Hogeweg 15
4401BT
YERSEKE
tel. 0113-404066

In het eerste half uur was Yerseke wel de bovenliggende partij maar voetbalde Arendskerke prima mee. In de 37e minuut een prachtige goal van Yerseke. De thuisploeg was ineens los en kwam via een makkelijk gegeven penalty (na ongelukkig hands van Marijn) op 2-0. De wedstrijd leek definitief gespeeld toen vlak daarna ook nog de 3-0 viel. Sander bracht op slag van rust de spanning ietsjes terug. Ruststand 3-1.

In de 2e helft ging Arendskerke op zoek naar de aanslutingstreffer. Maar grote kansen vielen er niet te noteren. Yerseke leunde lekker achterover en was levensgevaarlijk in de counter. Na een uur spelen viel de 4-1 en was de wedstrijd beslist en zeven minuten voor tijd werd de eindstand bepaald op 5-1.

En dik verdiende overwinning van Yerseke dat blijft meedoen voor de hoofdprijs. Komende dinsdag speelt Arendskerke een thuiswedstrijd tegen SSV'65. En volgende week zaterdag is FC Axel de tegenstander. Beide ploegen zijn directe concurrenten in de strijd tegen degradatie dus de druk zal bij iedereen er volop staan.