Wolfaartsdijk 1

Groep 2 72

8 september 2018 14:30

Onbekend

Arendskerke was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De blauw-witten begonnen sterk aan de wedstrijd en zette Wolfaartsdijk vast op eigen helft. In de 14e minuut leek Michel de 1-0 binnen te schieten maar deed dat in buitenspel positie. Een minuutje later was Dominique dichtbij de openingstreffer maar hij schoot de bal hard over. In de 24e minuut was het dan eindelijk raak nadat een fraaie snelle aanval over rechts afgerond werd door Michel die de bal simpel van dichtbij kon intikken. Daarna zakte het tempo wat in en waren de kansen schaars. Frank probeerde in de slotfase nog een keer van afstand maar de keeper redde fraai.

Na de rust was de wedstrijd meer in evenwicht al lukte het de gasten niet om kansen te creëren. In de 58e minuut een goede kopkans voor Robin maar weer stond de keeper in de weg. In de 69e was het Michel die aan de aandacht van de verdedigers van Wolfaartsdijk ontsnapte. Hij leek de 2-0 binnen te kunnen schieten maar een verdediger kon nog net een teen tegen de bal krijgen met een krampaanval als gevolg. In de 81e minuut was het weer Michel die op eigen houtje door de verdediging slalomde en de bevrijdende 2-0 maakte. Slotakkoord was voor Ricardo die in blessuretijd van dichtbij de 3-0 binnen kon tikken. Arendskerke wint zo zijn 2e bekerduel. SKNWK won op eigen veld met 3-2 van Koewacht. Volgende week is het SKNWK-VVA. Winnaar van dit duel gaat naar de volgende ronde. Bij een gelijkspel kan ook Wolfaartsdijk nog door bij winst op Koewacht.