Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Met nog 10 minuten te spelen was de stand nog steeds 0-0. Uiteindelijk was het de ingevallen Dennis die in de 81e minuut de bevrijdende treffer maakte tijdens de wedstrijd VV Arendskerke – Bevelanders. Daarna waren de Bevelanders gebroken en liep VVA nog uit naar een 3-0 eindstand.

Nadat pupil van de week Taeke Otte de eerste goal van de middag gemaakt had, floot scheidsrechter Simonse om 14.30 voor de aftrap. Bevelanders heeft het moeilijk dit jaar en heeft in de voorgaande 11 wedstrijden 8 punten weten te halen. VVA heeft op haar beurt 19 punten uit 11 wedstrijden. Dit verschil in punten komt er in de eerste helft niet helemaal uit, zeker niet qua score, want de ruststand is 0-0. Bevelanders speelt compact en gokt op de snelle omschakeling. Ze worden ook een aantal keer gevaarlijk, maar tot een grote kans leidt dit niet. Één keer wordt er op de paal geschoten, maar dit blijkt buitenspel te zijn. VVA heeft in de eerste helft voornamelijk de bal, maar komt ook niet tot een groot aantal kansen. 3 goede kansen om precies te zijn. Tom schiet een vrije trap op de paal en vlak voor rust laten Jari en Jay het na om de score te openen.

Na rust blijft het spelbeeld onveranderd, maar neemt VVA meer het initiatief. De energie bij Bevelanders lijkt op te raken en trainer Kees kan Dennis en Jasper inbrengen waarmee VVA voetballend niet minder wordt. Een flink aantal corners weet VVA niet om te zetten en de Bevelanders blijven stug verdedigen. Gevaarlijk in de omschakeling worden ze niet meer.

Het scoren lijkt deze middag niet meer te lukken, totdat Dennis in de 81e minuut een voorzet van Jeroen binnen kopt bij de 2e paal. Vlak daarna, in de 85e minuut, schiet Jasper een vrije trap op de keeper en is het Dennis die de rebound erin weet te werken. En 2 minuten daarna is het Jari die 1-op-1 met de keeper gaat en met een fraaie lob de bal in het doel werkt. Uiteindelijk krijgt VVA eer naar werken, al maakte het zichzelf nog flink moeilijk deze middag.

Met deze overwinning komt VVA op 22 punten en staat het op de 7e plek. Het gat naar de nummer 3 Patrijzen is 3 punten (en zij hebben een wedstrijd meer gespeeld). Het staat dus allemaal erg dicht bij elkaar! En daarnaast doet VVA nog helemaal mee om de 2e periode. Aanstaande gaat VVA op bezoek bij Zeelandia Middelburg. De Middelburgers staan 5e met 23 punten.