05-11-16 Zeelandia Middelb. JO9-6 - VVA JO9:2 9-1
08-10-16 VVA JO9:2 - Walcheren JO9-3 2-1
01-10-16 Terneuzen JO9-4 - VVA JO9:2 2-6
24-09-16 VVA JO9:2 - Zeelandia Middelb. JO9-6 0-15
17-09-16 SJO Lebo/SVN JO9-2 - VVA JO9:2 7-1
03-09-16 Colijnspl. Boys JO9-1 - VVA JO9:2 5-4

Wedstrijdverslagen

25 mrt 17     Kapelle JO9-5 - VVA JO9-2     4-3

Nipte nederlaag VVA JO9-2 bij Kapelle

De wekker ging om 7 uur, want om kwart voor 8 moesten we op het plein staan om vervolgens om half 9 uit te spelen tegen Kapelle. We kwamen moeilijk op gang en stonden al snel 1-0 achter. Toen scoorde Sara de 1-1. Toen scoorde Kapelle weer. Dat was de2-1. En na mijn assist scoorde Shorraya de 2-2. Toen scoorde Kapelle twee keer achter elkaar : 3-2 en 4-2.Toen scoorde ik en was het 4-3. Toen hoorde ik de scheidsrechter fluiten en de wedstrijd was afgelopen. We hadden 4-3 verloren. Ik vond het erg jammer dat we hadden verloren.
Tess

8 apr 17     VVA JO9-2 - Apollo'69 JO9-2     1-4

Koploper Apollo te sterk voor VVA JO9-2

Op 8 april hebben we tegen Apollo “de koploper” gespeeld. Apollo speelt in hetzelfde tenue als Arendskerke dus moesten we (te grote) hesjes aan. Daar kon je ons aan herkennen en natuurlijk aan onze roze sokken. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was een spannende pot die we maar nipt verloren. Helaas was het krachtsverschil dit keer groter. Het Apolloteam kon elkaar wat makkelijker vinden en maakten de kansen af. Het had leuk geweest om de koploper het wat lastiger te maken, echter dat zat er niet in. Gelukkig kon Sara de eer voor ons redden door een doelpuntje te maken. Met nog twee wedstrijden te gaan gaan we voor de tweede plaats. Dat betekent dat we eerst van Kloetinge F4 moeten winnen. Kop op meiden : “Let’s go”

Romi

1 apr 17     Kloetinge JO9-4 - VVA JO9-2     0-0

Geen doelpunten bij Kloetinge JO9-4 tegen VVA JO9-2

Vandaag moesten we weer vroeg uit bed om lekker te gaan ballen, uit tegen Kloetinge. Het was een beetje vochtig en er kwamen een paar druppeltjes regen uit de lucht. Na dat de trainer z’n KOFFIE op had gingen we met ons meidenteam het veld op. Om 8.45 begonnen we aan de wedstrijd. Met heel veel energie en inzet hielden we Kloetinge van ons goal af. We gaven bijna geen kans weg door goed verdedigend werk van Romi , Evi, Dana, Raya en Imke. En de kansen die Kloetinge kreeg werden gestopt door Fenna. Met een paar aanvallen en goed overspelen van Tess, Sara en Meike kregen we ook nog een paar kansen om een doelpuntje te maken, maar helaas ging hij er niet in en dus met een 0-0 stand de rust in.

Met de complimenten en een high-five van de scheidsrechtster gingen we de 2e helft beginnen. Vol goede moed gingen we er weer tegenaan . Ook nu wist Kloetinge onze verdediging niet te passeren maar wij kregen helaas ook niet veel kansen om te scoren. Het bleef hierdoor wel spannend tot en einde en sommige papa’s en mama’s hielden het niet meer. De eindstand was dus 0-0. Op naar de volgende wedstrijd.

Groetjes Dana.

18 mrt 17     VVA JO9-2-Wolfaartsdijk J09-2     4-2

Winst VVA JO9-2 op Wolfaartsdijk JO9-2

Deze wedstrijddag begon wel een beetje koud Volgens mij had het de hele nacht geregend en ik dacht eigenlijk dat de wedstrijd zou worden afgelast. Gelukkig ging de wedstrijd toch door. Om 9 uur moesten we verzamelen van onze coaches Vincent en Walter. De wedstrijd begon om half tien. iedereen was er en we hadden er zin in.

