VVA JO14 herstelt zich snel - www.arendskerke.nl

VVA JO14 herstelt zich snel

VVA JO14 herstelt zich snel

's Heer Arendskerke JO14-1

5 - 0

SJO Lebo/SVN/VVB JO14-1

Jimi Jansen (schot)
22'
William van Gilst (vrije trap)
26'
Siep Capello (schot)
42'
Jimi Jansen (intikker)
64'

Competitie

4e klasse 1

Datum

27 februari 2019 19:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd tegen Lebo moest doordeweeks worden ingehaald; een echte avondwedstrijd dus. Na het verlies tegen Zaamslag konden we ons tegen Lebo revancheren voor ons matige spel. Jappe was ziek, Jelle Pekaar kon niet op tijd aanwezig zijn, maar kwam nog wel kijken en Dave is nog steeds herstellende. Siep Capello, die 1x per week met ons meetraint, stond uiteraard klaar om ons te helpen. 
Vanaf het begin van de wedstrijd waren we de bovenliggende partij. Overal op het veld wonnen we de duels, maar het vervolg was niet altijd goed of anders gezegd wat onrustig. Wellicht dat dit ook kwam door het hobbelige veld, maar vaak werd de bal maar naar voren gerost in de hoop dat Jimi of Raoul erachter aan gingen. Dat deden ze wel, maar ze konden de bal niet altijd halen. Uitzondering op de wilde trappen was William. Hij was licht geblesseerd aan zijn (achilles)pees. Of het hierdoor kwam weten we niet, maar hij speelde hierdoor rustig en gedoseerd aanvallend, zoals de trainers dat heel graag zien. Daarbij gaf hij steekpassjes en verleggende breedtepasjes om van te smullen.
Ondanks het overwicht duurde het nog tot de 22e minuut voordat we scoorden. Een steekpass van Wil werd op waarde geschat door Jimi en die scoorde vanaf links hoog in de linker hoek naast de keeper: 1-0. (zelf vond hij het een 'normale' goal, maar neem van mij aan dat het een beauty was). Even later nam Wil een vrije trap van 25 meter van de goal; hard en hoog genoeg, zodat de keeper er alleen zijn vingertoppen kon krijgen: 2-0. Dit was ook de ruststand. Ivar die weer voor het teambelang op de goal was gaan staan had geen schot te verwerken gehad, hooguit een terugspeelbal. Klasse Ivar!

In de 2e helft begon Lebo even wat feller aan de wedstrijd, maar dat resulteerde niet in kansen, want Julian, Koen, Nick en Jelle van Iersel waren niet van plan om te wijken. In de 7e minuut weer een steekpass van Wil, maar nu op Siep die vanaf rechts laag links van de keeper in schoot: 3-0. Wedstrijd gespeeld. In de 16e minuut zelfde situatie, maar nu kwam de steekpass bij Sven die hard en droog ook links en laag van de keeper binnen schoot: 4-0. Als we iets rustiger waren geweest in de afwerking dan had het een hele hoge uitslag kunnen worden. Er viel echter nog maar 1 doelpunt in de 29e minuut en die was voor Jimi die bij een corner goed reageerde op een klutsbal: 5-0. 

Zoals gezegd kon het voetballend nog wat beter/rustiger, maar er moet ook nog iets overblijven om voor te trainen. Een goede teamprestatie en daar kunnen we weer mee verder. Op 16 maart pas weer de volgende wedstrijd tegen Sluiskil uit en dat was voor de winterstop een lastige wedstrijd die we maar nipt wonnen dus we zijn gewaarschuwd! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!