VVA scoort niet en verliest met 0-2 van DBGC

Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Ondanks een flink aantal kansen, kwam VVA afgelopen zaterdag tegen DBGC niet tot scoren. Wel gaf VVA 2 doelpunten weg uit een corner. Uiteindelijk werd het 0-2 voor de bezoekers uit Oude-Tonge. Omdat Axel, Bruse Boys en Serooskerke ook verloren, blijft de stand onderin ongewijzigd.

Arendskerke zette de tegenstander vroeg onder druk en dit leek te werken. DBGC had moeite om onder de druk uit te komen en maakte af en toe een foutje. De kansen die hieruit voort kwamen werden niet benut. Voordat de 0-1 viel, hadden Dennis, Tom, Jasper en Dominic de kans gehad om VVA op voorsprong te zetten, maar vaak redde de keeper knap. Sep werd voor DBGC gevaarlijk, maar Tom redde goed. In de 40e minuut kreeg DBGC een corner welke in de 16 bleef hangen en door Mackloet achter Tom geschoten werd.

Na rust vocht VVA voor de gelijkmaker, maar werden er minder kansen gecreëerd. Een meer rommelig spelbeeld, strijd om de bal. Sam, Tom en Michel worden gevaarlijk, Dennis ziet een bijna getelde kopgoal gekeerd worden door de keeper. In de 75e minuut kopt Tromp de 0-2 binnen uit een hoekschop.

Na de 0-2 probeert VVA de aansluiting te vinden, maar dit lukt niet. Het lukt DBGC ook niet meer om te scoren. Aankomende zaterdag 7 mei komt Bruse Boys op bezoek, een nieuwe belangrijke wedstrijd voor VVA in de strijd om handhaving.