Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

In een doelpuntenfestijn was het Arendskerke dat aan het einde met de volle winst vandoor ging. Na 1 minuut opende de bezoekers al de score. In de 12e minuut was het weer gelijk door een afgemeten voorzet van Merijn op het hoofd van Sam. Joep bracht Arendskerke in de 37e minuut op voorsprong op aangeven van Demy. Een minuutje later was het Sam die de marge op 2 bracht. Vlak voor rust was het weer de beurt aan Lewedorpse Boys. Ruststand 3-2.
Vlak na de thee maakte Joep met een droge schuiver zijn 2e van de middag. Maar Lewedorpse Boys gaf niet op en de spanning was weer terug in de 59e minuut. Weer even later was het Sam met de 5-2 en leek de wedstrijd gespeeld. Toch viel 10 minuten voor tijd na slecht uitverdedigen de aansluitingstreffer. Gescoord werd er daarna niet meer en zo pakt Arendskerke de 3 punten en stijgt hierdoor een plekje op de ranglijst.

De wedstrijdbal bij deze wedstrijd werd gesponsord door Autobedrijf Eindewege en Raab Karcher Middelburg