Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Na enkele weken niet te hebben gevoetbald stond op 9 april de wedstrijd tegen Kloetinge Mo15-2 op het programma. Het was een hele puzzel om tot een juiste opstelling te komen. Ilse was ziek en Danique is nog steeds geblesseerd. Daarnaast moesten Meike en Suus mee met Mo15-2 die ook rond hetzelfde tijdstip moesten spelen. Het is een voordeel dat we een paar speelsters hebben die in elke linie kunnen spelen ( Lieke, Lotte, Julia en Jente) zodat er toch een degelijk team stond. Ymke en Lieke leiden de verdediging en deden dat prima. Anouk op links en Jente op rechts, later kwam Indy daar ook bij. Saar en Romi stonden weer naast elkaar op het middenveld met links geflankeerd door Tess en Lotte aan de rechterkant. Ons aanvalsduo bestond uit Julia en Fien. De eerste minuten werd er gelijk druk gezet, zoals we dat hadden afgesproken. Lieke gaf daar duidelijk het signaal af naar de rest van ons team door dat verbaal te bekrachtigen. Zij was vandaag, door afwezigheid van Meike en Danique, de aanvoerder en deed dat prima. Er werd vanuit achter en het middenveld direct ook de zijkanten opgezocht. Lotte en Tess kwamen er een paar keer goed door. En een paar schoten gingen richting het doel van Kloetinge, maar die waren niet venijnig genoeg. Tot Fien er in de 5e minuut vandoor ging op rechts en de bal goed voorgaf. Julia plaatste de bal keurig in de hoek. 1-0 voor en lekker vroeg in de wedstrijd. We hadden al snel door dat het niet de echte keeper was die op doel stond zodat er regelmatig geschoten werd op het doel. Romi schoot in de 8e minuut beheerst binnen. In de 14e minuut schoot ze nog een keer en deze was niet onhoudbaar voor de keeper, maar toch ging de bal in het doel. Na een kwartier met 3-0 voor. Er hing even een monsterscore in de lucht, want we bleven goed combineren en de ruimtes zoeken. Toch kwamen we niet echt tot uitgespeelde kansen. Kloetinge kwam wat beter in de wedstrijd en zorgde voor wat tegen aanvallen waar we niet helemaal goed stonden. Maar het werd vakkundig opgelost door onze verdediging en onze keeper Fenna. Saar en Romi vonden elkaar weer makkelijk op het middenveld en als dat duo eenmaal op dreef is het voor de tegenstander moeilijk om daar vat op te krijgen. In de tweede helft passeerde Romi een paar tegenstanders en schoot op het doel. Het schot werd niet goed door de nieuwe keeper verwerkt zodat Lotte netjes de 4-0 kon binnen schieten. Daarna werd Fien nog in stelling gebracht door Romi, maar haar schot belande op de lat. Lieke ging ook nog een keer op avontuur echter kwam haar pass bij Kyra terecht die net buitenspel stond. Het viel op dat alle meiden erg actief waren en de wil was er om nog meer doelpunten te scoren. Dat lukte echter niet, zodat de 4-0 stand bleef staan tot het einde.

Een prima overwinning met veel inzet en een paar hele goede aanvallen en ook weer de 0 gehouden. Dat is ook een dik compliment aan onze verdediging en keepster. Als we zicht houden op de top 3 doen we het netjes.