Dorpsstraat 102
4451AC
HEINKENSZAND
tel. 0113-562549

Afgelopen zaterdag ging VVA met 7-1 van het veld bij Luctor Heinkenszand. Een forse nederlaag voor de ploeg uit Arendskerke. Na een 2-0 achterstand kwam VVA nog tot 2-1, dat ook de ruststand was. Maar in de 2e helft scoorde Luctor nog 5 maal en bepaalde hiermee de eindstand op 7-1. Met nog 2 wedstrijden te gaan blijft VVA staan op de 7e plek.

Om 14.30 werd er op het hoofdveld van Heinkenszand afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Deurlo. VVA zakt wat terug en zet op eigen helft druk. Al in de 3e minuut gaat het mis en scoort Luctor de 1-0 na een slalom door de verdediging. Even later, wordt het 2-0 nadat de bal door de verdediging verspeeld wordt. Na de 2-0 weet VVA zich wat te herstellen en weet het een aantal corners te creeren. Luctor loopt ook wat terug. Uit 1 van de corners weet Robin de bal knap binnen te koppen op aangeven van Jasper. Tot de rust is VVA zeker niet minder dan Luctor.

Met een goed gevoel uit de rust begint VVA aan de 2e helft. Dit goede gevoel wordt al snel minder want Luctor maakt in de 51e minuut de 3-1. Daarna duurt het tot de 77e minuut voor de 4-1 valt en vervolgens volgen er in rap tempo meerdere goals. In de 80e, 81e, en de 90e scoort Luctor en wordt de eindstand op 7-1 bepaald. Een knappe overwinning van de ploeg uit Heinkenszand.