Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Arendskerke deed dinsdagavond slechte zaken in de strijd tegen degradatie. De blauw-witten verloren op eigen veld met 1-2 van concurrent SSV'65.

Arendskerke was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam in de 24e minuut verdiend op voorsprong na een kopbal van Jaron Geene. Het tempo bleeft hoog maar Arendskerke vergat door te drukken en zag voor rust SSV'65 uit het niets langszij komen.

In de 2e helft werdt het spel er niet beter op en was het de ploeg uit Goes die na bijna een uur spelen op voorsprong komen. Arendskerke probeerde het nog wel maar was onmachtig en kansen waren er niet. SSV'65 bleef eenvoudig overeind en had in de slotfase nog een paar grote kansen. Maar gescoord werd er niet meer.

Door deze nederlaag is Arendskerke nu hekkensluiter. Zaterdag wacht nog een degradatiekraker. Dan komt FC Axel op bezoek. Een wedstrijd die gewonnen moet worden.