Geen winnaar bij VVA JO9-1 tegen SVH/Kwadendamme JO9-1

3 - 3

ST SV Hoedekenskerke/VV Kwadendamme JO9-1

5e klasse 01

24 oktober 2018 18:30

De uitschakeling van de beker kon weggespeeld worden in een lichtwedstrijd op woensdagavond tegen de combinatie Hoedekenskerke/Kwadendamme. Beide ploegen hadden veel spelers, dus onderling werd afgesproken om het veld iets groter te maken en 8 tegen 8 te spelen. Steijn begon de eerste helft op de goal.

Na drie minuten spelen keken we al tegen een 0-2 achterstand aan. Het leek dus een moeilijke wedstrijd te worden. Sommige jongens en meisjes van de tegenstander waren ietsje groter en daar waren onze jongens toch een beetje van onder de indruk. Na die snelle achterstand ging gelukkig de knop om en werd er samen keihard gewerkt om tot een goed resultaat te komen. In de zevende minuut resulteerde dit in de 1-2. Na een indribbel gaf Thomas een voorzet op Dennie en die maakte het keurig af. Een paar minuten later een nieuwe kans voor VVA. Ryo legde de bal goed terug op Aydean. Helaas ging zijn schot net naast. Vlak daarna nog een schot van Aydean, maar deze keer ging de bal over de goal. Steijn had inmiddels al een tijdje niets te doen gehad. Dit kwam met name omdat Luuk heel gedisciplineerd stond te verdedigen en iedere uitbraak van de tegenstander wist te stoppen, maar ook omdat Mees en Tim op het middenveld veel duels wonnen. Toen toch een kans voor de geel-zwarten. Een lange bal ging over onze verdediging heen en de spits kwam één tegen één met Steijn. Gelukkig was Steijn op tijd zijn doel uit en wist te bal te stoppen. Zo gingen we met een 1-2 achterstand de rust in.

In de tweede helft ging Ryo keepen. Al vrij snel kwamen we op 2-2. Dennie schoot de bal in de kruising na een voorzet van Dani. In de zesde minuut een schot van Dani met zijn chocoladebeen (rechts). Het schot was net iets te zacht en kon worden tegengehouden door de keeper. Niet veel later een corner voor de geel-zwarten. De bal werd hoog voor de pot gegooid en Aydean sloeg de bal met zijn handen uit de lucht. De vrije trap die daarop volgde werd keihard binnengeschoten. Ryo was kansloos, dus  we keken tegen een 2-3 achterstand aan. Gelukkig trok Dani na geklungel in de verdediging de stand snel weer gelijk: 3-3. Vervolgens kregen we nog twee goede kansen, maar ze gingen er niet meer in. Er werd dus gelijkgespeeld en dat was gezien het wedstrijdbeeld terecht. Complimenten aan de ploeg. Ze hebben allemaal laten zien dat ze heel hard kunnen werken. Gelukkig werd dit beloond met een punt.

Na de wedstrijd werden nog penalty’s genomen. Het was te zien dat de pijp leeg was, want alleen Dennie en Luuk wisten het net te vinden.