Vroonlandseweg 53
4421BW
KAPELLE
tel. 0113-342247

Na de wedstrijd tegen Zeelandia/Middelburg stond de volgende pittige opgave op het programma, Kapelle. In de najaarscompetitie werd het een gelijkspel 2-2. Dus we wisten wat we konden verwachten. Kapelle heeft een aantal goede snelle en balvaste speelsters en in de verdediging staat een rots die heel veel opruimt.

Voor de wedstrijd hebben we de meiden op het hart gedrukt om er vanaf de eerste minuut er vol tegen aan te gaan. Iets wat we vorige week misten. Cloë stond bij ons op het doel en bij afwezigheid van Ymke( Geblesseerd) stond Lieke naast Suus. Om de rugdekking te geven aan Anouk, Jente en Indy! Dat was geen overbodige luxe want onze verdediging had de handen vol aan de snelle spitsen. De eerste 20 minuten kwamen we eigenlijk niet aan voetballen toe. Kapelle stond na 25 minuten inmiddels met 2-0 voor. Daarna kwamen we tot goede combinaties, die toch een paar kansen opleverde via Kyra, Meike en Fien.

In de rust gaven we de meiden mee dat er nog niets verloren was. Want er waren nog 35 minuten te voetballen. Het ging ook nog redelijk gelijk op. Cloë haalde nog een paar schoten prima uit haar doel, maar de snelle spitsen braken steeds meer door onze verdediging, zodat er geen houden meer aan was. Uiteindelijk werd het 5-0 voor Kapelle. Kapelle is een stuk verder dan wij, dat zeker. Maar dan moeten we meer uit een ander vaatje tappen en de beuk er in!!!   He, dat heb ik volgens mij vorige week ook geschreven. We gaan in herhaling vallen…..