Koewacht 1 (zon)

0 - 0

Groep 2 72

1 september 2018 17:00

Een hard werkend Koewacht hield ondanks het overwicht van Arendskerke een punt over aan de 1e bekerwedstrijd van het seizoen. Waar Koewacht fel startte begon Arendskerke begon niet al te overtuigend aan de wedstrijd. In een niet al te beste 1e helft waren de kansen schaars. De beste was in de 24e minuut voor Justin in de  die geheel uit het niets ineens één op één voor de keeper kwam te staan. Deze redde echter knap. Een paar minuten later nog een schot van Koewacht waarbij Eljo in actie moest komen. Arendskerke was voetballend wel de betere ploeg maar was onrustig en slordig in de passing.

In de 2e helft drong Arendskerke wat meer aan. Na een uur spelen leek de pijp bij de spelers van Koewacht wat leeg maar bleven ze loeren op de counter. In de 71e minuut was Michiel dicht bij een treffer maar zijn inzet belandde in het zijnet. Een minuut later had Michel een grote kans maar weer redde de keeper. Arendskerke kreeg vervolgens nog een behoorlijk aantal kansen maar het nodige geluk en scherpte ontbrak vandaag. In blessuretijd schoot Frank nog op de lat en zo eindigde deze wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

De teleurstelling was duidelijk af te lezen op de gezichten van de spelers van Arendskerke. Volgende week de kans om een en ander recht te zetten. Dan staat de derby tegen Wolfaartsdijk op het programma.