12-11-16 Apollo'69 JO11-2 - VVA JO11:2 9-6
22-10-16 VVA JO11:2 - Heinkenszand JO11-2 11-0
08-10-16 Heinkenszand JO11-2 - VVA JO11:2 2-11
01-10-16 VVA JO11:2 - Apollo'69 JO11-2 3-8
24-09-16 Kapelle JO11-4 - VVA JO11:2 afgel.
10-09-16 Kloetinge JO11-9 - VVA JO11:2 1-10
07-09-16 VVA JO11:2 - SKNWK JO11-2 4-3

Wedstrijdverslagen

19 nov 16     DWO'15 JO11-2-VVA JO11-2     4-0

Verlies VVA JO11-2 tegen DWO'15

We vertrokken gelukkig weer compleet naar Ovezande voor de wedstrijd DWO'15 JO11-2 tegen VVA JO11-2. De heenwedstrijd hadden we gewonnen dus vandaag viel er iets te halen. We waren gelijk vanaf de aftrap veel in balbezit en op de helft van de tegenstander te vinden. Dian verdeelde het spel goed en Siep had een paar hele gevaarlijke acties. Helaas had DWO een hele goede keeper die alle schoten van Siep en Fien pareerde.

Even stonden we niet op te letten en de bal lag bij ons in het doel. 1-0 achter. Susanna had nog een mooie pass op Siep, die schoot prachtig op de goal. Maar nu was de lat de reddende engel voor DWO. Ook hierna kwam DWO op voorsprong door een onhoudbaar schot voor Brian, 2-0. Suus en Tim bleven hard werken in de verdediging en Fien op het middenveld ze versierde een corner. Dian nam de corner en wist het hoofd van Siep weer te vinden, hij kopte goed maar jammer genoeg net naast.... Doordat wij de kansen niet wisten te benutten scoorde DWO ook nog de 3-0 voor rust. Een erg geflatteerde ruststand.

Na rust ging Siep op de goal. Hierdoor kon Tim wat doorschuiven want we moesten nu toch wel doelpunten gaan maken. Helaas viel Dian al snel uit met een lichte knieblessure waardoor we niet meer in ons spel kwamen en uiteindelijk een teleurstellende 4-0 nederlaag mee naar huis namen.

12 nov 16     Apollo'69 JO11-2-VVA JO11-2     9-6

Koploper Apollo'69 langs VVA JO11-2 in doelpuntrijk duel

Op een vroege (7.45 uur) en koude ochtend vertrokken we richting 's Gravenpolder om tegen Apollo 0.11-2 te spelen. Het veld zag nog wit van de vorst maar gelukkig ging de wedstrijd door. De heenwedstrijd hadden we verloren van apollo dus we hadden vandaag iets recht te zetten. Na 3 weken niet gevoetbald te hebben, hadden we er weer heel veel zin in. Vandaag voor het eerst in de nieuwe tenues. Brian weer op de goal en verder de vertrouwde opstelling met Tim en Suus in de verdediging, Dian,Susanna en Fien op het middenveld en Arno en Siep voorin. We begonnen goed en kozen al snel de aanval. Maar Apollo counterde snel en scoorde tegen de verhouding in de 1-0. Ook de 2-0 lag er in voor we het in de gaten hadden. De doelpunten vielen wel erg makkelijk. We combineerden goed en hierdoor kwam Siep in balbezit en scoorde de 1-2. Het spel ging over en weer, maar helaas waren de spelers van Apollo wel erg doelgericht, de 3-1 en de 4-1 lagen weer zo in het net. Toch wisten we dat vandaag eigenlijk niet hoefden te verliezen. Fien maakte weer mooi rushes aan de rechterkant waardoor we een corner kregen. Dian legde de corner perfect op het hoofd van Siep, 2-4. Niet veel later schoot Fien de 3-4 mooi binnen. Door nog een doelpunt van Apollo en Dian was de ruststand 4-5!! Na rust zagen we hetzelfde spelbeeld. Tim en Suus bikkelden wat af in de verdediging en Susanna liep ook elke keer goed mee met haar mannetje/vrouwtje. Arno gaf ook nog een paar mooie passes. Doordat Apollo nog 4 x scoorden en wij 2 x via Siep en Fien en omdat Brian heel veel pech had vandaag werd de eindstand 9-6. Wel een leuke en doelpuntrijke wedstrijd.

