Pastoor Fronhoffstraat 3
4453BC
'S-HEERENHOEK
tel. 0113-352084

Het was met de hakken over de sloot, maar VVA wist afgelopen zaterdag haar eerste competitiewedstrijd, uit bij VV Patrijzen, met 1-2 te winnen. Michel was de gevierde man met 2 doelpunten.

Om 14.30 werd er in ’s Heerenhoek afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Van de Velde. Arendskerke begon met de wind tegen en Patrijzen zette druk. Tot veel grote kansen van Patrijzen leidde het niet, maar het was voor VVA lastig om onder de druk uit te voetballen.

Toch deed VVA dit binnen het half uur twee maal voortreffelijk. Michel maakte op knap aangeven van Jari in de 21e minuut de 0-1 en in de 28e minuut was het Dominic die Michel met een goede voorzet in stelling bracht om de 0-2 binnen te schieten. Een bittere pil voor Patrijzen, want zij hadden het beste van het spel in het eerste half uur.

Tot de rust gebeurde er verder niet veel. Jasper had nog een goede kans om de 0-3 binnen te schieten uit een vrije trap, maar zijn schot werd knap gered door de keeper van Patrijzen.

Vlak na rust kreeg Michel gelijk een grote kans om alsnog de 0-3 te maken, maar zijn inzet trof geen doel. Daarna waren het de Patrijzen die de 2-1 hadden moeten maken uit 1 van de 2 grote kansen rond de 54e minuut. Eljo werd verslagen, maar het schot trof de paal. In de 60e minuut was het alsnog raak voor Patrijzen. Een vrije trap randje 16 ging onder muur door in de goal.

In het restant van de wedstrijd ging het spel over en weer zonder dat er grote kansen gecreëerd werden. Het lukte de Patrijzen niet om de gelijkmaker te forceren en VVA hield het spannend door er niet in te slagen de bevrijdende 1-3 op het scorebord te zetten. Daarmee eindigde de eerste competitiewedstrijd in een overwinning voor VVA.

Aanstaande zaterdag 1 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Veere op het programma. Om 14.30 wordt er afgetrapt in ’s Heer Arendskerke.