0-0
x

Verslagen

VVA 2-Kloetinge 3 1-3
Arendskerkemoest het vandaag opnemen tegen een sterke tegenstander. Kloetingewas de laatste weken sterk op dreef en liet dat vandaag vooral inde 1e helft zien dat het prima ploeg heeft. Arendskerke probeerdete voetballen maar dit werd uitstekend in de kiem gesmoord door detegenstander ze zaten er kort op waardoor weinig ballen goed terechtkwamen. Het duurde tot aan de 20e minuut voordat Kloetinge op een0-1 voorsprong kwam een aanvaller van hun maakte een overtreding opKeeper Richard Barendse waardoor hij in botsing kwam met een eigenspeler en een Kloetinge speler deze kans niet onbenut liet. Een minuutlater werd het zelfs 0-2 een prima opgezette aanval werd netjes afgemaaktdoor een Kloetinge speler. Dit bleef tot aan de rust zo de mannenvan Jan liepen hun meer te ergeren aan het fluiten van de scheidsrechterdie vooral in de 1e helft liet zien dat hij op de hand van de bezoekerswas. In de 2e helft waren de rollen omgekeerd Arendskerke viel aanen Kloetinge beperkte zich tot verdedigen Arendskerke kreeg volopkansen zo ging Gerben Eversdijk alleen op de Keeper af maar deze reddeprima. Toch kwamen de bezoekers op 0-3 een voorzet vanaf de rechterkantviel door de handen van Keeper Richard Barendse in de goal 0-3. Arendskerkescoorde weer gauw tegen door Andre Tange . Hier bleef het bij alsArendskerke net zo had gespeeld in de 1e helft als in de 2e helfthad er meer in gezeten vandaag. Arendskerke 2 is geen wonderploeghet is een ploeg die het van hard werken moet hebben laat iedereendat zich eens beseffen dan komen betere resultaten dan dat ze de laatstetijd regelmatig hebben laten zien!!!! as Zaterdag wacht Apollo``69thuis een ploeg die voorlaatst staat maar dit zegt helemaal nietsArendskerke heeft het altijd lastig tegen deze moeilijke ploeg alsiedereen beseft dat er geknokt moet worden voor elke meter moetende 3 punten normaal geen probleem zijn.

VVC 2-VVA 2 4-3
Deze wedstrijd werd gekenmerktdoor de vele onbegrijpelijke beslissingen van de scheidsrechter, waardoorhet een ongezonde spanning op het voetbal gaf met 2 strafschoppenin ons nadeel en 3 gele kaarten. Verloren wedstrijd ondanks het grotereveldoverzicht van VVA.

Duiveland 2-VVA 2 (bekerwedstrijd) 2-5

Een goed spelend VVA kwamsnel op voorsprong in de 6e minuut door Peter Kamstra, maar Duivelandliet een antwoord niet lang op zich wachten in de 18e minuut 1-1.Na de rust in de 60e minuut was het 1-2 via Andre Tange. In de 75eminuut scoorde Menno 1-3, die daarna met rood kon vertrekken. In de80e minuut 2-3 voor Duiveland, 5 minuten later 2-4 door Gerben Eversdijken in de voorlaatste minuut 2-5 door een zeer goed spelende Mark Nieuwpoort.

VVA 2-GPC 2 2-2

Een zeer lastige tegenstandervanmiddag, die door een fout in de verdediging in de 10e minuut opvoorsprong kwam 0-1. In de 15e minuut moest Peter Kamstra met eenwenkbrauwblessure van het veld (5 hechtingen), wat voor ons zeer nadeligwas. In de 60e minuut werd het zelfs 0-2 voor GPC. Maar onder aanvoeringvan een felle Andre Tange kwamen we door een doelpunt van Gerben Eversdijkmet 1-2 terug in de wedstrijd. In de 86e minuut maakte Andre Tangeer nog 2-2 van. Meer zat er niet in.

Apollo 2-VVA 2 2-2

De spelers gingen het veldop met de gedachte van “dit varkentje zullen we wel eens evenwassen”, maar daar kwamen we bedrogen mee uit. Al in de 15eminuut kwamen we door een blunder in de verdediging op 1-0. Tot aande 75e minuut was er van een wedstrijd geen sprake tot Jaap Wissehet doel trof 1-1. In de 78e minuut een doelpunt van Menno van Tilburg1-2. In de 80e minuut werd Mark Nieuwpoort door twee spelers van Apollozeker 1,5 meter binnen het strafschopgebied onderuitgehaald, maarde scheidsrechter zag het allemaal niet. In de 89e minuut maakte Apolloer vrij gemakkelijk nog 2-2 van, heren een wedstrijd duurt 90 minuten!!!

VVA 2-Serooskerke 2-4

Een zeer sterk beging vanVVA wat resulteert in een niet te missen kans voor Menno van Tilburg,jammer maar de bal ging voorlangs. In de 25e minuut kwam Serooskerkeop 0-1, maar in de 40e minuut werd het 1-1 door Patrick Nieuwenhuize.In de 42e minuut zorgde Andre Tange voor 2-1. Door wat wisselingenin het elftal kwamen we al gauw op 2-2. Doordat nogal wat spelershet erbij lieten zitten, was het voor Serooskerke toch nog gemakkelijkom met de 3 punten naar huis te gaan, eindstand 2-4.

VVA 2-VCK 2 3-2

Het was een gelijk opgaandewedstrijd, waar VCK op voorsprong kwam met 0-1, maar in de 44e minuuttrok Wouter van Gilst de stand gelijk 1-1. In de 60e minuut een goeduitgespeelde combinatie met Peter Kamstra, waardoor Gerben Eversdijk2-1 kon scoren. In de 73e minuut scoorde Peter Kamstra 3-1 met eenprachtig doelpunt. Dat VCK nog terug kwam tot 3-2 was te wijten aanovermoedige aanvalsdrift van de verdediging.