Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Ik heb zitten twijfelen om over deze wedstrijd wel of geen verslag te maken. Toch lijkt/leek het me verstandig om het wel te doen.

We hadden al begrepen dat Walcheren een fysieke ploeg was. Mo15-2 had dat aan den lijve ondervonden en die waren niet geheel ongeschonden uit die strijd gekomen. De leiding gaf aan dat we zo veel mogelijk uit de duels moesten blijven. Dat gingen we doen door vroeg te storen zodat de lange bal niet gegeven kon worden. We hebben een team die het echt van het voetballen moet hebben. Dus was deze opdracht iets nieuws. Met die intentie starten we ook de wedstrijd. Maar al snel werd duidelijk dat Walcheren hier niet van gediend was. Na 1,5 minuut werd Lotte al getrakteerd op een forse overtreding, waarbij ze haar voetbalschoen verloor en ook nog lelijk terecht kwam op haar arm. Toch voerden we de opdracht goed uit. De eerste 20 minuten waren we echt de bovenliggende partij. En na 3 minuten werd er een doelpunt gescoord die eigenlijk een kopie was van het eerste doelpunt van vorige week tegen RCS. Romi stuurde vanuit het middenveld Fien weg op rechts die de bal weer perfect voor gaf op Meike. 1-0. Even leek het er op dat we op 2-0 kwamen. Maar de achterbal die we onderschepten en beheerst afrondde( Fien) bleek eigenlijk een corner te zijn. Die bracht niets op. Na een minuut of 20 kwam Walcheren dan toch in hun spel. En de tackles, slidings en Overtredingen werden zonder pardon op het grasveld tentoongesteld door Walcheren. Desondanks bleven we goed overeind en probeerden toch met verzorgt voetbal er uit te komen. We gingen rusten met 1-0 voorsprong.

De tweede helft begonnen we weer uitstekend en er volgden een paar kansen. Walcheren gooide er nog een schepje boven op. In 1 van de duels kwam er een speelster alleen voor Kyra en maakte de 1-1. Kyra keepte overigens een prima wedstrijd. Maar de wedstrijd werd grimmiger. Van de zijkant zagen we dat ons meidenteam behoorlijk wat overtredingen mee kreeg. Overigens geheel terecht. Met nog een minuut te spelen ging Saar er vandoor op de linkerkant. Ze stak het hele veld over. Maar werd volledig onderuit geschoffeld. Het is niet de bedoeling dat ik een verslag ga maken van wat daarna allemaal gebeurde. Maar lief ging het er niet aan toe. Na overleg met scheidsrechter Remko is toen besloten om voor het einde van de wedstrijd te fluiten.