Fedde Otte (intikker)

3e klasse 03

19 september 2020 9:30

Onbekend

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Kloetinge JO10-5 op het programma. Alle spelers waren aanwezig, dus Aydean, Dani, Dennie, Fedde, Luuk, Ryo, Steijn en Tim stonden op het wedstrijdformulier. Hierbij moet wel vermeld worden dat Dani de eerste helft de JO9 moest helpen en Ryo de tweede helft. Dit scheelde ons een wisselspeler en de JO9 had daardoor voldoende spelers. We speelden vandaag 6 tegen 6, dus we hadden één wissel. Luuk stond deze wedstrijd op de goal en er kan direct gemeld worden dat het een saaie ochtend voor hem was omdat hij bijna niets te doen heeft gehad.

We zijn dit seizoen 3e klasse gaan voetballen in de hoop dat we minder fysieke en meer voetballende tegenstanders zouden kregen. Dat afgelopen twee wedstrijden ging dat goed. Helaas was deze wedstrijd een negatieve uitschieter. We wonnen zonder enige tegenstand met 17-0. Om niet tot een eindeloos verslag te komen worden maar twee hoogtepunten aangehaald en verder alleen de doelpuntenmakers genoemd.

Het eerste hoogtepunt was de 1-0. Tim onderschepte de uittrap van de keeper, nam de bal goed aan, omspeelde de keeper en scoorde. Het komt niet zo vaak voor dat Tim scoort, waardoor het extra leuk is om dit in het verslag te vermelden. Hetzelfde geldt voor Fedde. Dit brengt ons bij het tweede hoogtepunt. Nadat Aydean met een schot de paal had geraakt, kwam de bal voor de voeten van Fedde. Hij liet dit kansje niet onbenut en schoot netjes binnen. De 17-0 was een feit.

De andere doelpuntenmakers waren: Steijn (6), Dani (4), Dennie (2) en Aydean (2). Er werd ook nog een eigen doelpunt door een speler van Kloetinge gemaakt.

Helaas hebben we deze zaterdag weinig geleerd. Hopelijk is de volgende wedstrijd beter in evenwicht.