3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 19

Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

De tweede wedstrijd van het seizoen was thuis tegen FC Dauwendaule JO13-1. De selectie bestond uit 12 spelers: Abe, Aydean, Boaz, Damian, Dani, Dennie, Dex, Fedde, Floris, Ryo, Sky en Steijn. Kai was geblesseerd. Gelukkig wilde Abe van de JO15 (maaar speelgerechtigd voor de JO13) ons helpen. Zo hoort dat eigenlijk ook op een dorpsvereniging.

Over de wedstrijd valt weinig te zeggen. Het was warm, maar dat had weinig invloed. Wij waren veel te goed voor Dauwendaele. Waar wij hadden afgesproken om het veld klein te houden als de tegenstander de bal heeft, zag je dat helemaal niet terug bij de blauw-gelen. Wij kregen dus alle ruimte om te voetballen en dat is precies wat onze spelers goed kunnen. We stonden daardoor bij rust al 9-0 voor. Dit kwam door goed verdedigend werk, goede opbouw, mooie aanvallen en scherpte voor de goal. Na de rust was het spelbeeld niet veel anders. We wonnen dan ook met 16-1. Een goede overwinning, maar helaas weinig geleerd.