Na tien minuten kwamen we met 1-0 voor te staan. Sara scoorde na een mooie voorzet van Tess. Kort daarna was het Meike die de 2e goal scoorde. Sara gaf de assist. We bleven steeds in de aanval en kort voor rust was het weer Meike die de 3-0 maakte. Toen was het rust. In de rust was er lekkere siroop. Walter en Vincent gaven nog tips wat we konden doen. Daarna gingen we het veld op.

We begonnen goed maar daarna kwam Wolphaartsdijk goed in actie Ze scoorde de 3-1 en ze gingen goed door. Na een mooie aanval maakte ze de 3-2 En toen werd het nog spannend. Maar Sara scoorde. Het was toen 4-2 Fenna keepte heel goed. Evi had bijna gescoord maar iemand pakte de bal af. Ymke was ook goed in vorm en ook Romi en Shorraya verdedigden heel sterk. Dana speelde ook heel erg goed. Dit was onze vijfde wedstrijd en het gaat heel goed. We hebben nu 4 wedstrijden gewonnen en 1 verloren. Samen met Kloetinge staan we op de tweede plek. Apollo staat eerste. Volgende week spelen we uit tegen Kapelle, altijd lastig.

Tot de volgende keer
Groetjes Sara.

11 mrt 17     VVA JO9-2 – LeBo/SVN JO9-2     2-1

Nipte zege VVA JO9-2 op LeBo/SVN JO9-2

We moesten om 9.30 uur op het veld zijn en om 10.00 uur spelen. Thuis tegen lebo. Papa was de scheidsrechter. LEBO mocht aftrappen, toen gingen we beginnen. We gingen gelijk aanvallen maar LEBO ook. Het spel ging dus lekker op en neer. Na een paar minuten ging Sara goed door aan de zijkant van het veld. Ze gaf een perfecte voorzet op Tess die de bal er prachtig in schoot! Daarna mocht lebo weer aftrappen. We speelden erg goed in de eerste helft. Iedereen deed erg goed haar best. Het tweede doelpunt werd gescoord door Sara na een slechte uittrap van de Lewedorpse keeper. Zo gingen we met een 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust kwamen we weer op het veld en we speelden weer. Toen scoorde helaas Lebo. Maar Fenna was heel goed in keepen, daarom hadden we niet verloren, maar gewonnen met 2-1. Een jongetje tackelde mij bijna en tackelde Sara. Toen ging ik flink mijn best doen. En volgens mij deed iedereen heel erg haar best. En dat heeft wel geholpen.
Leuk dat u dit heeft gelezen! Evi.

4 mrt 17     VVA JO9-2 – Kapelle JO9-5     5-0

VVA JO9-2 blijft in spoor van koploper

Na de voorjaarsvakantie hebben we weer zin om te voetballen. Het weer was goed want het was niet te warm en niet te koud. We waren niet kompleet omdat Dana nog op vakantie was, maar we hadden toch gewonnen met 5-0.

We beginnen met de warming up. En vlak voor we beginnen met de wedstrijd doen we nog even onze yel: YEL YEL YEL DE MEIDEN WINNEN WEL HEEEEEY! in de eerste helft kon ik de 1-0 maken door de voorzet van Romy. daarna kon ik nog een keer scoren ik was echt super blij!

In de rust gingen we lekker wat drinken en had Vincent nog een paar tips zodat we de wedstrijd niet gingen verliezen:pak allemaal je mannetje! De tweede helft had Romy gescoord en toen werd het 3-0 Kort daarna scoorde Saar 4-0 En daarna had Saar er nog een gescoord door mijn voorzet Uiteindelijk werd het dus 5-0 En ik vond ook dat Fenna heel goed had gekeept want ze had alle ballen tegen gehouden En ik vond dat iedereen goed z’n best had gedaan We kunnen trots op ons meidenteam zijn.

