M.H. Boassonlaan 6
4333MH
MIDDELBURG
tel. 0118-628774

Afgelopen zaterdag mocht VVA voor de 3e competitiewedstrijd op bezoek bij Zeelandia Middelburg. De wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Arendskerke. Beide doelpunten werden voor rust gemaakt door Jasper en vlak voor rust maakte Zeelandia 1-2. In een spannende 2e helft er werd er niet meer gescoord. Hiermee heeft de ploeg van Gerrit na 3 wedstrijden nog geen puntverlies geleden.

Er staat een flinke wind in Middelburg schuin over het nieuwe kunstgrasveld. Scheidsrechter Simonse fluit om 14.30 voor het begin van de wedstrijd. De eerste 25 minuten zijn, mede door de wind, rommelig. Er wordt gestreden om balbezit. Na 28 minuten wordt er gescoord via een vrije trap van Jasper. Zijn trap vliegt over de keeper in de bovenhoek.

In de 37e minuut maakt Jasper ook nog 0-2. Tom verovert de bal op het middenveld met een scherpe tackel en het eindstation van de aanval is Jasper: hij loopt door het strafschopgebied en stelt zijn schot een paar keer uit, uiteindelijk schiet hij hem achter de keeper van Zeelandia.

Zeelandia is tot dan toe niet echt gevaarlijk geweest. Dat wordt het vlak voor rust wel als VVA de bal kwijt raakt op het middenveld en er achterin niet goed gedekt word: aanvoerder Luteijn van Zeelandia maakt 1-2.

Na de rust zet Zeelandia aan om de gelijkmaker te maken, maar dit lukt niet. Naar verloop van de 2e helft gaan ze steeds meer forceren. De verdediging van VVA houdt stand. Siem moet een bal van de lijn halen, maar verder weten ze weinig hele grote kansen te creëren. Zo pakt een strijdend VVA de 3e driepunter van dit seizoen. Op naar de volgende wedstrijd: zaterdag 14 oktober thuis tegen VCK.