Bloedeloos gelijkspel in Vlissingen: 0-0 streak is voorbij

's Heer Arendskerke 1

3e klasse A

29 september 2018 15:00

Onbekend

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Arendskerke. Na een felle start van Arendskerke leek Marijn de de 0-1 binnen te kunnen schieten maar de keeper bracht redding. Daarna was het Vlissingen dat zich een paar keer liet gelden. De hardwerkende gastheren voelden zich de gehele wedstrijd duidelijk meer op het gemak op het stroeve kunstgras. Arendskerke had moeite met de snelle behendige aanvallers van Vlissingen dat de bovenliggende partij was. Beide ploegen kregen een paar kansen maar gescoord werd er in een matige eerste helft niet. Ruststand 0-0.

Na de thee leek Arendskerke de zaken wat beter op orde te hebben. De spelers van Vlissingen leken wat vermoeid te raken en de ruimtes werden groter en Arendskerke kreeg een paar kansjes. Een kwartier voor tijd liep Jeroen tegen zijn 2e gele kaart op toen hij een speler van Vlissingen onreglementair naar de grond werkte. Een noodzakelijke overtreding na slordig balverlies op het middenveld. Arendskerke met een man minder.

Vlissingen zette vol aan en probeerde Arendskerke op eigen helft vast te zetten. Toch was de grootste kans voor Tom die vrij voor de goal zijn 1e treffer voor Arendskerke had kunnen maken maar zijn inzet ging net naast. Daarna was het billen knijpen voor Arendskerke en kwamen de blauw-witten een aantal keren goed weg maar met enig geluk wist Eljo zijn doel schoon te houden.

Zo eindigde deze wedstrijd in een 0-0. Een uitslag waar beide coaches uiteindelijk waarschijnlijk wel mee kunnen leven. Hiermee eindigt voor Arendskerke wel de reeks van 194 wedstrijden geen 0-0 te hebben gespeeld in een competitiewedstrijd.