en deed Bevelanders vlak daarna nog wat terug, Maar het slotakkoord was weer voor Sander die met zijn 3e doelpunt van de middag uiteindelijk de eindstand van 2-5 op het bord zette waarmee de competie er op zit.