Noordpark 1
3332LA
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6128193

Arendskerke kon afgelopen zaterdag geen vuist maken tegen VVGZ 1 in Zwijndrecht en verloor daardoor met 3-0. VVGZ dat nog kans had op een periodetitel zette vanaf het begin druk op VVA en dat leverde hen kansen op. Na 13 minuten verlegde VVGZ de bal naar de rechter kant en kon Tanriseven onbedreigd uithalen en de bal links onderin de goal langs Tom schieten.

Het lukte VVA niet om onder de druk uit te spelen, op een enkele uitval na. Bij zo een uitval moet het dan meezitten en dat was niet het geval: buitenspel, of de bal werd niet goed verwerkt / verdedigd. Verdedigend kon het compact spelende VVA het tot de rust volhouden, mede dankzij Tom die de hele wedstrijd goed stond te keepen met een paar spectaculaire reddingen.

Door de 1-0 hield VVA hoop op de gelijkmaker maar die hoop werd na rust in de 57e en 63e minuut weggeschoten door goals van Roodhorst en De Vriend. VVA probeerde nog wel maar kon geen kansen creëren en VVGZ lukt het ook niet om nog een keer het net te laten bollen. Zo bleef het bij 3-0 op het verlaten sportpark. Een uitslag die voor VVGZ ook niet genoeg was voor de periodetitel die nu naar MZC gaat.

VVA blijft met 4 punten op de 12e plek staan en wacht komende zaterdag thuis de confrontatie met Oostkapelle/Domburg.