VVA JO14 knokt zich naar overwinning en koppositie - www.arendskerke.nl

VVA JO14 knokt zich naar overwinning en koppositie

VVA JO14 knokt zich naar overwinning en koppositie

's Heer Arendskerke JO14-1

1 - 0

ST HVV'24 / Graauw JO14-1

Jimi Jansen (schot)
27'

Competitie

4e klasse 1

Datum

30 maart 2019 9:30

Accommodatie

Onbekend

HVV de koploper kwam op bezoek. Een echte topper dus! We waren helaas verre van compleet, maar met hulp van Siep Capello (1 helft) en Daan van Sabben (die zelfs zijn halve finale voor de beker voor ons liet gaan!) hadden we toch ruimte om te wisselen. 
De koppies stonden strak en de boys waren gebrand op een goed resultaat. Voor de winterstop hadden we nog ruim gewonnen (4-1), maar na de winterstop had HVV nog geen doelpunt tegen gehad dus onze doelstelling was om dat vandaag in ieder geval te doorbreken.
Eigenlijk kan ik het verslag van deze wedstrijd vrij kort houden. Wij moesten het spel maken en probeerden dat ook, maar hadden regelmatig  balverlies waarop HVV razendsnel de counter in zette. Zoals zo vaak waren we in de eerste helft de bovenliggende partij, maar vergaten we de kansen (Siep, Timo) af te maken. Ook HVV kreeg zoals gezegd kansen om te scoren, maar Ivar kwam goed uit en zorgde ervoor dat de spitsen naast schoten. In de 27e minuut een goed lopende aanval van ons over rechts die bij William op het middenveld terecht kwam. Die gaf een perfecte steekbal naar links op Jimi die daar goed op reageerde en alleen voor de keeper geen fout maakte: 1-0. Daarna had HVV gelijk kunnen maken en had Sven, die zichzelf lanceerde, de score kunnen uitbreiden, maar hij schoot op de 'Cassilas teen' van de goede grote keeper. 
Na rust eenzelfde beeld, maar HVV had wel meer dreiging met hun snelle spitsen. Vandaar ook dat we de licht geblesseerde Nick toch lieten staan. Wat heeft hij veel ballen weggehaald en aanvallen onderbroken. Ook Daan was zeer nuttig met zijn snel- en slimheid. En met een fantastische redding op de lijn heeft hij zeker een groot aandeel in de overwinning gehad. 
Verder moet ik eerlijk zijn dat het voetballend niet onze beste wedstrijd was, maar we hebben wel met z'n allen gevochten als leeuwen om de overwinning binnen te halen. Timo was een van de kilometer vreters die in de 2e helft halverwege toch eens vroeg hoelang het nog was. En aan zijn gezicht te zien was het niet het antwoord dat hij wilde horen. Maar de boys hielden zoals gezegd stand en er was dan ook een grote opluchting te horen na het laatste fluitsignaal.
Vanaf nu beginnen we aan de returns: nog 5 finales en om kampioen te worden moeten deze gewonnen worden. Te beginnen zaterdag bij buurman Lebo!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!