Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Om 14.30 floot scheidsrechter Van Heiningen voor de aftrap. Vlak daarvoor had Micha Mooibroek de eerste goal van de dag gescoord en daar zou het dus niet bij blijven. In de 2e minuut stapt Luuk naar voren en gaat de bal over Marc heen, Marc probeert de tegenstander nog te stoppen maar maakt daarbij volgens de scheids een overtreding in de 16: penalty. Ozgan schiet deze binnen, 0-1.

Even later in de 4e minuut krijgt Jasper een vrije trap te nemen op 20 meter afstand. Jasper schiet deze laag links in de hoek, achter de keeper. Mooi schot, 1-1. Wat een begin! En het kan nog gekker: direct uit de aftrap mag Traas soleren naar de 16 en de bal binnen schieten. 4e minuut, 1-2 Patrijzen. VVA weet deze tik op de neus goed te verwerken want het blijft voetballen en de spelers tonen veel inzet. Dat leidt in de 14e minuut tot de gelijkmaker van Dominic. Na een mooie solo vanaf het middenveld schiet hij de bal links achter de keeper. 2-2 binnen een kwartier!

In de momenten daarna gaat het spel heen en weer en ligt het vooral vaak stil vanwege kleine overtredingen. Dit leidt aan beide kanten én langs de zijlijn tot frustratie. De emoties lopen ook hoog op in de 32e minuut waarin Luuk rood krijgt omdat hij bewust op de voet van de tegenstander gaat staan. Domme overtreding en terechte kaart, hiermee moet zijn team met 10 verder.

Ondanks de man minder komt VVA niet in de problemen en kan het zelf nog regelmatig gevaarlijk worden. Het krijgt zelfs een penalty na een overtreding op Michel. Jasper schiet deze in de 38e minuut binnen 3-2. Vlak voor rust moet VVA de 4-2 maken, maar de verdediging van Patrijzen redt tot 2 maal toe een schot van dichtbij.

Na rust krijgt Jay gelijk een grote kans om de bal in te koppen, maar mist deze net. In de 54e minuut komt Patrijzen op 3-3 na een kopbal van Ozcan. Ondanks dat Patrijzen met een man meer speelt zat deze goal er niet direct aan te komen. Na de gelijkmaker ruikt Patrijzen de overwinning, maar Michel kopt in de 60e minuut op de lat. 7 minuten later moet Michel vol ongeloof het veld verlaten na een 2e gele en dus rode kaart.

Met 9 man blijft VVA knokken voor een resultaat, maar in de 80e minuut weet Ozcan zijn 3e en daarmee de 3-4 binnen te werken met een knap schot. Deze klap komt VVA niet meer te boven en ondanks een paar opportunistische pogingen weten zij niet meer te scoren. Patrijzen doet dit nog wel in de blessuretijd via een van richting verandert schot van Traas. Daarmee eindigt de wedstrijd met 3-5.

VVA blijft 7e, maar ziet haar concurrenten boven zich uitlopen. Nummer 8 Lebo is tot 7 punten genaderd. Aankomende zaterdag gaat VVA op bezoek bij Veere.