15 okt 16     VVA JO11-2-DWO'15 JO11-2    4-3

Knappe zege VVA JO11-2 op koploper DWO'15 JO11-2

Onze 2e thuiswedstrijd van deze competitie tegen een onbekende tegenstander DWO. DWO had van Apollo gewonnen dus we waren gewaarschuwd voor een goede tegenstander vandaag. We hadden er heel veel zin in.

Brian begon weer op de goal. Al in de 3e minuut kon Dian weer via de linkerkant opkomen en een voorzet bij Siep afleveren, Siep aarzelde niet en schoot snoeihard in het dak van de goal, een comfortabele 1-0 voorsprong. Fien deed weer veel loopwerk aan de rechterkant en Susanna op de de linkerkant. We hielden DWO goed onder druk en door een goede assist van Fien op Siep werd het 2-0. Daarna drong ook DWO flink aan, maar Tim en Suus stonden weer als bikkels te verdedigen. Toch werd het net voor rust nog 2-1, een mooi schot die onhoudbaar was voor Brian.

Na rust gingen we gelijk weer vol in de aanval. Arno had ook nog een mooie kopbal naar voren waardoor Siep weer in de aanval kon, 3-1. Susanna bleef ook goed haar taak uitvoeren. Siep kreeg na een ingooi de bal en zag heel goed dat Fien vrij stond, ze schoot mooi de 4-1 binnen. Toch werd het nog heel erg spannend want DWO kwam nog terug met de 4-2 en de 4-3. Brian had ook nog een mooie redding. Ook kregen ze nog een paar mogelijkheden uit corners maar gelukkig klonk toen het eindsignaal van de goed fluitende Siem. 4-3 gewonnen.

8 okt 16     Heinkenszand JO11-2-VVA JO11-2     2-11

VVA JO11-2 eenvoudig langs Heinkenszand JO11-2

Vandaag tegen Heinkenszand E2. Iedereen was van de partij, behalve Siep. Hierdoor startte Fien samen met Arno in de spits en Dian,Nick en Brian op het middenveld.

De achterhoede bestond uit het altijd vertrouwde duo Tim en Suus, Ivar op de goal. We speelden 8 tegen 8 omdat H’zand 11 spelertjes had. Er werd goed gecombineerd en als snel lag de 0-1 in het net door Dian.

Nick verrichte goed werk op het middenveld ging kwam een keer goed op en zag Fien ook nog vrij staan, die kon de 0-2 in tikken. Voor rust kwamen we achterin nauwelijks in de problemen zodat we door nog doelpunten van 2x Dian, en 2 x Nick met een 0-6 stand konden gaan rusten. Na rust mocht Arno op de goal en Ivar in de verdediging. Na rust hetzelfde spelbeeld. Dian stoomde weer lekker via de linkerkant op en kon zo mooi de 0-7 binnenschieten. Tim verdeelde het spel goed zodat Fien ook weer 2 x in stelling kon worden gebracht, 0-9. Toch kwam H’zand wel wat meer aan aanvallen toe en konden dan ook nog de 1-9 maken. Uiteindelijk werd het nog 2-11 door nog doelpunten van Dian en Nick.

24 sep 16     Kapelle JO11-4-VVA JO11-2     3-13

VVA JO11-2 maakt gehakt van Kapelle JO11-4

De 2e wedstrijd van dit seizoen. We gingen vroeg op pad (7.45 uur vertrekken) richting Kapelle met 7 spelers.

Suus begon op de goal omdat ze haar voetbalschoenen vergeten hadVerlegen emoticon. Tim en nieuwkomer Suzanna stonden in de verdediging. Dian samen met Fien op het middenveld en Siep en Arno in de spits.

Kapelle had ook een nieuw team en het was duidelijk dat ze nog aan elkaar moesten wennen. We hadden veel balbezit en kregen hierdoor veel kansen. Er werd goed gecombineerd en Suus had weinig te doen.

Hierdoor konden we met een 9-2 ! voorsprong de rust in. Mirella had inmiddels voetbalschoenen geregeld voor Suus zodat ze de tweede helft nog kon voetballen. Arno was onze keeper de tweede helft.

Het werd allemaal wat slapper maar toch bleven onze doelpuntenmakers Siep en Fien gewoon scoren, eindstand 13-3. (7 doelpunten van Siep en 6 van Fien)