16-06-2018

1   3
     
VVA 2 vs EBOH 2
 
zeeuwseclubshop

 

VVA sluit seizoen af met een gelijkspel

26-5-2018

Onder warme omstandigheden deelden FC Dauwendaele en VV Arendskerke zaterdag de punten in het laatste competitieduel van het seizoen. In de 1e helft was het jeugdige VV Arendskerke oppermachtig en kwam FC Dauwendaele er niet aan te pas. De kansen waren echter spaarzaam. In de 19e minuut nam Ricardo snel een vrije trap en zette Michel alleen voor de keeper. Die leek de bal over de achterlijn te tikken maar uiteindelijk wist Michel de bal uit een moeilijke hoek in het doel te glijden. Na een half uur spelen verdubbelde Michel de voorsprong. Het enige wapenfeit van FC Dauwendaele was een afstandsschot dat net over ging. Ruststand 2-2.

Na de thee was de thuisploeg wat feller. In de 52e minuut een penalty voor FC Dauwendaele na een overtreding door Jasper: 1-2. Een paar minuten later was Ricardo dicht bij een treffer maar zijn schot belandde op de lat. Na een uur spelen kwam FC Dauwendaele op gelijke hoogte. Daarna werd het spel er niet beter op. Pas in de slotfase ging het tempo nog wat omhoog. FC Dauwendaele was dicht bij een voorsprong toen een speler aan de verdediging van Arendskerke ontsnapte en oog in oog met Eljo kwam te staan. Die bleef echter rustig en voorkwam een doelpunt. Daarna kreeg Arendskerke nog een paar kansen. Michel was dichtbij zijn 3e treffer maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald. 

Gescoord werd er niet meer en zo eindigde deze wedstrijd in 2-2. Door dit gelijkspel zakt Arendskerke een plaatsje op de ranglijst en eindigt dit seizoen als 7e.

2018
za. 16-06Sponsor-penaltybokaal
za. 16-06Handicaptoernooi
za. 16-06Barbecue + feestavond
vr. 22-06Voetbalkamp Arendskerke M-F-E (22-23-24 juni)
vr. 22-06Voetbalkamp Rucphen D-C-B (22-23-24 juni)

Steun je club en shop

zeeuwseclubshop

VVA kledinglijn

sponsorkliks

 

sponsorloterij