Groetjes Meike van Hese

18 feb 17     Apollo'69 JO9-2 - VVA JO9-2     3-2

VVA JO9-2 verliest nipt van Apollo'69 JO9-2

De meiden van JO9-2 tegen Apollo om 9.00 uur beginnen. Vroeg hoor, 9.00 uur beginnen, maar we mogen weer, na al dat koude weer en ik heb er zin in! De vorst is weer uit het land verdwenen. Daarvoor in de plaats is er een dikke mist gekomen vandaag. De overkant van het veld is voor de toeschouwers slecht te zien. Er waren veel papa’s en mama’s mee naar ‘s-Gravenpolder!! Fijn zoveel vertrouwd publiek.

De eerste helft neemt Saar met het eerste doelpunt al vrij snel de voorsprong. Ze kwam aanrennen, de tegenstander kwam achter haar aan, maar haalde niet in. Ze had alleen maar oog voor de bal en de keeper en schopte de bal precies in de juiste hoek! Prachtig schot!! 0-1. Ze bezeerde nog wel even haar voet, maar na een dikke knuffel van haar mama kon ze gelukkig toch weer doorspelen. De rest van de eerste helft verloopt toch wat moeizaam en krijgen we nog drie doelpunten tegen. Onze verdediging maakte dat Fenna veel ballen moest tegenhouden en er helaas drie daarvan door liet gaan. We hadden niet echt de overhand, speelden niet goed over. We waren veel op onze eigen helft aan het spelen. Stand bij rust uiteindelijk 3-1.

In de rust heeft onze trainer ons zoals gewoonlijk flink opgepept en een portie positiviteit meegeven. Vooral Fenna heeft er wat mee gedaan en heeft in de tweede helft erg veel ballen tegen gehouden. Apollo was toch net iets beter dan wij. Ze speelden wat beter over en hadden veel meer kansen. Saar was ook de tweede helft weer degene die er nog eentje bij scoorde voor ons team. YEAH! Helaas net niet genoeg voor gelijk stand of winst, eindstand 3-2 voor Apollo.
Ymke

4 feb 17     Wolfaartsdijk JO9-2-VVA JO9:2     4-7

De meiden van JO9-2 na rust langs Wolfaartsdijk JO9-2

Op moment van schrijven, is het alweer zaterdag en de wedstrijd, alle wedstrijden) afgelast door vorst en sneeuw, dus kan ik mooi nog verslag doen van vorige week. Na een valse competitie start, eerste 2 wedstrijden afgelast, mochten we eindelijk weer aan de bak, uit naar Wolfersdiek.

Een redelijk goeie 1ste helft, waarin wij de betere ploeg waren. Door persoonlijke foutjes komt W’dijk op 1-0. Met een diepe bal op Saar, die op haar beurt een goeie actie maakt, is het al weer snel gelijk. Even later twijfel bij een van onze verdedigers, uit of terug, uit of terug…. Toch maar terugspelen, maar te zacht, aanvaller er tussen … 2-1. Gelukkig tonen we veerkracht, en is het Tess die snel al weer gelijk maakt. Kort voor rust wordt er een bal voorgegeven, Dana kan inschieten, maar ziet Tess er nog beter voorstaan, VVA aan de leiding 2-3. Helaas gaan we met een gelijke stand de rust in.

In de rust besluiten we er in de 2de helft een schepje bovenop te doen, we beseffen allemaal dat we hier kunnen winnen. De dames zetten deze woorden kracht bij, door dat ook daadwerkelijk te doen, en zo simpel uit te lopen naar 7-3. Vooral de 7-3 van Meike was een beauty, afvallende bal van 20 meter vol op de wreef in het doelgejaagd. Door een iets mindere uittrap, van onze keepster die overigens weer solide stond te keepen, mag W’dijk nog 1 maal scoren, eindstand 7-4!!

Een mooie, dik verdiende zege, waarin we hebben laten zien, leuk en goed te kunnen voetballen. Meegereisde ouders, alswel de trainers, hebben van jullie genoten. Gaan we met zijn allen zo door? Zodat we aan het einde van de competitie een feestje kunnen vieren??