Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

De wedstrijd thuis tegen Serooskerke JO12-1 stond op het programma. De mannen van Walcheren hadden al 4 punten en wij nog maar 1, er werd dus een lastige wedstrijd verwacht. We waren zoals gebruikelijk compleet, dus Aydean, Dani, Dennie, Dex, Fedde, Floris, Kai, Ryo en Steijn stonden op het wedstrijdformulier.

Ondanks de kou, begonnen we fel en goed aan de wedstrijd. We creëerden twee grote kansen, maar wisten het net (nog) niet te vinden. De eerste kans voor Seroos resulteerde gelijk in een doelpunt. Na 7 minuten spelen stonden we dus 0-1 achter. Gelukkig gingen de kopjes niet hangen. We kwamen dan ook vrij snel op gelijke hoogte. Fedde pakte op het middenveld de bal af en gaf deze mee aan Steijn. Steijn ging met een goede actie een aantal tegenstanders voorbij en de legde de bal af op Dennie die simpel kon binnentikken: 1-1. Na de time-out breidde we de voorsprong uit. Kai maakte uit een rebound de 2-1 en met een afstandsschot zette Aydean de ruststand op het scorebord: 3-1.

In de rust natuurlijk tevreden gezichtjes in de kleedkamer. Afgesproken werd dat we een goed vervolg aan de eerste helft zouden geven en dat we zouden proberen meer kansen te benutten.

Ook de tweede helft waren we de betere ploeg. Het spel was misschien iets rommeliger dan de eerste helft, maar bij vlagen waren we weer goed aan het rondtikken. Hiervoor kregen we na de wedstrijd ook de complimenten van de trainer van Serooskerke. Het leek alleen niet echt te lukken om tot scoren te komen. Ook Seroos kreeg wel een paar kansjes, maar Ryo stond weer uitstekend te keepen. Vlak voor de time-out toch een doelpunt. Dani pakte de bal af van zijn tegenstander en schoot de bal van een behoorlijke afstand hard en laag binnen: 4-1. Daarna waren we los. Kort na de time-out schoot Dani de 5-1 binnen. Dit doelpunt was bijna een kopie van de 4-1. Steijn schoot met zijn chocoladebeen (links) de 6-1 binnen. De assist van Dennie met de hak was mooi om te zien. De 7-1 van Steijn was een intikker nadat Dennie de bal goed had afgelegd en op zelfde wijze zorgde Steijn ervoor dat Kai de 8-1 kon binnentikken. Het slotstuk was aan Seroos, want die scoorden nog de 8-2.

Al met al hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Floris en Dex hielden de achterhoede goed dicht, Aydean heerste op het middenveld, Fedde stond op scherp op links, Steijn speelde zijn tegenstander dol op rechts en Dennie en Kai hielden de verdediging continu bezig. De eerste overwinning in de 2e klasse werd dan ook gepast gevierd in de kleedkamer na de wedstrijd.